Pipedream Moxie - otestovano

Přidat foto

Tak prvni jizda, v noci s detma. Docela legrace, moc to nedrnca ani na korenech (proste 29"). Do kopce to jede hrozne … Jen teda mam docela honku to postavit do manualu, i kdyz to ma kratsi stavbu. A dle mistnich rad bych mel dat rodla jeste nize … ne, dekuju. Maximalne jedine kdybych tam dal riditka s vyssim rise. Coz nechci. Nebo mozna karbon … :)

(vloženo 4.1.23)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Manas
Manas

27.3.23 09:20

Tak jsem se na tom .. pres antibiotika, uz trochu svezl. A predchozi problem, kdy mi to nechtelo jit na zadni a do manualu byl teda uplne lichy. Mel jsem od posledniho svezeni pauzu mesic a ta asi vyresetovala obvody ovladani kola. Takze se ted vytvorila nova mapa a bunnyhop a zvednuti do manualu jde uplne v pohode samo.. komedie tohle :)

O vikendu snad konecne poradne svezeni s partou .. tak uvidim :)

Reagovat
benobiker
benobiker

5.1.23 10:28

Manas: Lera (centrovací pravítko) je super věc! :-)

Reagovat
Manas
Manas

5.1.23 10:12

Ja jsem ty patky posouval aby to byl uprostred a ted mam neodbytny pocit ze kolo jede jinam nez chci .. takze bych rekl ze to bude spis na tom kole. Na starsim ramu to tusim bylo taky bliz k jedne strane, ale nebylo to tak vyrazne – bylo tam vic prostoru.

Reagovat
TK75
TK75

5.1.23 10:11

A jsi si jistej, že je ke straně zaplet? Můžou být špatně patky …jestli v jiném rámu je kolo ok, tak stačí je ty patky poladit

Reagovat
Manas
Manas

5.1.23 10:05

2 TK75: tvl, ja myslel ze to je min. To by vysvetlovalo vsechno :D i to proc mi to prislo tak pekne stabilni pri jizde sikmo pres koreny a vzhuru :) No nic .. si s tim pohraju jeste. Nejdriv ale musim precentrovat zadni kolo … mam ho zle k jedne strane. Nicmene, je zajimavy, ze to nedre o tu stavbu, jak to na tech internetech psalo … asi mam malou silu :)

Reagovat
TK75
TK75

5.1.23 09:59

Jestli máš podle fotek patky nadoraz vzadu, tak to má 441 mm chainstay plus ten 64 mm bb drop a rozvor dlouhých 1240…to je jasný, že to bude chtít dostat do ruky :⁠-⁠D

Na sjezd to bude fajn, ale zrovna ta technika atd co chceš, se aspoň mě teda dela líp na trochu jiný geosce.

Se to časem poddá :⁠-⁠D

Reagovat
Manas
Manas

5.1.23 09:25

2 thedge: jezdim hodne technicky veci a hodne veci proste skacu bunnyhopem a tak je pro me prijemnejsi kdyz se mi kolo ovlada relativne lehce. dokonce i na 29" :) Ale myslim ze to je spis jen otazka zvyku.

2 nozaki: tos pochopil zle, myslel sem tim ze to do kopce jede strasne moc :)

Ale jo, jak sem psal, uvidim co prinesou dalsi jizdy … ted me aktualne zajima jak se na tom skace :D

Reagovat
Atilla
Atilla

5.1.23 09:19

Však výška řidítek je tak specifická…

Snížil jsem vidlici o 10mm a přidal 5mm podložku a bylo to cajk. Pak jsem vyměnil představec za stejný o 5mm delší a nejednou už to bylo vysoko, tak jsem zase podložku ubral v prudkých pasážích jsem se necítil komfortně. No tak jsem přidal 2mm a je to úplně ideální.

Reagovat
natureman42
natureman42

5.1.23 06:50

moje řeč – taky mám komín a mnohem radši větší komín než větší rise – odzkoušeno, potvrzeno..

Reagovat
lazza
lazza

4.1.23 21:06

Tohle není žádnej komín, tohle je úplně noumální :-)

Reagovat
nozaki
nozaki

4.1.23 14:58

Na komín se vyprdni.Taky ho mám.Nové moderní rámy dělají extra krátké hlavovky a ne každému to vyhovuje.Z kopce mně to osobně nevadí, ale na delší šlapání mně to vadí.Překvapuje mě, že ti to do kopce nejede.Že by povánoční krize? :-)))

Reagovat
theedge
theedge

4.1.23 14:41

Ty bežně jezdíš manuálu ? Nastavovat kokpit dle manuálu je zajímavý

Reagovat
Manas
Manas

4.1.23 14:11

Mozna jen abych predesel nedorozumenim … vyssi rise bych dal v pripade ze by mi vadil „komin“ a chtel odebrat podlozky pod predstavcem. az se jeste vic projedu, mozna budu resit. Zatim mi prislo ze to je relativne v rovine (sedlo – gripy) takze nepadam dopredu a ani nejedu jak „pani radova“.

Reagovat
Manas
Manas

4.1.23 14:08

Hele, rekl bych ze manual a jizdu po zadnim celkem davam, nicmene je to proste ted jine – delsi TT nez jsem mel, takze si musim zvyknout ze silu musim vynalozit jinou a jinak. Zvedat se mi to opravdu nechce, bych musel laborovat s tvarem riditek (tyhle sixpack mi fakt sedej i s tim jak je mam pootoceny). Krom toho, me to nestve, to jen mistni osazenstvo. Az se dostanu do stavu, ze mi to bude vizuelne (komin) vadit .. tak to budu resit :)

Reagovat
MirosPikos
MirosPikos

4.1.23 13:27

Někde se stala chyba. Rozhodně lepší mít větší rise než takovej komín pod představcem. Ale proti gustu. Každopádně níž položený řidítka jdou naopak proti manuálu. Takže nechat tam komín a ještě rise 30 mm. A nebo se to prostě jen naučit.

Reagovat

Další galerie z kategorie

Radek Broz 5
Renda69 8
Hlousa1 6
theedge 15
bara2 34
hawrda 13