Velký Kaňon upgraded

Přidat foto

Tento rok se zaměřím na XC, dlouhé trasy, pohodu a rychlost. A to proto, že očekávám zavřená trail centra a bikeparky, chci jezdit s kamarádem, který má nové kolo a třetím důvodem je opravdu směšná porce kilometrů za minulý rok.

Takže jsem se rozhodl nasadit rychlejší pláště – kombo Racing Ray a Racing Ralph 2,25" od Schwalbe, které jsou zároveň samozřejmě lehčí. A lehčí je taky nový hliníkový oválný převodník AbsoluteBlack 32 zubů. Proč ovál? Jsem prostě zvědavý člověk.

Dále už se jedná spíš o úpravy kosmetické. Řetěz Sram GX Eagle s duhovou rychlospojkou a modré šroubky k uchycení kotoučů, (které na fotce nejsou vidět, ale vypadají skvěle). Ještě mám v plánu gripy ESI Chunky v modré barvě.

Jo a ten bazmek pod kazetou.. já vím, ale chci si dělat věci na kole sám a pokud si nastavím blbě hazku, tak si zničím kolo. Prostě pro sichr.

(vloženo 27.2.21)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
LukyCZ
LukyCZ

27.2.21 16:33

Co je to směšná porce kilometrů ? Pro někoho to je 500 nebo i 3000.

Reagovat
MadMaf
MadMaf

27.2.21 14:16

Krásná barva. Kdyby byly ty ESI v tmavě modré, tak bych o nich taky uvažoval.

Reagovat
dannyonemind
dannyonemind

27.2.21 13:33

Joo, zatím se tak nějak seznamuju, takže pro sichr to tam asi zatím nechám. Ano projel jsem ho, je to fotka z vyjížďky a musím říct, že jsem ani nezaregistroval změnu při šlapání. Po přečtení komentářů, které říkají, že první pocity jsou zvláštní, jsem byl překvapen, že necítím nic zvláštního. Snad jen opravdu minimálně. Byla to vyjížďka na pohodičku po silnici, takže ještě neproběhl test při terénním stoupání, kde by ovál měl ukázat svoje přednosti. Spíš jsem tak zaregistroval změnu plášťů, to je najednou ticho :)

Reagovat
madhence
madhence

27.2.21 13:23

Už jsi ten ovál projel? Jaké to je pro člověka nezvyklého? Tvůj příspěvek jsem otevřel hlavně kvůli tomu bazmeku pod kazetou, už už jsem měl na jazyku nějakou pěknou poznámku. Ještě že jsem dočetl popis :-)

Reagovat

Další galerie z kategorie

mrozu 9
jinotaj 34
Hovnousek14 1
GrebFuf 6
petr81 5
frontliner 10