• moreplavec

    Ahoj,

    zvažuji který budík na kolo. Nicméně, chytrej mobil v kapse a na ruce Fitbit Charge HR a tak mi budík připadá vlastně zbytečnej. Mobil má GPS, mapu, data a programy, hodinky pak tep. Vše se to potkává v aplikaci Fitbit, ale kromě možnosti exportu do Endomondo (a to jen jako součet aktivity za den) jsem nenašel cestu jak s těmi daty dál pracovat, resp. jak je pěkně dostat aspoň do toho Endomondo či jiného programu, kteří používají kámoši.

    Proto se chci zeptat, zda někdo z fóra máte zkušenosti nebo tip jak získat data z Fitibit ekosystému, předem díky!

    p.s. Další možnost měření, co tu mám, jsou hodinky Polar S725X s hrudním pásem, ale obě čidla a držák zůstal na ukradeném kole. Ale vracet se k hrudnímu pásu, když hodinky mi měří zcela shodné hodnoty mi přijde jako krok zpět.

    0 0
    • moreplavec  

      Tak už jsem to asi zjistil. Fitbit umí z mobilu nahrát celé cvičení včetně GPS a dále s tím pracuje v rámci své online aplikace. Jednotlivá cvičení jdou exportovat přes soubor obsahující klíčové informace (čas, GPS, tep) a tento soubor bez problémů lze importovat do Endomondo. Tam se pak cvičení zařadí dle výběru (jízda na kole) a celé se to tváří, jako když to naměřilo přímo Endomondo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.