Trance X E+ PRO 2 vs. Norco Fluid VLT A1

9 nepřečtených
  • Ales123

    Dobrý večer,

    chci si pořídit své první eMTB a tak nějak se nemůžu rozhodnout. Vybírám mezi Trance X E+ PRO 2 a Norco Fluid VLT A1.

    https://www.norco.com/…luid-a1-vlt/

    https://www.giant-bicycles.com/…ce-x-eplus-2

    Teprve začínám a nějaké šílené donwnhill sjezdy nebo létání vzduchem moc neplánuju. Takže spíš méně náročné traily a stezky.

    Norco vypadá jako dobrý začátek, Trance má lepší výbavu a za prakticky stejnou cenu, ale zase si říkám jestli takové dělo vůbec využiju v plném rozsahu.

    prosím poraďte. :)

    Děkuji

    0 0
    • klaus.abbard  

      presne tenhle trance mam. ve sleve maji pouze mensi velikosti. ja mam xl. doporucena cena 141 tis. kc. mel jsem za 128 tis. jsem spokojen. pouze upozornuji nema zadny displej. pouze v ramu kola diody na ukazku baterie a pripomoci. ja si dokoupim garmin edge. po dlouhem vybirani jsem vybral trance. podle me jsem dostal slusnou slevu. nevim treba davaji jinde vic. neumim smlouvat. rozhodne ale musim rici, ze Cube ma lepsi pomer cena/kvalita. jak jsem jiz psal neumim prijit za prodejcem Cube a prosit o slevu.

      0 0
    • klaus.abbard  

      jako to je super cena. teda jak pisu mensi ram. je to super. rozhodne to neni na nejake rychle jezdeni mezi stromy. kola 29 a jak nekdo psal trance ma spec.ram nevim jak to napsat delsi. vyhoda ze do kopce se nezveda predni kolo. jeste jsem koukal na trance 2. 2023 ale nelibi se mi barva. ma lepsi baterku a horsi komponenty. za 110 to je super. spise bych jeste premyslel jak to oddanit. to je pak jina liga.. musim rict ze jsem dlouho vybiral a snad neprebral.

      0 0
    • klaus.abbard  

      na www.teamsport.cz maji aktualne zajimave Focusy.

      0 0
    • Jirka63  

      Giant má motor Yamaha, Norco Shimano. Začal bych při výběru u zkušeností a vlastností motorů.. Giant dotáhl Yamahu různými elektronickými vychytávkami, čidla náklonu, automatický režim odpružení Maestro atd. u EP8 nevím, Ale rozhodně bych to dohledal a porovnal.. Baterka 625 Wh rozhodně postačuje, pokud to nechceš používat jako motorku.

      0 0
    • cyborg  

      Nevím no.. já bych nechtěl ani jedno teda.. za prvé kvůli motoru (ani jedno nemá Bosch) a za druhé a asi především kvůli (pro mě) šílené geometri..Norco má krátký reach a chainstay 462mm a Giant dokonce 473… uff, neumím si představit se tom motat mezi stromy natož se pokoušet o techničtější traily nebo dokonce o bunnyhop.

      0 0
    • Jirka63  

      Bosch – v Evropě se Boschi povedl geniální marketinkový tah, lidi ho považují za nejlepší. Mimo Evropu si ani neškrtne. Zajímal jsem se, proč to tak je. Ostatní nejsou o nic horší. Je to dané především vysokými maržemi. Milují ho v servisech. Má dobrou diagnostiku. Rozdíl v motorech je hlavně o softwaru, každý se chová trochu jinak. Kupují ho i důchodci, kteří jsou nervní i z rozbité polnacky, pokud tam zabloudí z asfaltu. Málokoho zajímá,.co se děje po skončení záruky, když máte třeba problémy s ložisky nebo silikonovými ozubeními, které mají všechny motory. Jediný snadno opravitelný, díly jsou i za hubičku na netu, je paradoxně Bafang. I u ekola stále více platí, kam a jak hodlám jezdit. Pokud máte prachy,, kupte si to nejlepší. Když jsem se ptal člověka s fulem, kde měl blatníky, nosiče, rohy, na kolik ten tlumič fouká, tak netušil, o čem mluvím. :-)

      2 0
      • cyborg  

        Od jednoho z největších prodejců kol, mám nejlepší reference právě na Bosch.. Co se týče spolehlivosti, počtu reklamací, a vůbec servisu. Měli tam borce co nalítal na motoru od Bosche 84.000 km bez vážnějšího servisu a co mě dostalo ještě víc,, baterka se držela se na 76% původní kapacity.

        Mě osobně se podařilo vyrvat motor z uchycení. Šel od prodejce na servis do fabriky Bosch 3měsíce po záruce s najetými cca 6.500km.. vrátili mi plně nový motor..

        Na druhou stranu jsem byl velmi pravděpodobně kvůli přečipování asi 3× přehrát SW.. protože to haprovalo.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.