Za kolik prodat? Trek Superfly 7 r. 2014

9 nepřečtených
  • Zafik245

    Dobry den, potreboval bych radu za kolik bych tak mohl priblizne prodat. Trek Superfly 7 rocnik 2014. https://archive.trekbikes.com/…k/superfly_7#…

    Kolo ma najeto tak 800km. Kvuli zdravotnim problemum jsem porad myslel, ze to pujde a zkousel to, ale bohuzel. Jsem prvni majitel. V podstate to kolo jen stalo v byte zakryte plachtou.

    Tady naka rychlofotka jo kvalita hruza, ale snad na tom jde videt, ze je to sice 7 let stara skoro funglovka.

    Dik za radu/y.

    0 0
    • mr.garisson  

      To máš jak s novým autem. Jakmile s ním opustíš salon, už je o 15 % na hodnotě níže. Vzhledem k nedostatku kol a vysoké poptávce, vzhledem k tomu, že je prakticky nejeté, tak za 25k by se mohlo prodat. Nevím, kolik přesně stálo nové, ale odhaduju něco kolem 35–40k?

      0 0
      • esmo  

        25? Ty bys za to dal 25tis?

        0 0
        • Tomcat  

          Nedal protože kolo už má… …problémy s nedostatkem kol, nebo znalosti servisu, nebo jak kde a za co ti prodat tu nema někdo kdo tomu nerozumí. Ale někdo koho třeba oslovuje Decatlon a Jarda Jagr .

          Pokud je to opravdu nejetá funglovka mohlo by to za 25 klidně bejt jasně že to nebude kupovat znalec z Bajkfora. Ale nějaký houmik , protože lepší bez nějaké známosti za 25 nakoupí , protože ho nesežene ani za 30.

          0 0
        • MatS  

          Já třeba taky ne, ale bohužel dnes se najde dost zoufalců, co za to ty peníze dá. Viz za kolik prodal kolo Delkim.

          0 0
      • Zafik245  

        Nove stalo 37k. No chtel jsem dat cenu 18k tak prave jsem nevedel zda to neni moc. Tech 25k mi prijde moc.

        0 0
        • Tomcat  

          Nižší cenu jde dát vždy , klidně začít 25 to není dnes žádná ostuda .

          Spíš se obrnit před debilama co budou to chtít poslat na dobirku a zkoušet různy vojebavky až podvody.

          0 0
          • Zafik245  

            Uff no dobre vedet. Hodlam stejne prodat jen nekomu kdo prijede , da penize na dlan , ja mu dam kolo at se projede a bud vezme nebo ne. Na dobirku bych to neposlal ani omylem.

            Nebo ziju asi jinde co? :)

            Trosku OT ten problem s kolama je fakt takovej, ze vubec nejsou ?

            0 0
            • JachymP  

              Jakože nějaký kola jsou, ale není to jako dřív.

              Dřív: mrknu na internet, na videa do recenzí – co by se mi tak asi líbilo. Vyberu značku, model (úroveň výbavy), barvu, zjistím velikost. Zajdu si na testovačku, projedu 2 nebo 3 podobný kola. Najdu si několik obchodů v blízkosti bydliště, případně kde dostanu jakou slevu. Pár týdnů dumám, pak si vyberu kde to koupím a jdu to koupit (pokud je kolo na objednávku, dostanu ho maximálně za týden nebo dva). Když se naskladní nový modelový rok, dostanu všude slevu na loňský model 20% nebo i víc. Prodejce je rád že něco prodal, takže mi ještě přidá nějakou výbavu zadarmo a chová se ke mě mile. Zákazník je pán.

              Dnes: udělám si hrubou představu co bych vůbec chtěl a pak koukám na internet nebo obcházím obchody co mají kde skladem. Čím konkrétnější a jasnější představa co chci, tím hůř. Když mám štěstí, něco seženu – za cenu kompromisů, výbavu skoro neřeším, barvu vůbec, řeším hlavně aby byla moje velikost. Kola na objednávku jsou k dodání za půl roku nebo za rok, termín dodání není pevný, ale často se posune klidně o dalšího půl roku, takže to ani nezkouším. Pokud někde narazím na něco co by jakž takž šlo, musím to okamžitě vzít, jinak hned zmizí. Všechno je předražený a slevu ani nezkouším. Tahám za kratší provaz, prodejce mě vyprovází kysele „buďte rád, že jste vůbec něco sehnal“.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.