• rádoby

    Zdravím všechny.

    Myslím, že už jsem se vypořádal s otázkou velikosti kol a proto prosím o radu a případné postřehy, které kolo z níže uvedených zvolit. Především mě zajímá odpružení zadní stavby a taky posouzení scandiového rámu u Ghosta.. Nevím úplně, co si pod tím představit. Díky moc!

    http://www.giant-bicycles.com/…16456/70483/

    http://www.ghost-bikes.cz/…mr-6575–2014

    0 0
    • MirosPikos  

      Strejda Google našel tohle.

      http://www.nakole.cz/…ium-ram.html

      Bral bych Gianta hlavně kvůli pružení. Sice to drtivá většina místních nepozná, snad ani já ne, ale Maestro je vždycky velmi dobře hodnocené.

      0 0
      • Chiron  

        U toho sacandia bych se nebál, že to dřív praskne. Ghost z toho AMRko dělá už hodně dlouho a je to to samé, jak jiné rámy. Jen scandium umožňuje udělat trochu lehčí rám při stejné tuhosti.

        Tady bych spíše řešil to, jestli chci 100mm raketu s kterou se taky dá užít nějaká zábava nebo spíš trailovější 120mm stroj. Jinak systém, každému asi bude vyhovovat něco jiného. Maestro je obecně dobře hodnocené, ale znám lidi, kterým nevyhovuje, i když v obchodě jim tvrdili, že je to jediný dokonalý systém, který už nepotřebuje vylepšovat :)

        0 0
        • rádoby  

          Jo, to je pravda s těmi zdvihy.. Nikdy jsem 130/120 nejezdil a trochu mě to láká, na druhou stranu být vocas bandy se mi moc nechce.. :)

          0 0
          • Azmir  

            Už se to tu řešilo párkrát, pokud by ses rozhodl jít spíš cestou ghosta, takže dzvihy 120, potom koukni spíš na canyon, za ty prachy tam dostaneš o hodně víc, pokud se rozhodně pro anthema, tak nic moc jiného asi nevymyslíš.

            0 0
          • Kejmil  

            Z takým zdvihem nikomu ocas dělat nebudeš, je to ganz vpoho jezdivý zdvih, i o něco větší jsou jezdivé, myslím že do 150 v zadku jde jezdit zdatnou rychlostí aj do kopca, a vím o lidech co to dokážou i na větších.

            0 0
    • rádoby  

      Ještě se mi do toho trochu přimýchal Lapierre. Má někdo tento typ odpružení, nebo může to někdo porovnat s Maestrem od Giantu? Díky.

      http://www.lapierre-bike.cz/…rol-827–2014

      0 0
      • vojta2004  

        mám x-controla 629. oproti giantu má lapierre uplně jednuduchej tlumič, kterej mu krásně stačí. když potřebuješ do toho šlápnout, tak zadek ztuhne. charakteristikou mi přijde, že to mám víc než 100mm.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.