Ráno zima, odpoledne teplo? Co na sebe?

Jarní vyjížďky dokážou být pestré. Nejenže nabízí pozvolné probouzení přírody ze zimního spánku, naopak ale dokážou i potrápit, a to hlavně proměnlivým počasím. Nabízí se však spousta možností, jak se na jarní vyjížďku připravit. Jednou z nich jsou i vhodně zvolené doplňky.

Craft Neck Tube

Multifunkční kousek od Craftu můžete použít jako nákrčník, čepici, čelenku, nebo klidně jako kuklu. Zajistí rychlý odvod potu a rychlé schnutí, zároveň i ochranu proti větru. Bezešvá lehká konstrukce zajišťuje komfort užívání. Nabízí se v jedné univerzální velikosti, avšak ve více barvách, za cenu 369 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

Silvini Rango

Pánské volné kraťasy jsou stálicí letní kolekce Silvini. Cyklistické kalhoty s páskem a rozepínáním na zip YKK jsou dlouhé ke kolenům. Jsou celé z odolného materiálu, mají volný střih a výborně sedí. Díly z pružného materiálu usnadňují pohyb. Dohromady mají čtyři kapsy na zip, dvě boční kapsy a dvě kapsy vzadu. Při teplejším počasí oceníte odvětrání vzadu nad kapsami, které je navíc pružné. Vnitřní kalhoty s cyklistickou vložkou je třeba zakoupit samostatně, jsou však kompatibilní s jakoukoliv vnitřní vložkou. Nabízí se ve velikostech S až 5XL za cenu 1 549 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.

GIRO Bravo

Cyklistické rukavice jsou nepostradatelnou součástí vybavení. Italské Giro Bravo nabízí skvělý střih, velmi příjemný elastický materiál ve všech směrech, se savým povrchem v částech, kde je to potřeba, a prodyšný materiál ve vrchní části. Dlaň má tři díly v Super Fit™ designu, část z vysoce odolné syntetické kůže AX Suede™ a nechybí ani gelová výstelka, která zvýší pohodlí. Model je nově s reflexními poutky, která usnadní jejich sundání. Vyrábí se v široké škále velikostí. Nabízí se za 739 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.


Polaris Siren

Dámský trailový dres s dlouhým rukávem se může hodit zároveň jako vrchní vrstva, ale i jako spodní vrstva např. pod větrovku. Záleží samozřejmě nejen na počasí, ale i na tom, jak cyklistka vnímá teplotu. Zatímco rukávy jsou úzké, střih je volnější. Nabízí tak dostatek komfortu k běžnému nošení a lze tak využít i při turistice či zimních sportech. Výrobce slibuje dobrý odvod vlhkosti a rychlé schnutí. Tento dres s polozipem se nabízí za cenu 1 199 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.


Sportful Fiandre

Cyklistické návleky by rozhodně neměly chybět v šatníku žádného cyklisty. Nejenže prodlouží sezonu v sedle nebo rozšíří použití jiných kousků ze šatníku, ale hlavně poskytnou potřebný komfort nebo ochranu před vodou. A přesně takové jsou lehké unisex návleky Sportful Fiandre, které díky materiálu NoRain a tkanině ThermoDrytex Plus zajistí právě dostatečnou tepelnou ochranu a zároveň ochranu proti vodě. Tyto návleky doplněné silikonovým lemem a reflexním logem se nabízí za cenu 1 249 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.


Santini NEO BLAST

Vedle návleků na nohy nebo ruce jsou neméně důležité i návleky na tretry. Neoprenové návleky Santini Neo Blast jsou určeny do těch nejnepříznivějších podmínek, a tedy ať už do zimy, či deště. Velmi praktický je voděodolný zip na zadní straně, který je navíc doplněn i o suchý zip. Pod zipem, v oblasti paty, je navíc reflexní klín, který je jakýmsi pasivním bezpečnostním prvkem a zajišťuje viditelnost i za šera. Tyto návleky do extrémních podmínek se nabízí za cenu 1 699 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.


Kellys bunda FLAME

Přechodová bunda Kellys Flame je ideální do sychravého počasí. Díky skladbě z více materiálů, resp. panelů, je lehká, pohodlná a chrání před větrem, mrholením nebo při nižších teplotách. A protože jde o cyklistickou bundu, nechybí prodloužený zádový díl, zvýšený límec ani tři kapsy doplněné o jednu kapsu na zip. Nabízí se dokonce až do velikosti XXL, za cenu 2 299 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu, nebo na stránkách výrobce.



Castelli UNLIMITED

Dres s dlouhým rukávem Castelli Unlimited se může hodit na vyjížďky do lesa, kde se nejede až takovou rychlostí, ale naopak je občas potřeba vyšší intenzita. A právě proto je tento dres vybavený flísovou tkaninou Warmer, která poskytuje dostatečnou izolaci, ale zároveň je prodyšná. Doporučený teplotní rozsah 12 - 18 °C. Nechybí samozřejmě zadní kapsy, YKK zip, nebo elastický lem. Nabízí se dokonce ve třech barvách, za cenu 2 699 Kč. Více informací najdete v MTBIKER shopu nebo na stránkách dodavatele.


Pro kompletní informace o produktech navštivte, prosím, stránky jednotlivých výrobců/dovozců.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Zimní cyklistické bundy - chrání, hřejí a co ještě? PR článek

Zimní cyklistické bundy - chrání, hřejí a co ještě?

Ježdění v zimě má své kouzlo. Důležitým faktorem je ochrana před chladem, srážkami, ale i vhodné odvětrávání a viditelnost. Opět přinášíme několik tipů.
Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku PR článek

Univerzální výbava - na kolo, do města i na turistiku

Máme rádi univerzálnost a produkty, které využijeme pro většinu outdoorových aktivit. V naší nabídce si určitě vybereš i ty. Nech se inspirovat redakčním výběrem.
5 chyb aneb jak se vyhnout akutní blokaci zad

5 chyb aneb jak se vyhnout akutní blokaci zad

Když milovníka kola chytnou záda, tak jediné, co ho zajímá je kdy tato nepříjemnost odezní a bude moct opět naskočit do sedla. Tento stav právě prožívám, tak bych se s vámi chtěl o tuto zkušenost podělit.
keyboard_arrow_up