• lipolipo1

    Dobrý den,

    jsem provozovatelem stránek www.penizechytre.cz a ocenil bych Váš názor na ně. Jejich cílem je porovnat běžně dostupné finanční produkty na našem trhu tak, aby je pochopil úplně každý obyčejný člověk. Každý vidíme věci trochu jinak, a proto bych ocenil jakoukoli poznámku.

    Děkuji, Michal Lipnický

    0 0
    • Smazaný účet  

      To je všechno podvod vedle podvodu, o bankovní produkty nemám zájem, raději se o svoje peníze starám sám.

      0 0
    • Mr.Infernal  

      Na nějaké velké závěry jsem tu stránku moc nestudoval ale zběžně na mě nepůsobí moc seriózně, nehledě na to že nejlépe hodnocené produtky tam jsou od firem o kterých jsem v životě neslyšel.

      0 0
      • lipolipo1  

        Děkuji za upřímnost. Tohle je přesně důvod, proč jsem stránky začal. Protože malé společnosti nestrkají vydělané peníze do reklamy, mohou je zákazníkům nabídnout ve formě výhodnějších sazeb.

        0 0
    • Rychlej turista  

      Já bych se teď do nějakých větších akcí nepouštěl. Momentálně je aktuální kolaps finančních trhů, který pouze odsouváme (oč zoufaleji, o to stále méně úspěšněji) a budeme rádi, pokud to po něm rozdýcháme bez války.

      0 0
    • Pumsc  

      není co porovnávat,všechno to sou stejný kurvy…

      0 0
      • Martin  

        +1 :)

        0 0
      • Bomba+  

        Tak jim to rekni, az za par let budes potrebovat na neco pujcit :-))

        0 0
      • maajkee  

        +1 :)

        0 0
        • Bomba+  

          :-))) 19lety smrkac bez jakekoliv delsi zkusenosti s banlovnictvim napise nazor, ktery slysel nekde v hospode, ve ktete mu konecne nalili, a ty jako spravny prvoplanove myslici vidlak hned nadsene pritakas :-)) Jdte legracni zviratka … :)

          0 0
          • maajkee  

            To všechno děláme pro tvou zábavu :)

            On šlo spíš o to jak to pěkně napsal, tak rázně, odhodlaně, to se mi na tom líbilo a co je prostě fakt, že to všichni dělaj jen proto aby si pořádně namastili kapsy a čím blbší člověk, tím pro tyhle ústavy líp, jim nejde o to aby jsi ty vydělal, to by museli být blázni.

            Proto se vyhejbám hypotéce jak čert kříži, kdo ví co zanedlouho bude a pak taky můžou bejt všichni s hypotéku uplně v hajzlu.

            Ale je mi nadevše jasný, že ty jako pracovník v tomto odvětví to vidíš zcela jinak a plně to respektuji. :)

            0 0
            • Bomba+  

              Jiste ze to vidim jinak, protoze tomu, narozdil od vetsiny tady, aspon trochu rozumim.

              Pokud si kdokoliv uvedomi, ze penize jsou zbozi stejne jako cokoliv jineho a ze jen a jen trh, cili klient banky, ma vliv na cenu, pak je na dobre ceste porozumet tomu, proc jsou ceny uveru, poplatky a dalsi veliciny v retailovem bankovnictvi nastavene tak jak jsou. Cesky klient je hlupak. V pripade potravin tlaci na cenu neuveritelnou silou, ale na strane druhe se stejne nechova vuci spravci jeho penez :-) Tak toho banky, protoze to nejsou charitativni ustavy, ale firmy pracujici pro zisk, vyuzivaji. Az se cechacek zacne chovat v pripade bank stejne jako v pripade zradla, pak se neco pohne…

              A k tematu: server, ktery ma tu odvahu tvrdit, ze nebankovni sektor je levnejsi nez bankovni pujcky, mi nestoji za jakykoliv komentar. Provozovatel serveru zjevne vubec netusi nic o pojmech Rizikova marze, CBCB, netusi nic o rizikovosti klientu a jen srovnava marketingove nabidky. Lituju chudaky, co si nechavaji radit takovymi servery…

              0 0
              • maajkee  

                Jo jo, já mám léta ČS, ale už mě ty jejich všechny poplatky dost serou, založil jsem si ještě nedávno účet u mBank a testuju jaký to má krom výhod skoro žádných poplatků nevýhody, jako první jsem zjistil, že prostě není možný na přepážce vložit hotovost :)

                Každopádně se chystám zajít do ČS a říct, že jestli mi nevýjdou trochu vstříc, tak přejdu k mBance, tak doufám, že mi vyhověj a bude mě chtít udržet jako se o to zuby nehty snažil vodafone a nabídli mně nakonec neuvěřitelnou 60% slevu na paušál :)

                0 0
          • felix.org  

            +1 :-D

            0 0
    • Tomcat  

      Zase jeden zbytečný webový startup

      V možnostech žádné webové stránky není možné aby dokázali přeložit skryté, mlživé, lživé a zavádějící informace do formy kterou pochopí každý obyčejný člověk.

      Už je v tom že každý obyčejný člověk tu stránku nenajde.

      možnosti stránky jsou omezené. Pokud je to nový není divu, že tam neznámé firmy. Zatím to tak může vydělávat na šedé a černé SEO reálně užitečné nikoliv.

      0 0
    • Zlatka  

      Tyhlecty hry sociálně slabých nízkopříjmových skupin a jejich ústavů..

      V EU tohle dávno pochopili.. :))

      0 0
      • Smazaný účet  

        původně jsem si myslel, že taková věc by se mohla stát jen v ČR… jak já jsem našim politikům křivdil.

        0 0
    • Charles2k  

      Jen namátkou jsem se podíval na spoření – termínované vklady. Údaje jsou nekompletní. Proč tam třeba není Metropolitní spořitelni družstvo, které je u nás jednoznačně nejvýhodnější? (osobně několikrát odzkoušeno)

      Relevantnější informace najdu na mesec.cz

      0 0
      • Vrci  

        souhlasím, údaje nejsou komletní chybí i nabídky bank z velké čtyřky, které jsou někdy lepší než nabídky v přehledu na chvostu žebířku zadavatele.

        0 0
    • Beeda  

      a proc to resis tady? tady je to o kolech, jestli chapes…

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce