Staň se součástí redakce magazínu MTBIKER

Rád/a jezdíš na kole? Rád/a o kolech čteš, vykládáš, okukuješ je v obchodech? Nedělá ti problém udělat fotku a dokážeš napsat článek? Pak neváhej a napiš nám, právě tebe v redakci magazínu MTBIKER.cz rádi uvidíme.

A jestli nemáš problém stoupnout si před kameru, o to líp.

Cyklistika v současnosti nabízí množství disciplín – někoho baví XC a maratony, někdo dává přednost enduru, další nemusí ani jedno a loví nejhezčí traily v okolí nebo jede s partou na silničářský švih. Nebo se jen tak toulá na gravelu. To je také důvod, proč vznikl MTBIKER – aby spojoval cyklisty bez ohledu na styl. Není podstatné všechno škatulkovat, ale užívat si podobu, která tě nejvíc baví a sdílet své zážitky s ostatními. Právě teď máš příležitost stát se součástí teamu MTBIKER.CZ.

work from home Česko

Redaktoři a externí redaktoři

Hlavní je, aby tě cyklistika bavila a ideálně aby ses jí věnoval/a aktivně. To ale neznamená, že musíš být závodník, který atakuje bednová umístění. Jen se ti bude lépe vytvářet originální obsah, který je naším hlavním cílem. O co jde?

psaní článkupráce z domu

Zapoj se do tvorby obsahu MTBIKER.cz. Pokud rád/a píšeš, fotografuješ a umíš si dobře zorganizovat svoji práci, už tím splňuješ naše hlavní požadavky. Rozsah tvého zapojení do činnosti redakce je jen na tobě.
  • Můžeme se domluvit třeba na jednom článku měsíčně a můžeš být naším externím redaktorem/externí redaktorkou.
  • Jestli se chceš psaní věnovat víc, můžeš se do činnosti redakce zapojit daleko intenzivněji jako redaktor/redaktorka.
  • Pokud tě baví natáčení videí, i tady jsou dveře otevřené. Rádi přinášíme komunitě nejen psané články, ale i videa. A těch není nikdy dost. Video redaktor/redaktorka tedy může být pozice právě pro tebe.

part-time Českopráce redaktora

Redaktoři/externí redaktoři a redaktorky mají možnost podílet se na testování kol a cyklistického vybavení, pokud rád/a závodíš, nabízíme možnost proplacení startovného. Samozřejmostí je finanční odměna za každý zveřejněný článek či video. A hlavně možnost podělit se o své zážitky a zkušenosti s ostatními z komunity.

prace z domuponuka práce, brigáda

A pokud nemáš žádnou zkušenost s psaním nebo natáčením, ale někde v koutku duše po tom toužíš? Nechceš se vázat nebo slibovat něco, co jsi ještě nikdy nezkoušel/a? Neboj se a ozvi se nám. Můžeme se domluvit na zkušebním článku/videu a pak se rozhodneš, jestli tě to bude bavit.

mtbiker czredakce mtbiker

Pokud tě naše nabídka zaujala, ozvi se nám na e-mail redakce@mtbiker.cz.
Zdroj fotografií: archiv redakce, Valachy Tour
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
redakcia 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Co jíst a pít při tréninku?

Co jíst a pít při tréninku?

Jsi závodník, hobby cyklista nebo rekreační jezdec? Neměl bys při tréninku zapomínat správně pít a jíst!
Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu PR článek

Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu

Pohyb na dvou kolech je skvělá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvím. Přinášíme výběr dámských kol z naší nabídky pro různé kategorie.
Nemoc a návrat do tréninku

Nemoc a návrat do tréninku

Prudké výkyvy jarních teplot, velké tréninkové zatížení a minimální možnost ovlivnit setkání se s patogeny představují i větší riziko onemocnění. Kdy po nemoci zpět do sportovního zatížení? Pravidla, která se vyplatí dodržovat, aby byl návrat k oblíbené sportovní disciplíně co nejhladší.
keyboard_arrow_up