Bike arena Vsetín

Přidat foto

sněhová pokrývka na vrcholu

Mraznice

Pro první letošní návštěvu Bike areny ve Vsetíně jsem si vybral den, na který meteorologové slibovali příjemné tři stupně nad nulou a déšť se sněhem…

předpověď vyšla dokonale, a tak byla mimo jiné možnost vyzkoušet nové pláště Maxxis Minion v bezdušovém provedení za mokra..

stav trailů byl vzhledem k podmínkám velice slušný…tu a tam louže, ale obecně žádné drama…snad jen červený dojezd trailu Mraznice se kvůli tekoucí vodě chvilkama měnil na bahenní lázně, a tak jsem jej po první jízdě vyřadil z repertoáru.

černá část Mraznice je prakticky bezchybná..zábavná, i v tomto marastu relativně suchá, s krásnými výhledy – prostě super…druhá etapa BAV se obecně velice povedla!

nedostatečně ozkoušené bezduše se nakonec ukázaly jako důležitá zápletka dne – očividně si Miniony TR s mými ráfky DT Swiss úplně nerozumí, a tak jsem musel celkem dvakrát dofukovat částečný úbytek tlaku a jednou jsem při dopadu ze skoku přední plášť zbavil vzduchu úplně..kromě následujícího střetu se stromem tak následovalo ještě nepříjemné obouvání staré dobré duše se směsí bláta a těsnícího tmelu na rukou.

(vloženo 24.4.16)

Komentáře

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Misi103
Misi103

25.4.16 20:07

rb> no jasně, každý si tam najde svoje…starší část u vjezdu do obce je taková „parkovější“, novější část na konci obce je zase taková větší kochačka v krásné přírodě…

integrálka je asi zbytečná, jezdím v ní výjimečně a trochu nerad, protože mně nosí smůlu :-D …ale chtěl jsem vyzkoušet nové brýle..

Reagovat
in4mator
in4mator

24.4.16 23:08

rb: stoprocentně

Reagovat
rb
rb

24.4.16 23:01

Je to tam i pro nás,co nemáme techniku,integrálu a neskáčeme?

Reagovat
snas89
snas89

24.4.16 19:30

Od určitýho momentu vozím taky dvoje latexový rukavice…:)

vřele doporučuju…

Reagovat

Další galerie z kategorie

blackboy007 2
jezour 24
miťo 27
Jáchym 1 8
Pepa Hrabačov 26
doubeq 11