• mira

    váhám nad kopí sporttestru a nevím jestli Polar 520 nebo HAC 4+. Hlavně se mi jedná o spolehlivost přístroje, tak mi poraďte.

    0 0
    • Spawncz  

      Mam HAC 4+ a jsem spokojen

      0 0
    • kralovek  

      Me ten hac prijde jako hracka co sice umi vsechno, ale pritomje uplne na hovno. Ma sice 1056 funkci, ale na displeji ukaze jen jedinou. Navic neukazuje rychost v desetinach km/h. a co gpsko garmin 301? o tolik drazsi neni a umi ulne vsechno … toho bys nechtel?

      0 0
      • lubos  

        Mne ukazuje tri, tak nevim jaou verzi mas ty :) S GPS bych moc cyklocomputer nesrovnaval.

        0 0
      • mira  

        nejde mi ani o ten výškoměr, spíš se jedná o spolehlivost a o HAC 4 jsem moc chvály neslyšel

        0 0
        • M@rtin  

          Když ti jde o spolehlivost a chválu jsi na něj neslyšel tak ho nekupuj.

          Osobně mám Polar a nevím co bych od něj mohl ještě chtít – spolehlivej :) ,dá se to nosit jako hodinky, pro hračičky mrajky funkcí, kvalitní SW – opravdu nevím co víc.

          0 0
    • lubos  

      Uz se to tady myslim probiralo, tak rok-dva zpatky. Zkus si nalistovat. V skratke bych rekl, ze Polar je specializovany na profi trenink, HAC spis na turisty, a Polar je temer 2× drazsi jak porizovaci cena tak provozni.

      0 0
      • BB  

        HAC na turisty ? pane jo, spis HAC na kolo a Polar na vsecny sporty dohromady

        0 0
        • Beeda  

          Jo a ze me staci na trenink pulsmetr za 500kc? Mam i HAC, spise zklamani, ne funkcema a ni sw, ale prave tou spolehlivosti…pros­te jednou zmokl a pak reset, to se mi stalo dvakrat, pomaha rozebrat, vycistit lihem a dat do kupu…proste pakarna. Kamarad ma presne stejne zkusenosti… ja ho vozim v igelitu, aby se to neopakovalo.

          Ted k Polaru, tam zas Petovi odeslo cidlo na vidli, mozna to spadlo na zem prodejci, protoze to mel chvili po koupi… je tam naky jemny mechanizsmus.. Vodotesnost polaru bude asi lepsi. Ted bych volil polara. Navic se domnivam, ze tyhle hracky by mely stat polovinu…B

          0 0
          • lubos  

            Urcite staci. Tyhle hracky jsou fajn pro ty, co chteji data tahat do kompu a tam se nad tim vzrusovat :) Jinak sice par drobnych problemu s HAC4 mam, ale s moknutim problem nemam. A to prezil i lijak na Salzkamergutu. No problem. Tady je problem budto spatne tesneni zespodu (takova gumicka kolem), nebo tesneni tlacitek, nebo jak je to tam udelany. Na tohle se uz myslim nekdo stezoval (kdyz jsem cetl recenze). Obecne se HAC moc nedoporucuje na plavani i kdyz ma napsany, ze vydrzi metr-dva pod vodou. Polar je natohle specialne udelany a je proto lepsi – ovsem cena za to je, dva tydny nebo kolik na Slovensku trva, nez meni baterku – speci baterka, specialni prostredi pri vymene .. U Polar jsou zas problemy s rusenim a merenim od cidla. Nevim jak novejsi verzie 810.

            0 0
          • mira  

            Tak to taky vidím na toho Polara. Bez toho výškoměru se obejdu, ale na ty HAC 4 jsem moc chvály neslyšel a myslím, že když už za to dám takovou dardu tak a? to stojí za to.

            0 0
        • lubos  

          myslel jsem cyklo-turisty :) jinak asi tak jak pises.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.