• Lensik

    Mám pulsmetr Crivit z Lidlu necelé 3 roky a onemocněl. Neboli po výměně baterie se nechce spárovat se snímačem. Stál mě 400,– a už při koupi jsem si říkal, že když nebude fungovat, aspoň budu mít pěkný hodinky. Fungoval spolehlivě, má dost funkcí, byl jsem s ním spokojen. Přesto jsem se poohlíd po jinejch značkách, např. Polar. Tam mě ale zarazil způsob výměny baterie v snímači – výměnou snímače. Jelikož vydrží 2–3 roky a stojí nový cca. 1000,– Kč dostává se nonameový tepák do jinéhoo světla. Je otázka, zda pořídit značkový a co 2 – 3 roky k němu snímač, nebo neznačkový a 2 – 3 roky nový o polovinu levnější než samotný snímač a s více fcemi než nabízí základní model značkového. Další varianta je třeba sigma, kde se dá baterka měnit i ve snímači, ale zde je otázka jak dlouho vydrží. A to je vlastně to proč to sem píšu. Zajímalo by mě, jaký tepák a jak dlouho máte a pokud vám onemocněli tak jak a za jak dlouho

    0 0
    • MlokCZ  

      U Polaru Wearlink pás výměnou baterii má, nemá pouze ten obyč.

      Wearlink pás je u téměř všech modelů, pouze u pár nejlevnějších ještě není. Neprohlížel jsem konkrétně aktuální situaci, dříve nebýval pouze u CS100 a od CS200 byl u všech (při nákupu u některých prodejců v ČR se dala domluvit výměna za Wearlink pás za drobný příplatek, konkrétně jsem takhle kupoval kdysi dávno 2× CS100 a připlácel jen 100Kč za Wearlink pás).

      Ale aby to nebylo tak jednoduché, tak ani Wearlink pás není vůbec všespásný co se týká výdrže. Sice samotný vysílač vydrží a baterii lze vyměnit, ale nevydrží nijak extra dlouho elektrody. Zase je ale Wearlink pás asi to nejpohodlnější na trhu pásů vůbec (zkoušel už jsem pásů hodně, Garmiňácký HR premium se mu blíží, ale pořád je o chlup méně pohodlný).

      Projevuje se to tak, že postupně začíná ze začátku hůře se chytat a funguje až po větším spocení. A časem se to zhoršuje až vynechává kdykoliv a čím dál častěji.

      Chvíli pomůže vyprání, časem ale ani to ne.

      A jen ta samotná část pásu s elektrodami (bez vysílače) stojí kolem 400Kč.

      Je tedy klidně možné, že to u Wearlink pásu bude ještě mírně dražší (dlouhodobě).

      U obyč pásu Polaru navíc dostaneš nový výměnou za starý se slevou, což je za cca 750Kč.

      A jestli chceš raději levné tepáky z Lidlu apod. nebo nějaký lepší např. Polar, to si musíš rozmyslet sám, jestli ti ty funkce Polaru za to stojí nebo ne.

      0 0
    • Smazaný účet  

      už asi 6 let mám suunto t6 a zatím bez problémů…baterky vydrží v hodinkách cca půl roku, v hrudním pásu a snímači do boty i dýl, ve snímači do kola jsem jí měnil za celou tu dobu asi 3× (ale moc ho nepoužívám)

      baterka je uživatelsky vyměnitelná ve všech dílech sady

      0 0
      • Smazaný účet  

        eee, jo, odešel mi řemínek, tak jsem teď kupoval novej, což je trochu pruda – je drahej a musí bejt originál, protože je proprietárně tvarovaný napojení k hodinkám

        0 0
    • alexandr  

      Ja mam Sigma 25.10. Asi po ctyrech mesicich denniho noseni (cca 1h/den) zacal blbnout (sem tam vysadil). Pomohla vymena baterky v pasu a nasledne i v hodinkach. Od te doby jakz takz funguje (uz ho nenosim denne), ale prijde mi, ze ma vic tendenci hlasit blbosti (v porovnani s novym), nez se poradne zpotim.

      0 0
      • Lensik  

        A jak ho máš dlouho?

        0 0
        • alexandr  

          dostal jsem ho loni k Vanocum, pouzivani od ledna do unora prakticky denne, od te doby sem tam uz jen na delsi vyjizdky nebo vikendove treninky (tzn. tak jednou tydne?)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.