Tříkrálová

Přidat foto

Tři králové v Čermákovicích

Po deváté to se sluníčkem vypadalo nadějně, ale nakonec bylo pořád zataženo.

Konkurenti

vyvíječ mraků

Přesně na 50.kilometru vylezlo na chvíli sluníčko a u cesty byla zídka, na které se dalo na chvíli spočnout.

socha u zámku v Miroslavi

Tudy už nepojedu! 16 kilometrů z Miroslavi k Pravlovu bylo hrozných :-(

Šestého sice bylo včera, ale Tři králové chodili až dnes. Pro změnu jsem tentokrát nejela na jih, ale vzala jsem to na jihozápad. Zkontrolovat elektrárnu. A využít počasí. Vyšlo mi to tak akorát, u vrat jsem měla na tachometru 101,5 km. V tomto počasí se jede dobře, nemrzlo a celý den byla stejná teplota, není potřeba na cestě řešit svlékání a navlékání svršků.

https://mapy.cz/s/garekujoca

(vloženo 7.1.23)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
bara2
bara2

9.1.23 10:16

Pepo, vidím, že jsem tě těžce podcenila, normálně se stydím :-D

Reagovat
Pepa Hrabačov
Pepa Hrabačov

9.1.23 08:41

Báro kilčo jsem dal na zkoušku ještě na podzim. Teď na zimákách s hroty se snažím jezdit po sněhu a to jsou trochu menší nájezdy i průměry. Navíc sníh mizí a pořád prší nebo mrdolí:-)))

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

8.1.23 22:27

Baru, tož já taky trošku po očku sleduji Kláru, větry tedy neřeším, ty buď jsou nebo nejsou, to se nedá moc ovlivnit a jako bonus to jde do hnát! ;-) Horší je, že to mrholeni mi tam dopo, kdy jsem vyjížděl nějak nezmínili :-)

Reagovat
bara2
bara2

8.1.23 20:55

Aleši, děkuji. Tři králové byli příjemní a na foto mi ochotně postáli.

Adu, v sobotu bylo ideálně, na neděli už předpovídali větší vítr. Já si pečlivě sleduji počasí a ještě ráno se dívám na Aladina, než vyjedu.

Pepo, děkuji. Na tlusťochovi to půjde ztuha, ale u tebe člověk nikdy neví, ty seš schopnej tu stovku dát i s ním :-D

Tomíku, ať ti to jezdí!

Reagovat
Tomik_S
Tomik_S

8.1.23 16:05

Vyvíječ mraků vypadá supr,pěkná práce báro ;-)Zachvilku jsem doma,skoro bude kilčo,ale bez 20ti km :-D

Reagovat
Pepa Hrabačov
Pepa Hrabačov

8.1.23 15:56

Paráda. Stovečka v lednu , to se cení. V prosinci jsem kilo nedal , tak se snad pochlapím v lednu.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

8.1.23 15:47

JJ, Aldo, u nás včera taky otravovali ty tři! :-D

Dnes jsem měl zálusk na kilíčko, ale podmínky nic moc, chvílema severák a teď už to začíná být sakra vlezlé, do tý ledničkový teploty začíná mrholit :-(

Reagovat
Ales007
Ales007

8.1.23 14:21

Nádherný lednový výlet, Baru! A samozřejmě gratulace k další stovečce! :-) Ty tradice se mi moc líbí, tady v Praze už to nikdo bohužel nedodržuje…

Reagovat
bara2
bara2

8.1.23 10:55

Couffy, v Miroslavi jsem si prohlídla náměstí a park u zámku. Ani jsem netušila, že je to tak velký městys. Jinak v tvém rajónu jsou v oblasti od Dukovan po Višňové krásné výhledy do velké dálky, je to taková hodně otevřená náhorní planina, když nefouká, pěkně se tam jede a rozhlíží. Od Višňového jde dohlídnout až na Malé Karpaty, včera byla vidět jen Pálava.

Kožíšku, to nesmíš brát tak doslova ;-) Každý někde bydlíme a tam jsme doma a známe to tam nejlíp.

H88, děkuji. V těchto teplotách se mi jede líp, jak v letních vedrech. Akorát více oblečení zpomaluje pohyb, ale už se nám prodlužují dny, bude to čím dál lepší.

Kocoure, na podzim jsem to na Dalešickou k elektrárně nestihla, pak zamrzlo a napadl sníh. Pravidelné kontroly se nesmí zanedbávat! Teď se to dalo zkouknout z jižní strany, všechny hrnce jedou. K přehradě jsem si netroufla, je tam přece jen víc stoupání a ve stínu klidně může být led. U nás v Údolí je škraloup na kalužích i v poledne.

Miťo, chtěla jsem nacpat kopce do první půlky, že druhou půlky pojedu víc v rovinách, foukat nemělo. Ale bylo to špatné rozhodnutí. Silnice 400, ač tam je značená cyklotrasa, je velmi nepříjemná. V létě mě tam málem smetl náklaďák a, i teď v zimě o víkendu, tam bylo dost aut a jezdí to tam hodně rychle. Přitom je to úzká cesta a samá zatáčka a horizont. Tama už jezdit nebudu. O silnici z Miroslavi do Pravlova už jsem psala, pro silniční kolo naprosto nepoužitelná. Měla jsem jet do Krumlova a přes Polanku zas domů, udělala bych líp.

Polko, mně to stačilo jednou :-D

Reagovat
miťo
miťo

7.1.23 23:13

Báro, zase kilo v lednu! Respekt!

Reagovat
Kocour Mikeš
Kocour Mikeš

7.1.23 22:27

Baruš, hodně zajímavý téma s úctyhodnými čísly.. Respekt k tvým výkonům, to je fakt nevídaný.

Reagovat
H88
H88

7.1.23 21:34

Super! Ať to jezdí i nadále :)

Reagovat
plysovykozisek
plysovykozisek

7.1.23 21:03

Ty jo, koukám, tady se ještě pořád hraje na rajóny. Mě když někdo napsal, že jsem mu jezdil v rajonu, úplně jsem nadskočil na židli.

Reagovat
couffy
couffy

7.1.23 20:46

Báro,jezdíš mi po rajónu:),byl jsem taky v Miroslavi,ale v práci.

Obdivuji.

Reagovat
Polka
Polka

7.1.23 20:39

Tak to jsem masochista, jel jsem to několikrát i opačně :-) A to i přesto, že jsem si vždy z minula pamatoval, že to tam stojí za prd…asi jsem doufal alespoň v nový asfalt. Naposledy loni, ale to už jsem si opravdu vryl do paměti, že tudy ne, přátelé ;-)

Reagovat
bara2
bara2

7.1.23 20:32

Adu, další tisíc nebude, oproti předloňsku jsem loni najela jen o 400km víc, přibylo stovek, ale ubylo takových těch cest kolem padesáti/šedesáti. Předloni to bylo těsně pod kulatým číslem, loni se to těsně přehouplo, protože jsem v prosinci zabrala, bylo počasí a bylo reálné se přes ta kulatá čísla přehoupnout. Další kulatiny jsou už moc daleko :-D A zrovna tam tu oblast moc ráda nemám, když tam nefučí, je tam horko, a když by i počasí šlo, jak dnes, tak strašná silnice a nic zajímavého okolo, jen Pálava na obzoru.

Doyle, ale tou cestou MIroslav-Pravlov nejeď. Párkrát jsem to jela od Jezeřan, to se 6 km dá vydržet. Na 10. km už to dnes bylo na hraně a těch 16 byla čirá hrůza. Kolem pole, nic, na čem by oko spočinulo, nahoru a dolů a strašné vytřasadlo. Tam se může vrátit jen úplný masochista! Než jet byť jen další metr, střihla jsem to na Trboušany a přidala si výškových metrů! Původně jsem chtěla jet Pravlov-Němčičky-Bratčice-Mělčany. Ale fakt už jsem neměla ani na ten poslední kilometr morál, to je taková drncačka, že kostky v Kounicích jsem ani neregistrovala.

Polko, tys to jel víckrát? Já tam byla i dřív, ale vždy jen některou část. Jako celek je to zcela neakceptovatelné! A to dnes skoro nefoukalo, být ještě vítr, tak tam kolo nechám a pojedu stopem. Nikdy více!

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

7.1.23 19:49

Koukám, žes jela kolem Olbramek, tam jsem strávil hodně pěkných studentských prázdnin, mám tam vzdálené bratrance, sestřenice, tety a strejdy. Jezdíval jsem tam s babičkou za její sestrou, měl jsem to tam moc rád ;-)

Reagovat
Polka
Polka

7.1.23 19:40

Říkal jsem si, že dnes zase vyjedeš. Tu trasu Miroslav-Pravlov pořád nahoru-dolů taky nesnáším ;-)

Reagovat
Doyle
Doyle

7.1.23 19:40

Pěkný okruh, někdy si ho sám (z Oslavan) určitě taky projedu.

Reagovat
Aduldinho
Aduldinho

7.1.23 19:31

GJ, další stovečka letos na kontě! Jen tak dál, vypadá to letos na rekord! ;-)

Reagovat

Další galerie z kategorie

DaD 11
Aduldinho 41
kandik psi zub 6
bara2 23
sorak 17
Pepa Hrabačov 19