• 0702

    Nevíte někdo náhodou, jestli někomu (taky náhodou) neleží v obchodě rámy GF Sugar ?? Jak jsem tak pročítal zpětně vše o fullech nedá mi to a zůstanu asi věrný GF, protože HT mě sedne perfektně a tak proč měnit. Díky za tip, popř. Váš názor.

    0 0
    • kralovek  

      to bych se te taky rad zeptal … kdyz ti HT sedne perfektne, tak proc ho menit za fulla? ;o)

      0 0
      • 0702  

        Protože mám za to, že to zlepší resp. spíš nezhorší moje „krásné“ pocity se zády sobě dávají vědět třeba při dojetí z venku při takovém počasí, které teď převládá. Vím, že na příští rok jen „jen“ Sugar 4, ale nevím jaký je rozdíl v rámu nebo tlumiči..

        0 0
        • kralovek  

          Delam si srandu … ale jsem v uplne stejne situaci. Mel jsem GF Paragon 2001, ale prevalcovala mi ho jedna 120tka … on za to nemoh (to aby tu nevznikl dalsi souboj cyklistu s ridici). Ted uvazuju o xc celoperu a protoze se mi genesis osvedcilo, tak do ceho jineho bych sel nez do sugara. Kdysi mi na sportpragu (stanek breton) dokonce rekli, ze kdyz jim ty trosky prinesu ukazat, daji mi na novy ram 30% slevu … ale nevim jestli by se to vztahovalo i na vyssi model. Tehdy jsem setril prachy na vylet do kanady tak jsem do toho zatim nesel. … ukazovali mi sugar 2+ za 30 (nevzpominam si jestli i s tlumicem). Pristi sezonu bych zase rad zavodil a rikam si … je-li zadni kolo vice v kontaktu se semi, vic zabira … podobne jsem odhalil krasy brzdeni, kdyz jsem poridil vidli s hayeskama (predtim pevna-cantilever). Jeste se mi docela libi duratec … na Sendic je ale jenom 2 roky zaruka … a stoji 25 bez tlumice … CO vimk jiste … nikdy bych nesel do meridy … i kdyby byla z karbonu a stala 10 … na nas genesicaky je to proste kratky

          0 0
          • TinkTink  

            Merida – 2002 nebo i mladsi?

            Jinak – zem se pise se „Z“ :)

            0 0
        • jecnak  

          Jen si tak pichnu do vosiho hnizda. Proc namisto prvidelneho cviceni a posilovani resit problemy s zady fullem. Mne osobne pomohlo prave posilovani a protahovani. Za zkousku nic nedas a je to navic levnejsi. Samozrejme nepopiram vyhody fulla, jen me to tak napadlo…

          0 0
          • kovar  

            šetrnost k zádům, kolenům a k zubní sklovině je až vedlejší produkt jízdy na fullu. Prvotní je ta jízda na fullu, která je taková, jak bych to řekl, prostě eňo ňuňo.

            0 0
            • jecnak  

              Jasny, o tom ja se nepru. Ja jen, ze mne nektery reseni pripadaji jako kdyz do lodi tece, tak zapnem pumnu, misto abysme ucpali diru.

              0 0
              • 0702  

                Tož hele, není to výplod mé bujné fantazie, když utratím rád, tak za věci, který mě baví a přinášejí všechno, co nemám např. v práci. O cvičení si můžeme klidně podiskutovat. Já, co jsem přežil mladiství skok z 12m – odnesl do 3,4 zlomený obratel krční, 1 bederní na vojně při věšení antény a 1× trn hrudní páteře po pádu na lyžích (mám pokračovat od achilovky ?) … jsem se nechal před 4-ma rokama donutit každé ráno cvičit – to už jsem nemohl sednout s odpoštěním ani na hajzl a zatlačit. Kdo to zná, ví o čem mluvím. 3 a půl roku paráda, pak jsem si řekl, že už to bude O.K. a v neděli jsem se zase málem připotentoval z bolestí. Takže samozřejmě cvičit a protahovat, ale lováče na kolo z peněženky vytahovat – asi bohužel. Každý se snažíme vše nějak obejít, jen peníze nejsou – hlavně zdraví.

                0 0
          • gummo  

            stim cvicenim souhlasim!! nebo si vem neco na zada aby ti neprochladly

            0 0
          • TinkTink  

            Ehm…a co vrozena vada na pateri, jak vyposilujes ji, kdyby jsi na zadech mel sval rekneme zakrnely (proste kdyby jsi jakoby nemel jeden sval tam…)…tak jak by jsi todle? (pridavam – posilovani je zcela zbytecne.

            0 0
    • morgoth1  

      s tim sugerem bude asi problem – tusim ze na rok 2005 uz je v nabidce jen sugar4. Zkus kontaktovat primo bretton

      0 0
    • freeride  

      nazdar, prave dnes som pozeral inzeraty na avizo.sk, a nasiel som jeden TREK FUEL 95, nie je to sice sugar ale predsa.. http://www.avizo.sk/inzerat/?… Hmm ale ked tak na to pozeram, neviem ci to ma cisty povod.. takzo povedat, treba to este checknut..

      0 0
      • JJ  

        kamarad prodava Fuel 90, inzerat je tady v bazaru. Puvod cisty:)

        0 0
    • mastihuba  

      I když říkáš že zůstaneš věrný. Co takhle : http://www.storck-bicycle.de/…ikes/mb4.asp

      0 0
      • 0702  

        Ja neznaju, kolik to stoji. A poněvadž jsem asi zarytý puritán, nemám chu? jít do něčeho, na čem jsem nejel mé oblíbené cestičky (třeba v Bukovince), kde mě v sobotu hajzli v hospodě zdrbali – „***** proč nezavírám“ – ale jen jsem vešel – nic jsem neviděl, ale 5 vteřin trvalo a smrděl jsem jako hovado boží z té hospody. Tak jsem radši mrzl o 2 dědiny – v olšanech venku na dobrým kafe. V Brně se dá na něco podívat – STORCK ? O fullech Duratec jsem taky uvažovaů, ale popisovali ho jako hodně měkýho a ta cena je taky někde jinde, než bych si já myslel. pořad ještě očekávám, že si sednu na Schwinn, protože na něm se sedělo taky božsky.

        0 0
        • Homer  

          Nejakych 50000 za ram :) Ale na tech nemeckych strankach je vybehovy model, mozna ho poridis levneji. Myslim ten storck: http://www.bicy.cz/…og/index.php?…

          0 0
        • MartinXC  

          Schwinn je dobrý ale trošku těžký a hlavně krátký kolo – počítej aspoň o číslo větší než normálně (referenci ti může dát „roman“) Ten Storck je krááásný, do toho bych šel, bude tak do 100tis. Jen vidli jinou…

          0 0
          • 0702  

            Mě krátký nepřipadalo-Mesa 19" na 188 cm, kdyby byllo nejhůř, tak bych s tím i jel, ale pokud dělají 21", je to něco jiného. Jinak 100 za kolo bych dal v případě výhry ve sportce… Krátký bylGT, RM, Scott.

            0 0
            • mastihuba  

              Storck prodávají v Rocky Bike. Ceny ti řeknou na telefonu. Kamarád jezdí ten Adrenalin Team a ve srovnání s Trekem, který jezdil před ním, je o třídu lepší. Sám posoudit nemohu, poněvač o tom vůbec nic nevím.

              0 0
          • mastihuba  

            V kombinaci s koly Rolf? a RS Psylo? bych ho posadil ještě před tu tvoji Nastěnku. :)))

            0 0
        • 100kg  

          Tak na Schwinna si nejdřív opravdu sedni, protože je to žvejkačka. A hlavně konstrukce čepů je stavěná pouze na 50 kg jezdce. Mám bohužel vlastní zkušenost a nejsem sám.

          0 0
          • 0702  

            To už jsem druhý, co mi sdělil tytéž skutečnosti, měkký, ložiska v prdeli a to vážím o něco míň než těch 100 – + 85. Sugar 3+ jsem viděl taky na interátu – jestli to je stejný zdroj tel. viz Rocky Bikes Brno ?? A jaké jsou kony ?? Kdo se ptá, určitě se něco dozví, aby mohl jít v pátek přímo ke kolu. Mám volňásky – už jsem to tady psal a nikdo nechce ušetřit, jsou tady asi samí zbohatlíci.

            0 0
            • Pá-dlista1  

              Zbohatlici ne, ale volnasky mam samozrejme taky :) Vstupny je pro jinou cilovou skupinu (amatery:)

              0 0
            • blue  

              poukazky na volnasky mam taky dve od nejmenovaneho bikeshopu, ale asi je nepouziju, nehodlam nikde nechavat svoje nacionale, radsi dam tech 60

              0 0
    • jpl  

      Samostatne ramy Sugar na trhu nejsou a kdyz tak jenom Sugar Race 2004 za 50kKc. Z roku 2002 a 2003, kdy byla sirsi nabidka modelu i ramu uz neni vubec nic jako samostatny ram. Jedine, co se da jeste sehnat jsou starsi modely kompletnich kol, konkretne GF Sugar 3+ u nekterych prodejcu, musis hledat. Kdyz jsem se pidil po Evrope (internetem), nic jsem nenasel, asi se tu moc nejezdi …

      0 0
      • chrobak  

        no o jednom rame SUGAR 3 bych vedel za 15ti, ale bojim se sem napsat odkaz, pred chvili jsem byl za to kadrovanej…

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Muzes, kdyz nebude na bicy.cz :)

          0 0
          • chrobak  

            pak nemuzu :¬)

            0 0
            • jpl  

              TO 0702:

              To je v pytli. Proč já se musel měsíc snažit, sháním po celý republice a když pak přemluvím jednoho prodejce, aby mi nechal samostnej rám, pošle mi namísto M-ka L-ko ?! A pak tu vidím dobrou nabídku, akorát v blbý velikosti :-( Každopádně, jestli ti pasuje velikost L, neváhej, novej byl v r. 2003 za 32 tis. A já se holt budu dál snažit … Nevadí, aspoň si toho budu o to ví vážit ;-)

              0 0
              • 0702  

                Takže ty máš L-ko ?? a je Ti na 2 věci ??? HT mám právě L a sedí jako vyšité. Co s tím ?? Prodáš – neprodáš ????? To L by měla být nějaká 19,5" pokud mě informace neklamou!

                0 0
                • jpl  

                  Jo, brečím doma nad L-kem! Ale neztrácím hlavu a snažím se ho někde vyměnit za M-ko. Dostal jsem ho totiž za docela služnou cenu a za podobnou už bych to znovu nemusel sehnat, tak shanim, kde by mi to kdo vyměnil. Dej mi čas, když se mi to nepodaří, budu na tebe myslet, ale to už se můžeme dohodnout mailem … Anebo, když seženeš nový M-ko, můžeme to směnit …

                  0 0
                  • blue  

                    pokud by ti stacil 4+, tak se muzes zkusit dohodnout tady, je tam akorat jedno eMko http://www.velointest.cz/shop/hot1.php

                    0 0
                    • jpl  

                      O 4+ nemám zájem, mám 3+ a níž nejdu. Díky.

                      0 0
                      • 0702  

                        Takže to L mám zamluveno v Brně (asi se někdo slitoval nahoře), seženu love a v pátek si to prohlídnu a doufám, že koupím. Jinak jaký je tlumič CCreek ??

                        0 0
                        • jpl  

                          Hodně zdaru. Pak pošli zkušenosti s novým kolem a srovnání s HT.

                          0 0
                          • 0702  

                            Je to r.v. 2001, vč. hlavanu, kol, objímky na sedlovku. Má cenu do toho jít ?? Jo nejetý, rozložený v prodejně na ND.

                            0 0
    • Vojtíšek  

      Jen tak pro zajímavost. Za kolik se u nás prodává Cannondale Scalpel 3000 2004 model (samotný rám)?

      Mně se teda kanóny nelíbí, ale viděl jsem ho teď na e-bay s tlumičem DT Swiss za cenu, která mi přišla docela solidní.

      0 0
      • Meesha  

        Jeden maj v Programcyclu – Team Replicu, ale kolik za nej chtej, to netusim…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.