• jakub

    Ahojte, přezto, že jsem se zapřísahal, díky občasným – místním stupidům, že zde již nebudu nic psát, chtěl bych se zeptat normálních zkušených lidí na jejich názor. Na podzim bychom si rádi se ženou udělali radost a koupili si nějaký trenažér na zimní ježdění, chtěli bychom nějaký, co do něho lze zapojit naše silničky a které jdou propojit s počítačem, zaujaly mne trenažéry, u kterých lze spustit v počítači také program, který zobrazuje jízdu. Zajimá mne jestli s těmito programy jezdíte, jak to vlastně funguje, jestli když dojde na stoupání, tak program automaticky přidá zátěž, zdali lze tyto programy propojit s dalšími lidmi a lze po internetu třeba pozávodit a nějaký typ třeba na trenažér, který používáte… díky

    0 0
    • Joseph de Sax  

      že ses zapřisahal, tak jsi udělal jedině dobře..ale jak chceš mezi místními stupidy řešit techniku trenažeru 21. století mi není zcela jasné..

      0 0
    • McBlacky  

      mrkni do historie. docela hodně bylo napsáno o Tacx I-Magic.

      umožnuje bonusově multiplayer, live video, google maps tracks se zatáčecím modulem i panoramic view v režimu live video.

      0 0
      • jakub  

        díky přiznám se že jsem moc nehledal, navíc to řešíme dost až v této době, tak jsem nějak nezaregistroval, že je tu nějaký odkaz i na toto…

        0 0
        • McBlacky  

          moje rada zní, pokud na to máš, kup si ho. Znám tři lidi co ho mají, sám ho používám už 4 roky a je to pěkná hračka

          0 0
          • jakub  

            tak nejde o to jestli na to mám nebo ne.. spíš se zamýšlím také nad tím, že něco takového koupím, a doufám, že na tom budeme fakt lítat, protože bych nerad koupil jen hodně drahou věc, na kterou se bude doma prášit… když to tak srovnáš třeba… resp. když by jsi měl doma uplně obyč trenažér, myslíš že by jsi na tom namotal stejně jako na tomto lepším??? nebo ta „zábava“ je právě to, co tě vede k tomu, že na tom v zimě lítáš?? nevím jestli jsem to napsal dost srozumitelně… když nepochopíš dotaz, zkusím toještě jednou nějak vysvětlit…

            0 0
            • Sharka1  

              Ja mela driv obyc cyklotrenazer (elite crono wireless) a koukala u toho na filmy. Natocila jsem na nem fakt hodne, jednak bylo pri studiich vic casu a taky i proto, ze jsem mela rizeny plan a proste jsem „musela“. Ted kdyz mame doma I-Magic, je to vetsi zabava, vic si nalozim, ale casu uz neni tolik, takze na nem najedu min, nicmene bavi me to na nem vic.

              Pokud si koupis trenazer, tak si myslim, ze cim je zabavnejsi, tim vic te muze motivovat. Ale klasicky scenar: prosinec, z prace doma v 7 vecer, venku tma, mrtvo po celym dnu – to uz se clovek musi dost kousat aby sedl i na ten sebezabavnejsi trenazer (overeno praxi :-))

              0 0
            • McBlacky  

              na obyč. trenažeru nedám ani hodinu. Na Imagicu mě to někdy i baví

              0 0
    • jonti  

      odkazu na mtbs, tam imagic hodnoti Radek Hulan, zkusenosti jsou pozitivni.

      0 0
      • McBlacky  

        zrovna Hulána bych jako bernou minci nebral. Navíc ta recenze není úplně 100%

        0 0
        • stenli  

          Ale jo, jak to nemá souvislost s Microsoftem, tak jsou ty Radkovi recenze celkem fajn. Ještěže MS nevyrábí také bajky, to by byl i Olkyč proti němu jen slabý čajíček :-)

          0 0
      • jakub  

        mrknu na to…

        0 0
    • Ma7ous  

      taky o podobne věcičce uvažuji na zimu, četl jsem in od pana Radka Hulána, ale ten u mě nemá velkou věrohodnost a bohužel to asi moc lidí nevlstní je to taky poměrně drahá věc.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.