• Henryboy

    Ahoj, osekal jsem výběr kola pro mladýho již na dva typy.

    Nyní jsem ale v koncích. Doporučíte mi jaké ? Parametry, osobní zkušenosti … atd. Díky moc.

    http://www.teamsport.cz/…-model-2011/

    http://www.teamsport.cz/…-model-2011/

    0 0
    • Meluzina  

      prostě ho nech projet, ne?:-)

      0 0
    • lenochod  

      Skoro 13kg je hmostnost nemalá. Author má dětská kola mnohem lehčí. Je to hrůza co pro děti dělají. 12kg je AM bajk na metrákovýho jezdce. Tak se nezlob za reakci mimo to co chceš, ale vybírám kolo taky – 24". Na 13kg kolo ale dítě neposadim.

      0 0
    • sy35  

      Měl by sis ta kola potěžkat – specialized ani giant váhu neuvádějí, možná radši:-) Mám zkušenost s tímto http://www.akcniceny.cz/…ifun-703324/ a váží víc než moje kolo. Nechápu proč všichni cpou na kola pro děti odpružené vidlice, když jsou k ničemu (teda na tom boosteru je zoom a tu zmáčknu, když se na ni postavím plnou vahou). Fungují lépe ty s dvěma pružinami venku, třeba jako má tenhle amulet http://www.amulet.cz/…rlite-white/ ?

      0 0
    • racker  

      Už jsem to tady rozebíral, mrkni do starších příspěvků. Podle mne nejlépe Pell¨s Razor 24' Team replica, po investici cca 2.500 až 3000 se dostaneš na váhu cca 10,2kg. Mám doma mladší žákyni aktivně závodící (letos kromě jiných dobrých výsledků vyhrála celkově Peklo severu ve své kategorii) a na tomhle kole odjela dvě třetiny sezony – je malá a v její kategorii startovaly skoro všechny na 26'.

      Pokud to nenejdeš, písni si o úpravy, rád ti vše napíšu. Fotku pošlu na vyžádání mailem.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.