I jen střípek německého zahřeje na duši
Myslel jsem, že původní tur byl velký ba obrovský. A on menší větší krávy.
(vloženo 3.1.23)
No a jak se vlastně tedy může šlechtit něco, co již dávno nežije? Respektive bylo vyhubeno.
Onuce řekl bych, že mezi šlechtěním a genetickou úpravou je dost rozdíl ;-)
Ne, vlastně naopak, geneticky upraveno. Co upraveno, přímo geneticky vytvořeno.
Viz cedule s popisem
To je bio hovězí Mistře?
Děkuji. Ano, takového něco, Vámi popisovaného, jsem viděl nedaleko Všerub (Plzeň – sever)
mistre, jestli si vzpomenu, az pojedu kolem, a bude skot nadohled, tak vam poslu fotku, nevyznam se vtom, ale rohy to ma jako na prvni fotce, jeto odost hunatejsi a asi tak 2× vetsi < tipuju >
No mne by hlavně zajímalo, jak moc se ten tur opravdu podobá praturovi. A jak jej vůbec asi geneticky vytvořili? Představuji si něco na způsob Jurského parku.
Pěkně Mistře, pěkně.
Díky za každé „nasravaci“ fotky z vyjížděk v krásné přírodě. To my kancelářské vězni moc oceňujeme :-)
Já bych tam teda nevlezl, napadení něčím s rohama, to by nedopadlo dobře.
Citace z toho článku:
Napadení hovoří o tom, že útočníci pocházeli „z migračního prostředí“, uvedl šéf policejních odborů Rainer Wendt.
Jasně, každý střípek německého zahřeje nejen na duši :-)