• Hal9000

    Ahoj, hledal jsem v historii, ale vyhledávač nic nenašel. Koupil jsem si novou vidli a teď nevím jak vyndat ježka z té staré.Díky za rady.

    0 0
    • Nimrod  

      promlátit ho, až vyleze z druhý strany… ale pak je většinou nepoužitelnej, takže je lepší zainvestovat 10,– a koupit novýho

      0 0
    • Pavel100  

      u některých vidlic ho dolů vůbec neproklepeš, nejlepší je ho odvrtat až se rozpadne na dva kusy a vyndat vrchem. Ježka bych určitě dal nového do nové vidlice. Jenže ty ho určitě nemáš po ruce a už chceš jezdit na nové vidlici;-)

      0 0
      • Hal9000  

        přesně jsi odhadl, přesedlas jsem z sr xc-60 na sr rux 130mm

        0 0
        • Lister  

          No ještě je jedna možnost – uřezat krk těsně pod ježkem a pak už se z toho kousku dá dostat velmi jedoduše…ale uznávám že ten postup má pár drobných nevýhod :-)

          0 0
          • kali222  

            :DDDDDDDDDDDD­DDDDDDDDDDDDDD to je zajimavy postup.

            jinak ja bych jezka nikdy nedemontoval a nepouzil do dvou vidlic,nehlede na to, ze jich par mam doma :D pac vidlice spis menej ramy, nez ramy vidlice = vice hlav a vice nepouzitych jezku:)

            0 0
            • kubad  

              proč?

              ježek má jedinou funkci – dotažení hlavového složení, pak už je tam stejně k ničemu, takže nějaké bezpečnostní důvody a podobné důvody asi nebudou důvod.

              Ale jinak je lepší dát ježka nového ta práce s vytažením stareho je opruz

               
              0 0
              • kali222  

                 :) vyklepaval jsem jen jednoho pred X lety. prave jsem zamyslel  pouzit pouziteho jezuru, neb jsme si do dilny nevzal noveho, jenze do nove vidlice sel prilis lehce-deformace.docela by me doma nastvalo ho pri dotahovani vytahnout,tak od te doby davam novy. samozrejme to byla urcite nejpovlovatejsi hlava v okoli 20km :) 

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.