Zítra do Beskyd - rada kam, nováček :-)

30 nepřečtených
  • Gizmo

    Ahoj všem, tak jsem se rozhodl, že se zítra vytáhnu do Beskyd, ale právě nejsem vůbec zběhlý… poradí mi, prosím, někdo, kudy se vydat? Nijak extrémní trasa ale taky ne asfaltka, prostě ideálně lesní stezky atp. Něco po hřebenu taky, výhled, pohoda, profil trasy ne uplná pila, střední obtížnost. Mám raději hlínu nebo hlínu s šutrama než jen šutry – ale to je možná luxusní požadavek.

    Auto mám k dispozici, takže si kolo hodím dovnitř a pak se někde vylodím, takže ideálně kolečko.

    Budu rád za tipy na výlet.

    0 0
    • strtom  

      Zajed si do koprivnice a zkus jed po sipkach letosniho drtice no a az te to prestane bavit, tak se vratis zpet. Cest je dost a vzdy nejakou cyklostezku pro návrat najdes. Jinak s hrebenovkama je problem ze se musis slozite vracet pro auto.

      Nevim jestli jezdi jeste cyklobus, ale jestli jo tak si zajed na bumbalku a vracej se zpatky pres trestik do roznova. V lete to jezdi od nas z koprivnice.

      0 0
    • Hynas  

      Auto zaparkovat na parkovišti pod přehradou na Morávce…objet Travný, dostat se přes Plato na Visalaje, pak Ježánky, směr Bílý kříž a po hranici na Malý Polom, stama na Slavíč-Ropice-Ropička-Kotař a sjet dolů zpět k autu (případně to natáhnout až na Prašivou a od tama už dojet zpět k autu třeba po asfaltu).

      0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Teddy  

      my jeli teď o víkendu tohle a bylo to tak akorát nějaký kopečky, nějaký terén a nějakých 62km + 1600m převýšení.

      0 0
      • peeto  

        jj ta naše trasa je pěkná, jen bych varoval před sjezdem od radhoště po červené.. není radno to nechat rozhučet bo pak se zastavuje horko těžko.

        0 0
        • jIrI___  

          Jo, člověk musí být připravený na kamenná pole a davy turistů :)

          0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.