• sway

    čau, nějak mě napadlo, že by bylo docela fajn, kdybych pronikl trošku hlouběji do tajů bajku, teda abych se nějak tak naučil dát si kolo sám dohromady, a nebyl závislý na servisu. Věci jako štelování přesmyku nebo měniče mi jsou jasný, ale potom už dost tápu v oblastech, jako je střed, kazeta apod. Takže abych to zkrátil – docela by se mi hodilo vědět, jaká je taková základní nářaďová výbavička pro trošku rozšířenější servis kola. A pokud možno co nejuniverzálněj­ší.:)

    0 0
    • Hnoj  

      Sada imbusů od velikosti 2–10, na nich rozhodně nešetřit, budou nejvíce používané a namáhané. šroubovák křížový + plochý od každého větší a menší kus. stahovák kazety + bič (ten hravě vyrobíš ze starého řetězu a nečeho co poslouží jako rukojeť) nýtovač, doporučuji exu, ten větší, poměr cena výkon je super :-) stahovák klik, za předpokladu, že máš starší typ klik a ještě stahovák středu… dobrý kleště na lanka bowdeny, tady taky určitě nešetřit. a určitě jsem na něco zapomněl :-)

      0 0
    • Rokro  

      Ještě klíček na niple na centrování, bývá často součástí různých miltinářadíček. A pak myslím, že na de/montáž ořechu z náby je třeba imbus č.12.

      0 0
    • tomfree  

      Koukám a nikde nevidím kladivo,to je přece základní nářadí,bez toho to nejde:-)

      0 0
    • sway  

      super, diky moc, vidim, ze budu muset dokoupit ty stahovaky, coz je vec, se kterou jsem pocital. Tak jo, at si zase nejakej bikeshop uzije velke objednavky malych veci:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.