MTB tretry SCOTT TEAM - jaké jsou?

12 nepřečtených
  • jaradal

    MArně sháním MTB tretry ve svojí velikosti. V pátek jsem narazil na SCOTTy TEAM, ale trochu se bojím, jestli nebude klouzat podrážka. Když jsem zkoušel jiné tretry od SCOTTa v prodejně kde měli dlažbu, tak mi přišlo, že ty podrážky budou hodně klouzavé… Vzorek podrážky je nejspíš plastový a ne gumový, tak nevím jak se chová na mokrém kamení nebo na kořenech. Moje stávající tretry mají gumovou podrážku a ta klouže minimálně, spíš uklouznu po kufrech.

    Jezdíte někdo tyto tretry (SCOTT MTB TEAM)? Jaké jsou reference?

    Díky JV

    0 0
    • jaradal  

      Nikdo ty boty nemá??? J.

      0 0
      • alpo  

        Nemám model comp ale pro. www.scottsports.cz/index.php?… Podrážky vypadají stejně. Předtím jsem měl SIDI a s tím klouzáním je to asi stejné. Guma by asi držela víc, ale mě plně vyhovují. Mám rád Scotty pro jejich pohodlíčko :-))

        0 0
      • fífa07  

        mám Compy a jsou bezva, od Scottu mám vše a ani boty mě nezklamaly ;-)

        0 0
      • Fidy  

        Tak já se tedy přiznám :-), mám je už asi dva roky, že by klouzaly na kamenech nebo kořenech bych ani neřekl, ale už několikrát jsem si málem nabil z kamenných schodů. Schody jsou hladký, tam se podrážka nemá na rozdíl od skály nebo kořenů o co zachytit. Zatím naprostá spokojenost, používám je celoročně skoro každý den a jsou bez jakékoliv známky opotřebení.

        0 0
    • KubaBajk  

      mám Scott Team,model 2006 a jak píšeš,bota na hladkém či kluzkém povrchu klouže..podrážka je kombinací tuším skelného vlákna a plastových výstupků,což na hladkém povrchu nebude to pravé ořechové.. Já v tom ale nepociťuji žádné omezení,jediné,co je trochu otrava,když v tichém prostředí s pár lidmi ťukáš na dlažbě jak stepper,když jdeš pro pití…ale takových ,ťukajících´bikerů už jsem viděl moc..a je to popravdě jen taková hovadina.. jinak boty super…nemám jediné výtky.

      0 0
    • mosquito  

      jo jo Teamy jezdim :) … jsou to moje prvni tretry a ted sem nekde u prviho tisice km – koupil sem si je z podobne zoufaleho duvodu tj velikosti nohy
      www.bike-forum.cz/…ponenty.html?…

      podrazka je sice nejaky kompozit skelnych vlaken a nylonu (rozdil od levnyho plastu nebo karbonu stejne nepoznam), ale vystupky jsou z hodne tvrde gumy, uz s nima chodim skoro bez obav i po schodech – teda nahoru, dolu je to horsi, takze na beznem terenu je to v poho, ale na mokrych kocicich hlavach je to samo horsi, jo a spuntiky sem nesrouboval, s tema to cvakalo az beda a stabilita na tvrdem podkladu byla hodne spatna

      ale jinak sem nadmiru spokojen :) stejne nemuzu srovnavat tak musim byt :))

      0 0
    • jaradal  

      Díky vám všem za reakci. Vesměs si pochvalujete pohodlí těchto bot. Zajímalo by mě, jestli se taky trošku vytáhnou (myšleno do šířky, resp ne do délky, to ta podrážka jasně nepustí)? Váhám totuž mezi velikostí 47 a 48. Mám jednu nohu malinko větší a ty 47 mi jsou trochu těsnější (co do objemu, délka je OK) právě na té větší noze. Když si ale obuji 48, tak mám pocit, že mi v tom ta menší noha moc plave do délky.

      Zkoušel jsem ty boty v pátek a měl jsem z těch 47 strach, že budou na levačce tlačit. Večer jsem si obul stávající adidasky a tak těsné boty bych si v životě nekoupil. Fór je v tom, že ty ády vždy během chvíle trochu povolí (nebo si zvykne noha…) a nic nebolí i když šlapu celý den. Chovají se ty Scotty podobně?

      Díky. J.

      0 0
      • KubaBajk  

        musím říct,že mně sedly obě okamžitě a mám pocit,že jsou pořád stejné..ono i kdyby se to mé noze nějak lehce přizpůsobilo,stejně bych to v tom dlouhodobém časovém horizontu asi ani nepoznal..takže ti neporadím..

        0 0
      • fífa07  

        mám stejný problém jako Ty, ale o číslo menší 46/47

        koupil jsem si 46 s tím, že pravá mě trochu tlačila, po 500 km se trochu vytáhly a jsou OK

        0 0
      • mosquito  

        maly botky jsou neprijemny, a presne u tech scottu sem mel dilema 46/47, nakonec sem radeji pro sichr vzal 47, ale mozna to byla chyba, jak se noha behem dne meni tak v nich nekdy krapet plavu, da se to stahnout paskama ale zas na ukor prokrveni nohy – do delky se fakt nehnou pac maji v predu i vzadu privareny plastovy kus, ale do sirky se trosku natahnou to jo, takze pokud te netlaci palec ale dotyka se ti treba malicek tak mozna vem ty mensi, ale skutecnost musis zvazit sam

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.