Tretry: Merida nebo Specialized? Pomocte pls;)

12 nepřečtených
  • biker01

    Ahoj, vybírám moje první tretry:

    Merida Team MTB 1890,– (2650,–) www.merida-bike.cz/…yobrazek.php?… Specialized Comp MTB 06 2490,– (2990,–) www.cykloexpert.cz/preview?…

    Do kterých byste šli? Které jsou podle Vás lepší? Dá se v nich alespoň malinko chodit, když mají tuhou podrážku? Díky moc za všechny rady, zkušenoszi, uvítám i uplně jiné typy.¨)

    Anketa: Do kterých byste šli?

    0 0
    • Irena  

      Ahoj, ty Meridy mam, taky jako moje prvni tretry a musim rict, ze spokojenost. Na chozeni to moc neni, coz jsem zjistila docela brzo :) Ale na noze sedi dobre a myslim, ze za tu cenu supr kup ..a i dobre vypadaji.

      Se Speslama zkusenosti nemam, tak to necham na nekom jinem:)..ale vypadaji supr :)

      0 0
    • Hurka  

      jestli chceš boty i na chození, kup si něco jiného, např. Pearl Izumi (ty se mi teď líbí moc) nebo nějaký turistický model Shimano. Já mám kombinaci – tužší Sidi Eagle na ježdění a měkčí turisťáky Shimano na ježdění+chození… Jinak z těchto dvou bych vybral Specialized, ale musíš je zkusit, bez vyzkoušení nic nekupuj, hlavně, když jsi tretry nikdy neměl.

      0 0
    • Lance  

      chodit se v nich da uplne v pohode

      0 0
    • dancing dog  

      Na chození asi ani jedny nic moc/ty spešly určitě/, přeci jenom-jsou to sportovní až závodní modely, to musíš kdyžtak zabrousit do těch cykloturistických typů s tkaničkama. Mám oboje typy a rozdíl je, co se chození týče, aspoň u těch mejch dvou fakt velkej/ sportovní diadory a turistický Sh / šel bych kdyžtak do spešlů/ ale jiný /,měl jsem je,než zmizely i z batohem, a nebylo,co bych jim vytknul,snad jen,že se roztáhly o něco víc,než jsem čekal,ale eště to šlo sucháčem stáhnout.

      0 0
    • destr  

      mám ty specialized 3 tydny nebo co a krom toho, že už sem na nich hodil 3× hubu si nemám na co stěžovat.

      0 0
    • Miky  

      mám přesně tyhle spešly a je to výborná bota pro výkonostní učely a minimální chození – podražka-tvrzený plast. Pokud v tretrách i chodíš, tak vybírej úplně jiné modely – turistické tretry.

      0 0
    • Jane  

      vozím od Spešlu Motodivu, což je analogie Compu. Jak je na tom Merida, nevím… Řeším hlavně dostatečnou šířku tretry, takže nějaké úzké tretry jako např. Sidi by pro mě byly naprosto nevhodné. Pokud nové tretry, tak opět volím Specialized :) Jo a dost mě překvapilo, že se v nich dá docela pěkně chodit – původní představa byla úplně někde jinde – zatím asi nejdelší pochůzka tak 2 km po chodníku a v poho… Jinak přezka je rozhodně fajn a odvětrávání no problem

      0 0
    • Ent  
      • mám spešly a super, v pařáku krásně větraj, drží na noze, jak na míru a fámózně se v nich názej huby :-)) jen doporučuji –
      0 0
    • Frost  

      Mám přesně tyhle Specialized co máš ve výběr a jsem 100% už 2 roky spokojenej. Stále jako nové a to jezdim tak 3–4tkm ročně. Mnohokrát jsem je celé ponořil do vody a prošli bahnem bez problému. Na chození moc nejsou…jako jít se v nich dá…ale víc jak kilometr bych v nich jít nechtěl.

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Mám ty samé Spešly, jen ročník 2005. Jsou stejný jako 2006. Chodit se v nich dá, pokud chůzí myslíš občasný vytlačení kopce tak to je bez sebemenších problémů, zvládly by i prohlídku zámku, hradu, aniž by Ti upadly chodidla. Mám v nich ujeto přes 15 tisíc, až na pár šrámů od kamenů na sítovině u paty, kdy se mně kus síťoviny hned po pár týdnech používání po svezení boty z hrany ostrýho kamene odtrhnul(dál se síťovina netrhá) a čerstvou ďouru na špičce kvůli nezvládnuté chůzi přes koleje :-) jsou stále v pořádku. Dost v nich i nachodím, údržba je skoro nulová, většinou jen otření hadříkem.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.