Nove zlevnene produkty - prevazne ceskych a nemeckych bike shopu

1 nepřečtený
  • Smazaný účet

    Cao, mam rad programovani, data, a kola.

    Pri nakupovani v ceskych eshopech jsem zavisly na Hlidaci shopu, a hrozne mi chybi ze neni na eshopech kde nechavam asi nejvic penez – bike24, bike-discount, tradeinn, a i ceske jako koloshop nebo hupnakolo a spousta dalsich.

    Zacal jsem na techto eshopech tedy hlidacit sam, s tim, ze az to budu mit poradne odladene, tak to nabidnu na pridani do ofiko Hlidace.

    Asi nejznamejsi vec z Hlidace – Graf vyvoje ceny – mam rozjety zatim pro sebe a funguje obcas dobre, obcas uplne spatne – takze ten jeste nejsem pripraveny sdilet. Co ale uz funguje relativne obstojne je denne aktualizovana tabulka se zlevnenymi produkty – tz produkty ktere jsou ten den zlevnene, a zaroven je jejich cena nove nejlepsi za poslednich 90 dni.

    https://docs.google.com/…okhvI-I/edit?…


    • vsechny monitorovane eshopy jsou evropske, ze zkusenosti eshopy aktualizuji ceny dopoledne → ceny sbiram az kolem poledne, tabulka pro den je hotova tak kolem 3 odpoledne
    • obcas eshop zmeni web, coz muze rozbit sbirani cen bud uplne nebo jen na spatne hodnoty. Nedavam zadne zaruky ze jsou ceny spravne a netroufam si zatim nijak eshopy oficialne hodnotit jak to dela Hlidac, na takovou zodpovednost nejsem pripraveny :)) Na druhou stranu neni zadny duvod aby byly data spatne. Budu rad kdyz mi nespravny data nahlasite, hlavne proto to tady sdilim.
    • vetsina slev popravde neni moc zajimava, ale obcas narazim na zajimave kousky. Kdyz na neco narazite, klido hodte do https://www.bike-forum.cz/…inych-veci-4
    • i kdyz to je malo skandalni, tak vetsina ceskych eshopu regulace na slevy vazne dodrzuje (myslim si ze v tom velkou roli hraji jak EU tak i samotny Hlidac). V zahranicnich shopech jsou hratky s cenou pred slevou castejsi a proto je v tabulce i graf ktery to myslim krasne ukazue, viz druhy screenshot.
    • Aktualne sbiram tyto shopy:

    Axit.cz

    Bergfreunde.eu

    Bike24.com

    Bike-components.de

    Bike-discount.de

    Biker-boarder.de

    Ceskyraj.com

    Cycology.cz

    Fitanu.com

    Kolokram.cz

    Koloshop.cz

    R2-bike.com

    Teamsport.cz

    Tradeinn.com

    CentrumRowerowe.pl

    4camping.cz

    Mojekolo.cz

    Bikero.cz

    Chain Reaction Cycles

    Hupnakolo.cz

    Smarty.cz

    Bikester.pl


    Lovu zdar a nezapomnte vic jezdit nez nakupovat :))

    3 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.