• Doyle

    Potřebuji pomoc, koupil jsem levou kliku s wattmetrem Sram Quarq XX, ale v Garminu se mi nezobrazují waty, pouze kadence. Wattmetr používám na svých kolech už několik let, ale tohle se mi ještě nestalo. V nastavení jsem snad prošel vše, už vážně nevím, čím to může být. Poradí někdo? Díky.

    0 0
    • J.e.n.i.k.82  

      Zkusil jsi ho odebrat a zase přidat?

      0 0
    • Raf  

      Problém je ve wattmetru, nebo Garminu? Jiné zařízení z něj watty vidí? Třeba nějaká apka na telefonu?

      0 0
      • Doyle  

        Zkusil jsem ho odebrat a znovu přidat, vydělal jsem a zas dal zpátky baterku a pořád to stejné. V garminu to ukazuje pouze kadenci. Jinou aplikaci jsem zatím nezkoušel, nevím jaká jiná by byla na vyzkoušení vhodná, máte nějaký tip? Wattmetr je nový, takže nepředpokládám, že by s ním něco bylo.

        0 0
      • Doyle  

        Máš nějakou apku co ukazuje waty vyzkoušenou?

        0 0
        • MTesil  

          Co zkusit přímo ASX aplikaci? Já teď měl u ASX wattmetru taky problém, že se nějak nechtěl domluvit s Garminem, a neukazoval waty. Ale stačilo vyndat na chvíli baterku a naskočil.

          Aplikace ASX pořád ukazovala waty dobře.

          0 0
          • Doyle  

            Jestli myslíš v aplikaci AXS u připojeného watmetru úplně to dole v liště, tak mi to ukazuje taky pouze kadenci, žádné waty ani Nm. Baterku jsem vydělával víckrát, žádná změna. Takže to vidím nejspíš na servis. V garmin.foru měl někdo taky stejný problém a prý mu pomohlo nahrát zpátky starší firmware. No uvidím.

            0 0
    • Fofrník  

      Z logiky věci plyne, že wattmetr s Garminem komunikuje, protože ta data o kadenci jdou z toho waťáku.

      Jak už ti tady někdo radil, pokud jsi předtím používal Garmin s jiným typem wattmeru, který jsi momentálně vyměnil za ten „švakrk“, prvně bys měl původně přidaný wattmetr ze zařízení Garmin odebrat. Prostě jít do menu, najít ve složce „snímače“ starej wattmetr a zvolit „odebrat“. To samé bych udělal i s novým „škvarkem“, který do zařízení Garmin opět přidej.

      0 0
      • Doyle  

        Všechno co píšeš jsem dělal, dnes jsem poslal na servis.

        0 0
        • Doyle  

          Kdyby to někoho zajímalo, tak klika s wattmetrem byla bez problémů vyreklamována u českého dovozce, i když byla zakoupena v zahraničí. Problém mohl být prý i u jiných těchto klik dodaných i pro profi týmy, proto se takhle vzorně dovozce Sram zachoval. Za mě maximální spokojenost, i když jsem si pár týdnů počkal, ale přes zimu mně to až tak moc nevadilo.

          1 0
    • Svata  

      Poprosil bych o radu, koupil sem si kolo s wattmetrem Quarq. Používám cyklocomputer Garmin Explore pro, který ale bohužel připojení wattmetru nepodporuje. Nejzdím ani podle tepovky, ani podle watu, ale když už to na je tom kole, tak bych třeba po jízdě chtěl orientačně vidět v jakých vůbec jezdím watech. Existuje nějaká aplikace do mobilu která by to při jízdě sledovala a po jizdě v mapě zobrazila? Mám staženou aplikaci SRAM AXS, kde to ukazuje waty za jízdy jen když kouknu na mobil, ale data z jízdy se tam po jizdě nikde neobjeví, pouze mi to stáhne po jízdě data z garminu, ale tam waty nejsou když je ten garmin nepodporuje. Jako vím že řešení je koupit nový garmin, ale pokud by někdo dokázal poradit, byl bych rád, dík

      0 0
      • gersa  

        IMHO Strava. Stačí spárovat wattmetr s aplikací a spustit záznam

        2 0
      • Slavik  

        Na nejméně komplikované řešení sis odpověděl sám v poslední větě.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.