vyjížda Praha 30.12.2006 (amožná i na sněhu)

15 nepřečtených
  • Thapsus

    Brno jede, Plzeň jede, proč Praha bude chodit pěšky ? Někam bych v sobotu vyrazil, ale pěšky se mi nechce. Co jet dělat Bajkrovi a jeho pěško-turistické skupině chutě a přijet do Haloun na biku ? :-)

    0 0
    • Thapsus  

      Tak koukám zájem je veliký :-)). Kdyby ale přece jenom se někdo chtěl zítra projet, jedeme asi v pěti lidech přes Průhonice do Záhořanského údolí a přes Točnou zpět. Tempo spíše turistické, převýšení minimální, délka 60–70 km. Sraz je v 11 hod. na stanici metra Háje, stanice autobusu č.154. Všichni jsou vítáni.

      0 0
      • cabbage  

        jako zájem by byl obrovskej, ale tim to tak pro mě končí:-/

        0 0
      • Buchznebe  

        Taky bych rad,ale bohužel mi chybí ještě výbava na chladnější počasí :-( Teprv začínám a tak hledám vhodný věci.Bundu sem dostal a tak hledam něco dolu,dlouho sem „harapesky“ odmítal,ale asi mi nic jinýho nezbude :-D Jinak šťastnou cestu a až bude tepleji moc rád se přidám :-)

        0 0
    • Thapsus  

      Tak se nakonec povedla fajn vyjíždka… sešli jsme se nakonec čtyři, sněhu bylo tak akorát (viz foto). Mě to dalo celkem 70 km. Projeli jsme i všechny Záhořanské brody a to bez ztráty květinky. Díky všem za účast.

      0 0
      • Thapsus  

        další fotka

        0 0
        • Thapsus  

          a poslední

          0 0
          • Martinaa  

            jojo, fotečky moc pěkný, ale někdo měl asi docela mokro v botkách, co? :))) A kde jste našli tolik sněhu?já byla dneska na kole taky, ale byly to spíš jen fleky sněhu…:(

            0 0
            • Eli  

              Škoda, že jsi se nepřidala i se Zlatkou. Já měla najeto 55 km a byla jsem spokojená :) Nejvíc mi učarovaly zasněžné udusané lesní cesty a pár strmejch sjezdů na kterých to pěkně klouzalo. Cesta z Davle podél Vltavy taky šla, Thapsus nahodil tempo 25 km/h, dobrej trénink.

              Na fotce vidíte Thapsuse v mojich nových brejlích, že mu sluší? Dokonce víc než mně!!

              0 0
              • Eli  

                A tady jak v brejlích vypadám já. Byla jsem podrobená kritice, hlavně ze strany Libora, že nejsou ono a že jsou moc velké.Chtěla jsem nějaké extravagantní na pohovory při hledání práce. Co si na ně říkáte?

                0 0
        • shark.A  

          :o) Ahoooooooooooj!! :o) Podle snímků to vypadá na jůjo /čti žůžo :-DDDD/ akci!!! Myslím, že škoda pro všechny, kteří se jí nemohli zúčastnit :o( … :o)

          0 0
    • Zlatka  

      :-( Chtěla jsem dnes překvapit, ale nějak jsem měla dlouhé spaní. A tak jsem dnes zase kroužila okolo Okoře, takové smutné omrzlé a bez lidí… www.zlatka.myslenka.net/Bajky/01.jpg www.zlatka.myslenka.net/Bajky/06.jpg

      0 0
      • Thapsus  

        Mě teda taky překvapilo, že tam bylo tolik sněhu.Škoda že jsi zaspala, tak snad příště…Ty fotky jsou ze Záhořanskýho údolí a tamních slavných brodů (kousek od soutoku Sázavy a Vltavy – takže skoro v Praze).. Kolem Okoře je taky skvělý ježdění, ale podle fotek tam není sněhu ani trochu ? Přitom výškově jsou Záhořany o hodně níž… Asi všechno spadlo na jih od Prahy ..

        0 0
        • Zlatka  

          Sněhu občas trochu, spíš takové jazyky které překrývají polňačky jinak samé bláto, tvrdé to bylo pouze v málo úsecích. Nejvíce jsem nasbírala bláta z Číčovic do Tuchoměřic před tím přejezdem u Křížku po té zkratce jak vede Pražská 50tka.

          0 0
      • Eli  

        Škoda, že jsi zaspala, fakt to bylo fajn a na sněhu se jezdí líp než na blátě. Tak příště, budu ráda, když tam nebude taková přesila mužskejch :) Vyjížďěk v lednu bude dost, počasí na to je.

        Tady nás vyfotil ochotný čísník, výborně tam vařili a nebylo tam zakouřeno a měli i hotovky. Z leva Libor, Petr Hajnej, Petr Thapsus a moje maličkost.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.