Osmička náby nebo mám prostě křivou kazetu?

18 nepřečtených
  • Dzordano_Bruno1

    Dneska při mytí kola a takové menší seřizovačky jsem si vyndal obě kola, vyndal rychloupínáky, pře otřel nasadil, upelnil a zatočil koly. Před bez chybičky, ale zadní máme malou osmičku. takže jsem se na to podíval po drobnohledem.

    Koukám, že se mi kazeta zadní časti(nestojím a nekoukám na přehazovačku, kliky atd, ale jsem přesně na druhé straně – levé) hýbe dělá osmičku. Takže otázka zní. Mám křivý náboj Deore, nebo je v pytly kazeta a nebo je prostě osma na ráfku a vycentrování to všechno hodí do ok podoby? :)

    Anketa: Problém je ?

    3x
    100%
    0 0
    • Dzordano_Bruno1  

      Sakra, jsem to odklep dřív než jsem dodělal anketu.

      Takže

       

      Deore nába,

      osmička na ráfku – vystačím s centrováním,

      kazeta?

      0 0
    • Dzordano_Bruno1  

      Byl jsem prohnat bike. A celkem se divím, co se děje. Pokud dám na nejmeněí pastorek a největší převodník, někdy se stane že přehazka jako zakašle. Napne se úplně celá dopředu. Teda teď si nejsem jistej, jestli je to zrovna problém kazety, která hází osmu, asi ne. Protože to začalo dělat až po výměně řetězu za nový:(

      0 0
      • jecnak  

        Retez se ti trochu „lepi“ na prevodniky, ktery jsou uz lehce ojety. Po par desitkach km by se to melo srovnat. Pripadne je mozny lejhce zapilovat zuby na prevodniku – popisovalo se to tu nekde vcetne obrazku.

        0 0
        • Dzordano_Bruno1  

          Aha, to jsem nevěděl.Díky za radu. Nechám to ,,ojet" a uvidíme, co to bude dělat:) Pilovat to nebudu, jestě víc bych to podělal…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.