Volné i elastické kraťasy pro komfortní vyjížďky

Absolvovat dlouhý výjezd, či cítit ochranu před blátem, to není jen tak. Kvalitní cyklokraťasy dokáží mnohokrát udělat propastný rozdíl v komfortu a tento kousek oblečení není radno podceňovat.

Kellys Stroke - 69,99 €

kraťasy Kellys Stroke
Dvojdílné šortky Stroke, určené hlavně pro jízdu na trailech jsou vyrobené z rychloschnoucího materiálu ActiveDry+. Ten zabezpečuje termoregulaci a rychlý odvod potu i při aktivní jízdě. Vnitřní šortky jsou odnímatelné a je v nich zakomponovaná antibakteriální vložka pro optimální komfort při dlouhých jízdách po trailech. Jejich šířka se vnitřně nastavuje suchým zipem. MOC těchto kraťasů je 2 049 Kč a najdeš je na našem MTBIKER shopu.

Santini Cubo - 70,99 €

kraťasy Santini Cubo
Elastické cyklistické kraťasy Santini Cubo jsou vhodné hlavně pro letní jízdy za teplých dní. Jsou vyrobené z kompresní látky Thunderbike a jejich anatomický střih zajišťuje, že pohodlně sednou každému. O přizpůsobení se v pase stará elastický lem. Perforovaná pěnová vrstva vložky E-MAX zabezpečuje rychlý odvod potu a hlavně komfort. Na zadní časti stehen se nacházejí drobné reflexní detaily pro bezpečnejší jízdu za soumraku. Jejich MOC je 2 099 Kč a najdeš je v našem MTBIKER shopu.

Alé Off-Road MTB Enduro 2.0 - 98,99 €

kraťasy Alé Off-Road MTB Enduro 2.0
Enduro kraťasy Off-Road MTB Enduro 2.0 zabezpečují na „RZ-tkách“ maximální volnost pohybu a šlapání. Spojují v sobě totiž čtyři druhy látky s různou elasticitou. Vzhledem k jejich určení byly navrženy tak, aby byly co nejodolnější vůči oděru a pádům. Kromě toho je zabezpečený co nejvyšší průtok vzduchu. Všechny tři kapsy jsou na zip, což zaručuje i ochranu drobností v nich. MOC těchto šortek je 2 549 Kč a najdeš je v našem MTBIKER shopu.

Castelli Velocissima 3 - 99,99 €

kraťasy Castelli Velocissima 3
Dámske šortky Velocissima 3 si nejlépě rozumějí s dlouhými výjezdy. Pohodlná vložka Kiss Air2 Donna jim dodává komfort a je speciálně přizpůsobená ženské postavě. Prémiový materiál Endurance Evolution se vyznačuje vysokou elasticitou a na stehnech je doplněný plochým ukončením. Díky nim se kraťasy při jízdě nevyhrnují. Samozřejmostí jsou reflexní prvky na zadní straně. Jejich MOC je 2 349 Kč a najdeš je na našem MTBIKER shopu.

Sportful TotalEnergies BodyFit Pro Classic - 69,99 €

kraťasy Sportful TotalEnergies BodyFit Pro Classic
Elastické šortky BodyFit Pro Classic v barvách týmu Petra Sagana, TotalEnergies, jsou závodnické konstrukce a maximálně přiléhají. Co nejlepší aerodynamiky je dosaženo použitím Aeroflow Compress materiálu. Aerodynamicky jsou umístěny i ploché švy. Pro maximální pohodlí je na nich osazena nejkomfortnější vložka Body Fit. Zajímavostí je kapsa na vysílačku nebo mobil. Jejich MOC je 2 349 Kč a najdeš je v našem MTBIKER shopu.

Maloja AnemonaM. - 44,99 €

kraťasy Maloja AnemonaM.
Univerzální dámské cyklistické šortky AnemonaM. se dají využít nejen při cyklistice, ale i při jiných sportech, například turistice. Jsou šetrné i vůči životnímu prostředí - jsou vyrobené z recyklovaných materiálů. Díky elastickému pásu se přizpůsobí každé postavě a jejich volný střih umožňuje maximální volost pohybu. Na bocích jsou umístěny dvě kapsy na zip na uložení drobností. Jejich MOC je 2 149 Kč a najdeš je v našem MTBIKER shopu.

Pearl Izumi Canyon - 43,99 €

kraťasy Pearl Izumi Canyon
Kraťasy Canyon jsou všestranný kousek, který se dá obléct na ježdění po trailech, ale klidně i na procházku do města. Jejich základ tvoří odolná ripstop tkanina, díky které jsou odolné vůči oděru. A aby se v nich dalo jezdit i celý den, je v nich osazená pohodlná vložka 1:1 Escape. Zapínají se knoflíkem na elastickém pásu, který je jednak komfortní a jednak univerzální na jakoukoli postavu. MOC těchto kraťasů je 1 469 Kč a najdeš je v našem MTBIKER shopu.

Assos Mille GT C2 - 140 €

kraťasy Assos Mille GT C2
Prémiové kraťasy Mille GT C2 vycházejí ze staršího modelu Mille, ale bylo na nich inovováno hned několik věcí. Protože vycházejí ze závodních modelů, jsou určené hlavně na celodenní výjezdy, čemuž je přizpůsobena i vložka. Ta je lépe odventilovaná, byla přidány 3 mm polstrování a vylepšena byla i zápachu odolná vrchní vrstva. Komfortu napomáhá i inovativní pás s nulovým tlakem nebo šle ve tvaru X. Jejich MOC je 3 299 Kč a najdeš je v našem MTBIKER shopu.

Pro širší nabídku cyklistických kraťasů můžeš navštívit náš MTBIKER shop.
info
Testy a představení produktů se realizují s produkty a materiály zapůjčenými od dovozce dané značky nebo z MTBIKER shopu. Jejich obsah a závěr je subjektivním názorem autora.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
Tuning kola - když všechno ostatní už máme PR článek

Tuning kola - když všechno ostatní už máme

Kolo není pouze dopravní prostředek. Je to vášeň, relax, svoboda či únik z reality a zaslouží si „hýčkání a péči“. Například v podobě prémiových komponent.
Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě PR článek

Výbava do náročných podmínek - bez problémů ve sněhu i blátě

Počasí si z nás dělá poslední týdny dobrý den a zažíváme bláznivé podmínky - sníh, déšť i bláto. Jakou výbavu zvolit do takového počasí?
keyboard_arrow_up