XX T-t detail

Přidat foto

…čekám na zbytek kola, zatím mi přišlo jenom tohle… Španělé jsou výrazně pomalejší než Němci :D

Vypadá to moc pěkně. Pocit z bytelnosti šaltru je oproti X01 AXS někde úplně jinde, kazeta mi naopak v ruce přijde nepatřičně lehká s ohledem na velikost. Doteď jsem měl X01 Eagle, ale jen 50z, ty dva zuby navíc dělají na velikosti strašně moc. X-dome konstrukce se mi líbila víc, ale co už.

(vloženo 8.4.24)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
boo-beek
boo-beek

11.4.24 08:54

@Kremen

No, doufám, že tohle mě nepotká :D Kdyby se tak stalo, tak je to spíš otázka času než peněz, protože seatstay na kolo a cena „patkové“ axs přehazovačky je cca stejná, takže je to o tom, že na dovolené budu hůř shánět zadní stavbu než novou přehazovačku.

Ale nikdy jsem přehazovačku neurazil, snad to tak bude i dál. Ta bytelnost mě zajímá hlavně pro incidenty o kategorii až dvě lehčí, takže blbě opřené kolo s následným pádem přehazovačkou na lavičku apod. Tyhle věci se mi stávají naopak docela často.

Reagovat
Kremen
Kremen

10.4.24 15:42

Jen tak na okraj potrvzuju že ten šaltr je fakt pevný. Teď jsem jezdil ve Finale s němčourem co měl ečko za (dle jeho slov) 17k EUR. Nějaký rám z Kanady co jsou snad dva v Evropě. Holt majitel nějaké DE firmy co prodává díly na kola. No a co čert nechtěl, tak šaltrem něco fest trefil a otočil ho o 180° nahoru :D Normální kolo by odeslalo patku do věčných lovišť, takhle mu ta integrovaná patka rozštípala zadní trojúhelník na třísky a šaltr zůstal nepoškozen. Nesmál jsem se, byl to smutnej pohled…

Reagovat
boo-beek
boo-beek

8.4.24 21:16

No, bílá se mi líbí a jinak z toho moc nezůstane :D Rozhodně rám, sedlovka, kola, asi i brzdy. Pohon mám tady, kokpit doma, uvidím, jak s podvozkem. Nevím, jestli vůbec zkoušet ten tlumič, nebo ho rovnou prodat jako neježděný. Pokud půjde pryč, tak místo něj asi SDLX nebo Ohlins. Grip2 mě rozhodně neuráží, ale Mezzer dopředu je taky ve hře…

Reagovat
jeniiiik
jeniiiik

8.4.24 19:51

Ten vychází dobře. Ale nechci bílou a Fox. Tak budu skládat.

Reagovat
boo-beek
boo-beek

8.4.24 19:21

Bílý Pro, komplet kolo… Vychází mi to Tak nejlíp, zbylé díly půjdou na další stavbu. Líbil se mi ten S works za 4,5k, ale to byla chyba, pak ho tam měli asi za 6, ale pro to už nebyl důvod.

Reagovat
jeniiiik
jeniiiik

8.4.24 18:55

Mají to trošku na párku no. Platil jsem kartou a trvá to taky. :-D Co si bral, žlutého?

Reagovat
boo-beek
boo-beek

8.4.24 18:33

@jeniiiik, jj, čekám přesně na ně :) Já jsem platil převodem, takže pár dní navíc beru, no…

Reagovat
jeniiiik
jeniiiik

8.4.24 17:06

Čekáš na IBK? Jsem jim psal, jestli jsou fejkový obchod a proč jim to tak trvá. Druhý den byl balík odeslaný. :-D

Reagovat

Další galerie z kategorie

Peslezedirou 5
mikš 22
funkatron 3
gemini 3
Lister 20
vaclaw 7