Na Chamrousse 1750

Přidat foto

Na Chamrousse se dá jet různě, tohle jsem jel hned po vyjetí z Gières (kousíček od Grenoblu), po úzké silnici na Venon a pak jsem se napojil na hlavní cestu nahoru (výjezd na Chamrousse proti směru hodinových ruček). Touto cestou od Gières se stoupá nahoru do 1750 m cca 25 km, přičemž stoupání je přerušený necelými 3 kilometry sjezdu, než se člověk napojí na hlavní silnici vedoucí nahoru. Jede se částečně lesem, ale krásných pohledů do krajiny je spousta. Dá se říct, že to je můj domovský kopec, pár km od místa, kde jsem.

(vloženo 22.7.16)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
andrewn
andrewn

22.7.16 14:24

Kdyz vidim ty fotky z okoli Grenoblu, tak mam chut vypnout pc, pri ceste z prace nabrat doma kolo a hodne dlouho se doma neukazat :) Fota supr!

Reagovat
Miramar
Miramar

22.7.16 11:16

Jasně,chápu:-) Ale s těma Mavicama to je pecka,ty kola se mi hrozně líbí a posunou jakékoliv kolo designově o level výš.No a tu lokalitu lze jen závidět:-)

Reagovat
daldrum
daldrum

22.7.16 10:02

Myslíš ten mobil? Co jiného, no jo, estetika byla převážená praktičností. :-) Normálně to ve známém prostředí nevozím. Tady to používám s aplikací mapy.cz, kde mám nahraný trasy udělaný na pc. Moc si nedokážu představit, že bych tady jezdil bez toho, nemám navíc zrovna dobrýho pamatováka na cestu už projetých tras. No, dokážu si to představit i bez navigace, víc bych bloudil, přerušoval tempo, koukal do mapy, ptal se lidí. To fakt nemusím, hlavně kvůli přerušování jízdy. Když bylo třeba, zapnul jsem to, počkal pár sekund na aktualizaci polohy a podíval se, kam dál, a pak jsem mobil uspal

Reagovat
Miramar
Miramar

22.7.16 09:41

Parádní silnička!!Akorát ta anténa na představci to kazí:-D

Reagovat

Další galerie z kategorie

Jáchym 1 0
Jáchym 1 1
Miles90 1
bara2 9
vlasto 6
Enron 6