• Jogador

    Je možný, že u něj nejdou vyměnit baterky? A jak teda tak asi dlouho vydrží, a poté se má koupit další? Když stojí 1500,– ? Dík

    0 0
    • tomaschek  

      Mám hrudní pás Polar čtvrtým rokem a zatím funguje bez problémů, musím to zaklepat… Používám pulsmetr přes sezonu cca 2–3× týdně.

      0 0
    • Daf  

      Ja mam hrudak Polar uz 8 let s tou vestavenou baterkou a porad funguje. Vubec se toho neboj.

      0 0
    • MlokCZ  

      Souhlasím s ostatními. Opravdu vydrží dlouho. Navíc je pak sleva na výměnu, tedy když dodáž starý pás, dostaneš výrazně levněji nový.

      Ale pokud ten pás už nemáš a kupuješ nějaký Polar, který ho má, tak si ho za malý příplatek nech vyměnit za Wearlink pás, který je výrazně lepší. A tím myslím ani ne tak kvůli možnosti měnit baterku, ale hlavně kvůli materiálu elektrod, které perfektně sedí na těle.

      Já mám takhle dvě CS100ky s Wearlinkem a platil jsem navíc myslim jen 100Kč (za výměnu pásu při koupení).

      0 0
      • Pedro RB  

        Tím chceš říct, že starší verze hrudních pásů Polar byly ještě horší než Wearlink?! Já na Polar přešel asi před 2 lety z obyčejné nekódované Sigmy právě pro to kódování když mě na silničních vyjížďkách ostatní zahlušili svýmy tepy z Polárů a já měl na Sigmě hausnumera. Ale občas musím několikrát zapínat a vypínat měření než se Polar chytí, jindy si během jízdy oblíbí určité číslo a to pořád vydává za můj aktuální tep(a já mu tady na těch polabskejch rovinách hodně dlouho věřím). Pásek peru (v ruce), čistím kontakty, před jízdou navlhčuju vodou.. To nemluvím o nes­myslné rychlosti a kadenci u přejezdů kde to asi zblbne vysoké napětí v troleji.  Za ty prachy jsem si představoval mnohem míň chybující strojek..

        Já jen aby si kolega nesliboval zázrak od přechodu na Wearlink

        0 0
        • Jogador  

          Tak já jsem si kouoilk AXN300, pás T31 mi funguje dobře, je nnasadim, ani nemusim mazat kontakty, a už běhá, jen v autobusem MHD mi najednou naskočí tep 230, ale uplně ve všech. Jinak max spokojenost. Jen mě mrzí, že neukládá grafy, jen hodnoty. Zatím všem děkuji za pomoc

          0 0
        • MlokCZ  

          Wearlink x T31 je co se týká přenosu ± totéž, tam rozdíl není. Jezdil jsem rok a něco T31 a teď několik let Wearlink a v přenosu jsem rozdíl nepoznal. Zásadní rozdíl je jen v ergonomii pásu. Wearlink sedne mnohem lépe díky materiálu elektrod a můžu ho vozit mnohem více povolený. S T31 např. u manželky když ho zkoušela, tak to byl takový extrém, že neměřil vůbec a to z důvodu, že prostě měl špatný kontakt. Když se přitlačil rukou, tak měřil ok, bez toho ale ani když se více utáhnul, tak nic. S wearlinkem to bylo v pohodě.

          Problémy které popisuješ jsem nikdy moc neměl, maximálně sem tam s T31 se stávalo při velmi nízké intenzitě a větru, že vyschnul a přestal snímat, to se mi u Wearlinku během několika let nestalo nikdy.

          Vysoké napětí může zblbnou jakýkoliv bezdrát a je úplně jedno zda Wearlink nebo T31.

          Jediné, co s pásem dělám za údržbu je, že ho jednou za čas vyperu v pračce. A samozřejmě před vyjetím navlhčuju kontakty.

          0 0
        • kámen úrazu1  

          No jo. U 230 tepů po rovině se odhadne, že zrovna funguje špatně. U 40 do kopce taky. Ale když tvrdošijně ukazuje třeba 145 tepů, tak mně trvá dýl, než si uvědomím, že stejný tep ukazuje minutu, dvě, pět… S nejlevnějším Cislosportem sjem neměla tolik rpoblémů jako s polarem  – ten nemám cyklistický, ale jeden z nejdražších modelů běžeckých. Vítám tě do klub infelční polaritis.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.