Hirt o Giru: Povedlo se všechno, osmé místo byl příjemný bonus. Pogačar je odstřelený od všech

Přidat foto

Těch rozhovorů s Hirťákem je opravdu po skromnu. Spíš žádné.. Tak konečně něco po Giru..

https://www.youtube.com/watch?…

(vloženo 31.5.24)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Aduldinho
Aduldinho

3.6.24 14:34

Uff, myslel jsem, že zde přibylo pár zajímavých komentů k věci, zatím se tu jen rozplápolala vnitřní BF válka. Hoši, klid, chce to vzájemnou toleranci a úctu a to nejen v tomto vitruálním prostoru, ale hlavně tam venku v tom reálném světě! ;-)

Reagovat
Kaire
Kaire

3.6.24 14:29

Do dnes sem ten podcast nebyl a s Hirtem je rozhovorů opravdu pomále. Takže díky a příspěvek cajk :).

Reagovat
TheJD
TheJD

3.6.24 13:18

Resite hovna.

Neni jediny duvod, proc by tu nemohl byt odkaz v teto forme, kdyz jde o jednorazovy prispevek, ktery opravdu nemusi byt v nejakem tematu ve foru.

Reagovat
zirecek
zirecek

2.6.24 21:48

Mr.Duck: Furt nám tady píšeš to samé, většina na Tebe nereaguje, protože to nemá za potřebí. Tím se sám podílíš na úrovni b-f. Přitom to stačilo v klidu přejít nebo po prvních dvou stejných příspěvcích nechat být, jak dělá většina u informací, které je nezajímají. Alespoň jsme se dozvěděli, že si našel viníka, který může za Tvou další ztrátu zájmu o zdejší web. Už to dokážeš přejít a nechat být?

Reagovat
adam320
adam320

2.6.24 21:25

Na jakou uroven obsahu jsi zvyklej? Vzdyt travis 90% svyho casu primo tady. Akorat se tu vyjmecne neresi valka brzdovych tabory Sram vs Shimano a tak nam nemuzes vsem nacpat po tisicaty paty, ze jsi opravil vic kol nez kolik bylo vyrobeno a my chudaci v Evrope netusime co je to jezdit poradne na kole…

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

2.6.24 21:07

Sorry, asi jsem zvyklej na jinou úroveň obsahu. Opět, nevadí mi, že jsi sem dal odkaz na rozhovor s cyklistou. Jen to za mě zkrátka není fotka, nepatří do fotek, a UI = user interface = ovládání přehrávače..no nevím, jak říkáš já jsem případ, a ty jsi jediný co dává do fotek výhradně obrázky video přehrávače. Možná by stálo za to se zamyslet nad tím, proč tvoje fotky vypadají jinak než všech ostatních,a rozhodně to není tím, že by vyčnívaly kvalitou.

Abych to shrnul, vadí mi že do fotek dávaš všechno jen ne fotky. Asi by mě to netrápilo kdyby to nebylo založené na tvojí historii dělat z B-f reklamu nějakému exotovi v San Franciscu co akorát ohrožuje lidi kolem sebe..

No pomohl jsi mi ztratit další kousek zájmu o tenhle web :)

Reagovat
zirecek
zirecek

2.6.24 20:14

Díky za odkaz na rozhovor. Nejsem sledovatel YT, takže jsem rád, když se tady objevil odkaz. Navíc je to rozhovor ČRo, který rád poslouchám a má to úroveň. Určitě lépe zde než v nějakém vláknu, kde by to většina lidí nepostřehla.

Reagovat
cyklista86
cyklista86

2.6.24 20:09

Mr.Duck jinak netusim co to je UI, ale chtel jsem presne takovy screenshot, aby bylo na prvni pohled jasne, ze to je video z youtube. Paradoxne presne pro lidi jako jsi ty, aby na to v pripade ze je to nezajima, aby vedeli o co jde a nemusel na to ani klikat. Ovsem to jsem jeste netusil, ze se tu ukaze pripad jako jsi ty. :)))

Reagovat
cyklista86
cyklista86

2.6.24 20:02

Mr.Duck rozhovor s nasim nejlepsim cyklistou ve World Tour je sracka ktera nema zadnou uroven? Myslim, ze kazdy i o tvych komentarich muze udelat obrazek sam…

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

2.6.24 19:48

Cyklista86: Nápodobně. Dáváš sem s*ačky a když ti někdo řekne, že to nemá žádnou úroveň, akorát prskáš jak malej kluk.

Zkus aspoň příště udělat screenshot bez UI, jestli to dokážeš.

Reagovat
Le Corbusier
Le Corbusier

2.6.24 19:47

Já děkuji. Rád jsem si poslech rozhovor a dozvěděl se o dobrém podcastu. Negativní reakce absolutně nechápu.

Reagovat
cyklista86
cyklista86

2.6.24 19:36

Mr.Duck sorry, ale to co si tady v komentech predvedl kvuli memu prispevku opravdu neni normalni. Okecavat to muzes jak chces..

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

2.6.24 19:23

Single, lazza: Díky, jsem rád že to někdo dokáže pochopit.

Cyklista86 : Když se podívám do sekce foto, jediný ty tam máš doslova pouze screenshoty z YouTube. Říkám jen že mi to přijde špatně, a ty hned vytahuješ osobní útoky. Když chceš mluvit o mentálním zdraví, možná bys mohl zkusit si s někým promluvit pokud si myslíš, že jako vášnivý cyklista potřebuju nějaký instagram, facebook nebo YouTube.

Možná to pro tebe bude šok, ale já na tom kole radši jezdím. Než si pustit nějaký tuctový video, radši udělám 5 kliků ať se na tom kole udržím. Ne každý je závislý na sociálních médiích! A vadí mi ty sociální média vidět pořád dokola tady od tebe.

Adam: Píšeš o změti hovadin, tohle je za mě jedna z nich, nemůžu se vyjádřit? To, že cyklista moje vyjádření nedokáže pochopit už nezměním, někdo jiný to evidentně chápe.

Reagovat
lazza
lazza

2.6.24 17:28

Tak hlavne je supr, ze Duck s necim nesouhlasi, a cyklista v kazdym prispelku musi zminit jeho zdravotni stav a nejakej vnitrni problem. To ze adam hned predela jeho nick na mr.daka je jeste o dalsi level dal (a hloubs). Mozna byste se chlapci predevsim meli zamyslet nad vlastnima myslenkovejma pochodama…

Reagovat
adam320
adam320

2.6.24 15:34

Cyklista: nenech se vykolejit Mrdakem a jemu podobnyma. Je nas tu dost co to ocenime. A dam tomu krasnej priklad. Ja. Nesleduju primarne silnicni cyklistiku, prestoze k ni mam mega respekt a uctu. Jsem freerider a ve svy discipline en/dh se orientuju a v ni si presne ty zdroje najdu casto sam na YT. Ale tady v tom pripade jsem rad, ze mi to nekdo naserviruje a uprimne kdyby to bylo v nejakym samostatnym tematu, tak ja to osobne nenajdu a beztak by to zapadlo v hromade prispevku

Je paradoxni muset obhajovat na cyklistickym foru prispevek s cyklotematikou. Navic pred nekym, kdo se na provozu toho webu podili. V ty zmeti tech hovadin, co se tady denne objevujou je to nepochopitelny

Reagovat
cyklista86
cyklista86

2.6.24 13:16

Singlespeed ale kdyz se podivas treba do te sekce foto – lidi tak zjistis, ze minimalne takovych 40% jsou fotky nebo odkazy nekoho jineho ne primo od autora toho prispevku. Proto me zarazi proc Mr.Duck dostal infarkt zrovna u toho meho prispevku…

Reagovat
Singlespeed
Singlespeed

2.6.24 12:56

Ž by v sekci „Foto“ měly být nahrané fotky z fotoaparátu a ne screenshoty z youtube mi připadá zcela logické a nepoptřebuji k tomu žádné dovysvětlení v pravidlech B-F. Tohle by měl průměrně inteligentní člověk přece pochopit i bez nějakých podrobnějších polopaticky sepsaných elaborátů :-) .

Reagovat
cyklista86
cyklista86

2.6.24 12:34

Mr.Duck takze ikdyby to bylo treba video z CT tak to proste nemusis, protoze se na to divas na youtube a ne v archivu CT? Co teda muzes facebook? Nebo Instagram je pro tebe dostatecne cool? Abych rekl pravdu, tak jsem nestudoval nejaka pravidla toho co se sem muze a nemuze vkladat. Pokud je tu nekde ale vyslove uvedeno, ze se ma vkladat pouze vlastni fotky a pouze vlastni videa tak uz sem nic takoveho nepridam. Ovsem pochybuju ze to je ten pripad. Opravdu nejsem jediny kdo sem postuje ruzne linky s ruznyma fotkama, videama, clankama a pod.. Jako kdybych sem dal denne nejaky odkaz a nevidel si na te uvodni strance nic jineho nez odkazy ode me tak uznam, ze bych si zaslouzil nejaky hate, ale takhle? Opravdu by me zajimalo co se deje ve tvem zivote tak hrozneho, ze mas hledat problem tam kde neni.. Jinak me teda zarazi ze nejsi fanousek youtube kdyz mas rad off road jezdeni na kole. Kde jinde chces sledovat ruzna videa ostatnich bikeru a pod nez na youtube? To by me opravdu zajimalo. Zvlastni myslenkove pochody..

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

2.6.24 00:56

Jinými slovy mám pocit, že kromě obsahu BF mi někdo tlačí nějaký YouTube kanál a já YouTube nemusím I kdyby ten obsah byl sebelepší: https://www.bike-forum.cz/…lista86/alba

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

2.6.24 00:54

Orm, vraždit: Tohle nemá s endurem moc společného. Upřímně tohle konkrétně je podle mě v první řadě cirkus. Nicméně aspoň to není doslova screenshot i s UI. + je to kuriozita co docela rozvířila I laický internet.

Jako trail builder na to nemám moc dobrý názor.. Nicméně jako příspěvek je to objektivně o několik tříd větší kuriozita a aspoň to není i s hash tagem a lajkama :)

Tohle to už je fakt bez náznaku snahy a pak nechápu proč nestačí vlákno a odkaz v něm.

Můj stesk není ani tak o tom že to tu je moc silniční, to je fakt s kterým jsem se smířil. Jen o tom že skoro pokaždé když b-f otevřu, vidím tam interface YouTube přehrávače což ve mě vyvolává pocit, že fakt klesá úroveň obsahu.

Reagovat
Fazzy
Fazzy

1.6.24 23:35

Duck: Souhlasim, že by se to nemělo přehánět. Nicméně když se podívám na seznam 12ti aktuálních alb co nabízí hlavní obrazovka, tak vidim 9 autorských galerií, 2 odkazující na technický novinky a jednoho chudáka Hirta. Řek bych, že v podobnym duchu se to tu nese celejch sedm let co sem tady. To za nějaký plísnění fakt nestojí :)

Reagovat
vrazdit
vrazdit

1.6.24 23:01

Orm: protože to je přece hustý endůro stajl a Hirt jen jezdí na silnici, to je přece jasné, co na bajkfóru chceme! :)

Reagovat
orm
orm

1.6.24 22:49

@Mr.Duck: Proc jsi „nebrecel“ i tady? https://www.bike-forum.cz/…il/77676-wtf

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

1.6.24 22:12

Moc mi ta čeština nejde.. Poslední odstavec se snaží říct že to prostě dává větší smysl v tématu. Protože pokud každý k tomu přistoupí jako ty, z fotek nezbude nic.

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

1.6.24 22:04

Cyklista86: Já myslím že si jen nerozumíme. Já chápu že ve světě silniční cyklistiky je to asi zajímavý. Nicméně proč myslíš, že sem ostatni dávají vlastní fotky? Alespoň z většiny, což není tvůj případ.

Kdyby to bylo jednou za čas tak pro mě za mě, ale predstav si, že tu každý dá každou zajímavost co vidí na youtube. Pak z úvodní stránky fotek bude jen smutná verze úvodní stránky YouTube a můžeme fotky rovnou zrušit a přesměrovat tam, když jsem všechno zajímavý tam :)

A proto si myslím že téma, které pokud bude pro lidi zajímavé zůstane v jejich hledáčku s každým novým příspěvkem a ve fotkách můžou zůstat fotky a ne screenshoty cizích videí :)

Reagovat
cyklista86
cyklista86

1.6.24 20:25

Mr.Duck jako fanousek silnici cyklistiky jsem vedel, ze to plno ostatnich fanousku silnicni cyklistiky potesi. Protoze jak jsem psal Hirt defakto nechodi nikam na rozhovory/pod­casty.. To ze tebe to nezajima a nechapes a dokonce te to pohorsuje je jen a jen tvuj problem. Ja taky nebrecim pod kazdym prispevkem s fotkama ktere me nezajimaji. Proste rozkliknu reknu si „aha dalsi fotky s pullpitru piva“ zase zavru a hotovo. Evidentne masn ejaky problem a potrebujes upustit paru. Tak si dej 1000 anglicaku a ono te to uklidni.. :)

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

1.6.24 20:11

A to si fakt myslíš že tohle je tak důležitý, že to musí vidět každý a je ******* když to někdo přehlédne?

Jak říkám někdo se snaží, pak jsi tu ty..

Reagovat
cyklista86
cyklista86

1.6.24 19:38

Mr.Duck na foru koment vetsina lidi prehledne. Takhle si toho vsimlo plno lidi kteri by o tom rozhovoru vubec nevedeli aj sou radi, ze se podivali. Jestli te to tak pohorsuje, ze nekdo da mezi fotky link s videem protoze jnak na to mimo forum sekce neni, tak se bez lecit..

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

1.6.24 18:57

To nema byt jako kritika nebo tak neco, ja uz zdejsi fotky vice mene vzdal :)

Jen moje zamysleni nad otazkou „jak ma clovek hledat co nevi, ze existuje“ a „co jineho by sem meli lidi davat“..

Reagovat
Mr.Duck
Mr.Duck

1.6.24 18:51

Proc si neudelate nejaky tema na „Videa o silnicni cyklistice?“. Ta fotka k tomu neprida zadnou hodnotu, tema si lidi muzou oblibit nebo zablokovat. Ale jak uz tu padlo, na youtube si to muze najit kdo chce, a kdo to chce sledovat a nechodit na youtube, muzete mit vlakno kde si o tom muzete i povidat :)

Tak co jineho by se tu mohlo vkladat..driv kdyz nemel fotak kazdej nouma v kapse, lidi do toho foceni davali i nejaky usili. Opreny kola byly a budou vzdycky, ale driv mezi nima byly nejaky fotky jezdeni, nejaka akce, nejaky zajimavy komponenty a domaci reseni vseho mozneho i nemozneho. Zkratka neco, co bylo aspon v necem originalni a zajimavy, nebo se aspon nekdo snazil.

At koukam jak koukam, z poslednich 300 fotek na 8 fotkach nekdo jede na kole :( Par zajimavych kol nebo komponentu, stovky tuctovych fotek ktery treba jsou z prima vyletu, ale fotky jako takove jsou spis „hrady a zamky v cr“ nez neco o jezdeni.

Cenim ze tu lidi jako Hamik, theedge nebo matbiker pridaji i neco co tu bylo relevantni jeste pred par lety. V posledni dobe je to ale kazda fotka stejna – oprena silnicka o patnik nebo v horsim pripade neco s nadpisem „nejen kolem ziv je clovek“..„bike-forum neni instagram“.

Mozna sem starej a zapsklej, ale prijde mi, ze pred par lety se tu neco zlomilo a nejak sem uz chodim jen ze zavislosti, zkontrolovat nejaky technicky rychlodotazy a jestli nahodou tu nepribylo neco relevantniho k memu sportu, ale porad mi neni jasny, proc ta zmena. Covid?

Reagovat
Peslezedirou
Peslezedirou

1.6.24 16:24

Hezký rozhovor, děkuji…

Reagovat
adam320
adam320

31.5.24 13:58

Jasne, presne tohle sem vkladej dal. Diky

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

31.5.24 13:47

Super rozhovor, Honza je sympaťák a Jéža nemá chybu, to je jasná věc, toho musí mít rád každej! ;-)

Reagovat
waters
waters

31.5.24 12:47

Tvl. co jiného by se sem mělo vkládat? Zařazeno správně a těším se až to zkouknu.

Reagovat
sorak
sorak

31.5.24 12:35

urcite dobry tip, nicmene ja Kilometry JJ posloucham pravidelne – jako podcast na Spotify, da se ale pustit jako hlas i pres jine sluzby nebo z webu CRO.. vrele doporucuju, v kazdem z dilu je neco zajimaveho :)

Reagovat
Tomalda
Tomalda

31.5.24 12:25

Dobře ty

Reagovat
cyklista86
cyklista86

31.5.24 10:50

plysovykozisek jasne clovek si bude hedat neco co nevi ze existuje. To da prece rozum.. Jinak jestli te to tak pohorsuje tak na to neklikej to je jednoduche.

Reagovat
TheJD
TheJD

31.5.24 10:27

Presne. Tohle se mi ve feedu neukaze, protoze ceske zdroje sleduju minimalne, ale rad si ho poslechnu. Dik za upozorneni. :)

Reagovat
jIrI___
jIrI___

31.5.24 10:27

plysovykozisek: Já zase nechápu vkládání třiceti fotek o ničem z jednoho výletu, když si tu trasu může každej ňouma projet a zažít sám :)

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

31.5.24 10:16

Kožíšku, tak každý „ňouma“ třeba nechodí primárně na YouTube, takže je rád, když ho někdo upozorní na zajímavé video týkající se cyklistiky! ;-)

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

31.5.24 10:12

Nějak nechápu vkládání těch videí sem, když si to může každej ňouma najít na Youtube

Reagovat
André Vebr
André Vebr

31.5.24 10:07

Mně rozebral po etapě na Grappu, když se ho ptali na další plány do sezóny… „V pondělí na kolo nepůjdu, v úterý možná jo a pak mě čekají nějaký závody“ :)))

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

31.5.24 09:29

JJ, díky za link, juknu až bude někdy chvilka, pokud to nazapadně v zapomění! ;-)

Reagovat

Další galerie z kategorie

cyklista86 43
cyklista86 1
DaD 32
Jarda636 24
MichaelSimek 20
lukash_82 3