Blinduro zima - test

Přidat foto

Vystřiženo z videa ... Aspoň to nevypadá že jedu jako šnek. Snad.

Foto Patrik Prochazka

Foto Patrik Prochazka

Tak protoze me kamaradi na podzim ukecali ze bychom to mohli zkusit, neodolal jsem a vyrazil tak po sesti letech zase na nejaky zavody. Bylo to bozi, ale jel jsem o dost pomaleji nez jsem chtel .. mozna kdybych treba na to kolo od srpna sednul aspon vickrat nez trikrat do prace a jednou s detma .. mohlo to bejt lepsi. Takhle sem skoncil 13tej v HT 15+ kategorii … budiz mi utechou, ze vsichni prede mnou byli aspon o 7 let mladsi. Ve svy kategorii .. (40–49) bych byl zhruba v prvni pulce .. a to tam jeli na fullech coz byla nesporna vyhoda.

Taky mozna tam nejet nachcipanej .. tak by to taky bylo lepsi, takhle sem uz nemoh po treti etape. To ze mam ted treti den chripku to asi jen potvrzuje :D

Tak za rok … a s lepsi pripravou :D

(vloženo 6.3.24)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
novas752
novas752

8.3.24 20:49

Na Slapech? To zatim těžko říct, ale lokality docela reckylují, takže tam příští rok dost možná nějaké bude.

Reagovat
-b-n-x-
-b-n-x-

7.3.24 20:25

Hoši, a bude tam to blinduro i příští rok?

Reagovat
Manas
Manas

7.3.24 19:04

2 Barak: ja tam jel hlavne kvuli kamaradum, potkat je po x letech od zavodu a užít si tu atmosferu, ta mi trochu chybi :)

Reagovat
Manas
Manas

7.3.24 18:54

S kymkoliv jsem se bavil, tak kazdy mel najeto vyrazne vic nez ja :)

Ja od rijna do ledna 0km a v unoru cca 50km – cesta do práce a jednou s detma … A ono to je fakt znat hrozne moc, v ovladani kola a hlavne i ve vydrzi nohou.

Reagovat
puka
puka

7.3.24 15:13

Popravdě si ani nemyslím, že by ostatní trénovali na takový víceméně hnoják. Zase v takové nevýhodě jsi nespíš nebyl.

Reagovat
Barak
Barak

7.3.24 15:12

Když člověk nemá najeto, tak to dělá alespoň proto, aby to pivko večer lépe chutnalo, né?:-)

Reagovat
Manas
Manas

7.3.24 14:38

Tyvole, tak to je ale uplne presne jak jsem se citil kdyz jsem tam jel – jedu podle vody na Slapy a v hlave bezi monolog: „No tak ty vole, to si moc nenatrenoval, spis ses na to vysral, no chodis cvicit tak to treba pomuze, ale teda se trochu cejtim blbe .. taky sem toho moc nenaspal, boli me v krku a nevim jestli ty riditka nebudu drzet obracene. No ale co, dal sem si dve kafe, tam bude redbull, nejakej cukr, carbosnack a to telo se s tim nejak popere. Tak se uz preci nebudes vracet ne, bys byl za ******. Tak dobre no .. tak teda pojedu“

Reagovat
Barak
Barak

7.3.24 14:25

Ty jsi jak Standa Řezáč. Ale ten to má před závodem.

Dotaz: Jak se cítíte před závodem? Na jaký výsledek se cítíte?

Standa: Poslední fáze přípravy nebyla úplně optimální, leze na mě i nějaká virózka, trať je dost měkká, což nejsou úplně podmínky pro mě, uvidíme, jak pojedou lyže. Taky nejsem úplně odpočatý z cesty sem.

Reagovat
Manas
Manas

7.3.24 09:32

2 SaintJV – full byla vyrazna vyhoda .. fakt to nebylo nikde hladsi a ty mirne sklony moc nepraly slapani na HT. Dropy a skoky by mi nevadily, preci jen normalne jezdim sjezd :D

Reagovat
suslos
suslos

7.3.24 08:46

@saintjv: výhoda? Neblbni :-)) tý trakce máš prostě vzadu vždycky méně.

Reagovat
saintjv
saintjv

7.3.24 08:37

Hele na pevnaku se to ceni! ale je fakt ze tam to vlastne byla vyhoda… nemelo to moc kde drncat a dropy ani skoky tam nebyly, takze ti to vklastne pomohlo:))

Jinak neboj, nejsi tu zdaleka nejstarsi ani pitomec… takovych nas tu je opravdu hodne:DD

Reagovat
BSA
BSA

7.3.24 07:28

Kdyby kdyby, to je fuk, hlavně že tě to bavilo… :⁠-⁠)

Taky jsem ještě nezmoudřel, víkendovej vejlet jsem dal na coldrexu. Přece se nedožijem důchodu ne?

Reagovat
Manas
Manas

6.3.24 21:32

Jj, s nim sem ae o tobe bavil chvili. Ja podcenil vsechno – zdravi, pripravu i techniku .. napriklad dneska jsem zjistil, ze jsem to jel na DD maxxisech s tlakem vzadu 2.2 .. tvl, neni divu ze to tancovalo :-)

Reagovat
maajkee
maajkee

6.3.24 21:28

Paráda. To ja to propadnout nechal, protože ve skoro 42letech už přeci jen nějakej ten rozum možná mám. Zánět průdušek, ATB a zimní Blinduro přeci jen není to pravý ořechový, ale děsně mě to sralo když jsem viděl to počasí a terén, kterej byl oproti minulým Slapům vlastně suchej ????

Jinak jsme se byly bejvali potkali, taky jsem měl jet HT, každopádně kámoš Jirka tě tam prej viděl. On skončil v HT šestej nebo sedmej na Rootdownu fialovým :)

Reagovat
Elwing
Elwing

6.3.24 20:53

Bylo to supr

Reagovat
Manas
Manas

6.3.24 18:37

Se mi nechtelo nechat propadnout startovny.. a těšil sem se moc. To víš .. jako mel byt mít v 46 rozum .. ale ono furt nic :-D

Reagovat
theedge
theedge

6.3.24 17:45

Parádní fotky. Ale vůbec nechápu jet na zimní akci nachcípanej :-) To jsi drdnej. Furt spocenej se člověk na chvíli zastaví a okamžitě kosa …

Reagovat

Další galerie z kategorie

easyrider 9
matbiker 18
romachain 4
vili 21
kOmE 7
Mr.Duck 7