Canyon Endurance 7 vs grail 7 do Prahy

7 nepřečtených
  • mikej561

    Zdravím!

    Momentálně sháním kolo hlavně na dojíždění do práce. Cesta trvá půl hodiny, přes centrum Prahy, hodně aut, kostek.. Horáka mám, ale rád bych něco svižnějšího. Rád bych koupil canyon endurance 7, dal tam nejširší pláště a měl tu možnost to provětrat přes víkendy i jako silničku, když se mi to zalíbí. Nicméně se bojím, že na ten povrch bude lepší gravel a to grail 7 i z hlediska kolejí od tramvají, převody apod. Co myslíte, že je vhodnější? Díky a mějte se!

    0 0
    • Velomiwookie  

      Mam endurace, na zimu sirsi plaste, jinak jako silnicka a spoko

      0 0
    • novas752  

      Na centrum Prahy bych bral určitě gravela. Provětrat na silnicích s tim jde taky dobře, a nejen na silnicích, a při nepřízni počasí se s těma širokýma pláštěma vejdou i blatníky.

      0 0
    • mikej561  

      Jeste bych rad dodal, ze jezdim jen za dobreho pocasi :)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Zalezi na trase.

      Treba sever-jih jde v dobrem pocasi i na silnicce v pohode. Kostky jsou jen kousek u Rudolfina, pak u Karlovych lazni najezd na koleje. Kostky s „pruhem“ pro kola nepocitam, ted je tak i vyjezd k Rudolfinu a sjezd u Manesa. Od Libne na Florenc je gravelu uz jenom kousek.

      Na naplavce jsou nejvetsi problem lidi.

      Ale kdyz prsi, tak na tom gravel useku zustavaji dlouho kaluze. A celkove to od listopadu do dubna hur osycha, lezi tam mokre listi, apod.

      To se pak sirsi plaste a blatniky hodi.

      A i na gravelu lze jezdit svizne, mam ho s blatnikama a prumery pres tricet na 3 hodiny v Polabi jdou;-)

      0 0
    • roupik  

      Asi bych na tvoje použití vzal Endurace, dal bych pláště něco kolem 35mm a jezdil, ale kdyby bylo nedostupné, tak Grail udělá pravděpodobně podobnou službu s výhodou možnosti širších plášťů, případně blatníků apod.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.