• Gumicuk

    Sorry vlastne ne z klece, ale z krku vidlice? Nejak se mi na to nedari prijit… Dik

    0 0
    • Žanek  

      Jde to docela blbě. Než do ježka začneš mlátit, tak do něho našroubuj nějakrj šroub, aby sis v něm nezničil závit. Sežeň si nejakou tyčku, a přez ni ho vyraž z vidlice. Někdy se povede vyrazit ho směrem nahoru (k představci), ale většinou ho musíš prorvat celým krkem. A dávej pozor, aby se ti v krku nezkřížil, to se potom většinou poškodí…

      0 0
      • Gumicuk  

        Me to vsechno prijde takovi moc drasticky :-)) ale asi jinak to neujde… Pokousel jsem se ho dostat smerem k tomu predstavci a ani se nehnul, jeste jsem tam fouknul trosku WD40 aby to pripadne trosku klouzlo, ale bylo to k nicemu. Dostat ho smerem dolu, o to jsem se jeste nepokousel a nevim jestli se vubec mam. Neni lepsi to odnest nekam do servisu? Treba na to maj nejakej vymakanejsi grif.

        0 0
        • Žanek  

          U nás v servisu na to bohužel žádnej fígl nemáme… Směrem dolů to jde líp, protože v tom směru svírají pacičky (jak to líp popsat???), co se dotýkají stěny vidlice s tou stěnou ostrej úhel. Taky ale záleží, jakej je to ježek… Jinak vyzkoušej to a jestli na to nemáš nervy tak zkus nějakej servis..

          0 0
        • MARIN  

          Nevim co je na tom tak drastickeho :) Pokouset se dostat jezka ven smerem k predstavci je celkem nelogicke (´mozna to ale nekomu pujde ale pak asi jezek moc dobre nedrzel:), kdyz se prave timhle smerem jezek nema hybat. Jak uz bylo psano vem nejakou tycku nebo treba i sroubovak ktery se vejde do krku a jezka vytluc smerem dolu.

          0 0
          • Gumicuk  

            Ja jsem zmeril prumer toho krku nahore a dole, dole- kde je lisovanej spoj tak tam se ten krk zbiha asi o dva mm takze taky nevim jak by to tam prolezlo, bez zniceni toho jezuraka i kdyz je mozny ze bi se to povedlo.

            0 0
            • Pá-dlista1  

              Bud rad, ze nemas DJ 04 :) 2 mm jsou v pohode a jeste pujde pouzit. V nejhorsim prihnes zpatky ty pacicky nebo obetujes par petek za novyho.

              0 0
            • MARIN  

              proste ho vytluc spodem vidle a jak pise padlista bud jeste pak pujde pouzit nebo poridis noveho (50,– snad neni moc :)

              0 0
    • jonti  

      na co ho vlastne chces vyberat ak tam drzi? ak menis vidlu tak ho tam nechaj, do novej si kup novy, pri tom vyrazani ho s dost velkou pravdepodobnostou znicis.

      0 0
      • chorvat  

        …starou vidlu das na druhy kolo, to bude mit dva jezky, to se projevi na hmotnosti… :-)

        0 0
    • kovar  

      ona nekdy svetlost trubky (sloupku vidlice) se smerem ke korunce ZMENSUJE (aby u korunky to bylo odolnejsi), tudiz vyrazet jezka spodem asi chce hodne velke nasili. Kdysi jsem jezka normalne odvtrtal (jezek se nasledne namotal na vrtak) a vyndal vrchem, abych vyse uvedene nemusel podstupovat.

      0 0
    • Bodo  

      nedavno sem menil vidlici, takze mam cerstve v pameti. Pouzil sem na vytluceni kus nasady od mopu a vyrazil ho smerem dolu (byla to takova ta umela sroubovaci naspodu trosku zuzena, takze to pekne do jezka dosedlo). Nebylo to zase tak hrozny a vzhledem k tomu, ze nova vidle mela tlustsi steny krku, tak sel pouzit znova uplne v pohode.

      0 0
      • Dumbo  

        ja som ho uz parkrat vybera a bol ok ale uz mam amoebu taze jezko je prec kludne ho vytrep kladivom a nejakou tickou netreba sa toho bat

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.