• notme159

    Ahoj, sháním zámek na kolo víceméně bude stát u školy, kde stojany sledují kamery(kdyby se ztratilo můžu hned kouknout na záznam, ale težko říct jestli to k něčemu bude) a za dvěmi skleněnými dveřmi je recepční, přemýšlím buď o tomto http://www.louis.de/…e4/index.php?… měl by vyjít na 38euro s poštovným, nebo nějaký s alarmem, co myslíte? Nějaké lepší návrhy?

    0 0
    • Kamikaze 591  

      Čéče kdysi kamarádovi ukradli kolo před gymplem. Taky ve stojanu. Stojany byly taky sledovány. A hádej. Zrovna ta kamera byla pokažená takže se nenahrálo nic.

      Šel bych do něčeho takového

      0 0
    • tonik666  

      Nedávno jsem zjistil, že axitbikes.eu prodávají zámky OnGuard. Jejich U zámky jsou v podstatě levnější Kryptonite, výborná kvalita, 5 (slovy pět) klíčů k zámku, prostě bezva. A nejsou drahé.

      Sám mám jejich Bulldog mini přes tři 3 roky, klasické malé messengerské Učko, kombinuji ho s lankem Akita. Celé to váží 1.5kg.

      Šel bych do něčeho od nich, třeba Pitbull s lankem, je ještě masivnější než Bulldog, 14mm kovu, bez flexy nemá zloděj šanci.

      0 0
      • alexandr  

        Videl jsem video, jak borec velkyma pakovkama zrusil vsechny mozne zamky az po masivni (>14mm kovu) super-bezpecnostni visaci zamek se zapustenym okem. Ani v jednom pripade mu to netrvalo dyl jak 30 sekund.

        Takze ja to vyresil tak, ze jsem si na jezdeni po meste koupil stareho horaka s ocelovou pevnou vidli pres inzerat za 1500 – jezdi dobre a vypada jako plecka, coz je zadouci. Zamykam ho takovym relativne obycejnym (ale bytelnym) pancerovym zamkem za tretinovou cenu kola. Pocitam, ze lip to vymyslet nepujde (leda – nejezdit na kole? :)

        0 0
        • Kamikaze 591  

          Bytelné nebytelné, dost záleží na vložce. Některé se otevírají jen při škaredém pohledu.

          0 0
        • Ralan  

          Sice starého horáka ještě nemám, ale snažím se to dávat co nejméně na oči. I když u školy jsou stojany, tak kolo si vždycky dávám do sklepa, tam to zamknu o trubku a je klid, chodí tam jen školník.

          0 0
        • notme159  

          odkaz? Taky sem něco takovýho viděl, ale nebyli to extra bytelný zámky a když jo měl ty pákovky na zemi a stál na tom celou váhou a trvalo mu to 2min. Já to kolo budu zamykat jakoby nahoře takže by se nemělo podařit položit na zem pákovky bo to tam nedošáhne.

          0 0
    • MirosPikos  

      Tvé rozhodování bych pojal jinak. Nechám si kolo ukrást či ne a od toho bych odvíjel jestli zámek (jedno jaký).

      Pak také záleží, jaké kolo chceš nechávat u školy u tzv. hlídaného stojanu.

      Na gymplu jsme měli dvůr, kam měli přístup pouze studenti, tam to bylo v pohodě. Ale jestli sem má přístup každý, pak bych tam kolo určitě nenechával.

      0 0
      • notme159  

        2Kamikaze591:

        ty borda jsou 1800–2800 cca to je na mě moc a ten za 1,8 má kategorii 8 stejne jak ten za 38e(990kc cca) co jsem původně postoval

        2tonik666:

        cena určitě zajímavá, kouknu na nějaký recenze na netu.

        2MirosPikos:

        je to gt avalanche 1.0 2009 takže žádná bomba, ale stejně bych o něj nerad přišel. Dvůr nemáme jakoby hned před školou máme vedle vstupních dveří stojany sledované kamerami.. Dost často před školou někdo pokuřuje, pokecává včetně profesorů.

        Zatím dík za ohlasy, přemýšlel jsem o tom alarm zámku s tím, že bych se domluvil s recepčními, kdyby slyšeli alarm ať mě prozvoní, ale záleží co by mi na to recepční řekli, aby mě neposlali „někam“ s tím, že na takové věci nemají čas..

        0 0
        • jIrI___  

          S největší pravděpodobností tě někam opravdu pošlou, protože co vím, tak recepční nemají v popisu práce hlídání majetku jiných.

          0 0
        • tonik666  

          Recenze na Pitbulla máš tady

          Na Bulldoga tady

          Recenzované jsou starší modely bez žlutýách prvků co napodobují Kryptonite, já mám taky trošku jiný design než teď prodávají.

          0 0
        • Atilla  

          Koupil jsem bordo x-plus asi za 1200,– na německých stránkách. Už nevím jakých.

          0 0
    • winter78  

      Ja si zimáka v práci a pri nákupoch zamykám dvomi a občas (ak sa zdržím) tromi obyčajnými cyklozámkami. Ale každý od iného výrobcu.

      Samozrejme by to dokázal prestrihnúť každý „dobrý“ zlodej, ale na príležitostných zlodejov je to myslím dostatočná poistka.

      0 0
    • scret  

      myslim ze dobry:)

      0 0
    • Meluzina  

      pokud je kolo zabezpečené bezpečnostním systémem a máš jej pojištěné jako specifikovanou věc v rámci domácnosti, tak snad není problém:-)

      0 0
      • mikryn  

        Jen tak pro zajímavost bych byl strašně zvědavý, kolik lidí tohle má … :D

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.