• amfvirus

    Dobrý den,

    chci si koupit nové horské kolo, ale naprosto netuším jaké. Taky nechápu proč tvrdíte o nějaké značce že je špatná, když je kolo sestavené stejně z komponentů jiných firem, ne? Ale zpátky k výběru, docela se mi líbí

    Leaderfox zero – http://www.mojekolo.cz/10714-zero

    PELL´S razzer zero – http://www.mojekolo.cz/…-razzer-zero

    jaké myslíte že je vhodnější? Je vidlice RST gila TnL lepší než SR suntour xcm?

    Děkuji za všechny odpovědi

    0 0
    • Sitic  

      a kolik do toho chceš investovat? to je hlavní ;)

      0 0
    • Ruprt2  

      Jedině bazar.

      Jinak je to v této cěně jedno a doporučuju v zásadě nejlepší kolo z tří tobě nejbližších kameňáků.

      0 0
    • juli  

      Pokud z těchto dvou, tak LF. Řadící komponenty jsou o třídu výš. Ale ta Gilla je děs, bohužel v této cenové kategorii nic moc lepšího nebude.

      0 0
      • Evilcleaner  

        moje řeč

        pro zakladatele: pokud bys byl schopen dohodnout na LF výměnu vidlice za suntour XCR přímo u prodejce, možná by se nezvedla o tolik cena, ale použitelnost o hodně.

        edit: náby jsou taky na hovno, ale ta vidlice hoří nejvíc. když bys ji vyměnil tak s trochou péče ti to vydrží dost tisíc km na to abys našetřil na nové;)

        0 0
        • amfvirus  

          o XCR jsem četl že je hodně měkká, je to pravda?

          0 0
          • Evilcleaner  

            pružina v ní je tak do 80kg, ale narozdíl od gily má aspon nějakou funkci. tzn třeba i na 90kg bude fungovat lépe než gila která nebude fungovat nikdy. jinak co se týče torzní tuhosti tak na tom není zas tak špatně.

            0 0
            • amfvirus  

              Tak asi do toho pudu, do Leaderfoxu a zeptám se na mojekolo.cz jestli by mi tam rovnou nenamontovali tu XCRku, myslíš že bych platil plnou cenu tý vidle?

              0 0
    • lens  

      to moje hlasovaní byl omyl,nic bych nekoupil :-))

      0 0
    • jachymk  

      gila pro je strašná sračka, ale ten leader fox jinak není vůbec špatné kolo máš tam komponenty které jsou běžné na kolech za dvakrát vyšší cenu, vidlice se dá potom vyměnit, ale myslím že asi nebudeš jezdit několikrát týdně dlouhé trasy a horské tůry protože kdyby si se chtěl kolu trochu věnovat tak by jsi kupoval jiné, takže když se ti gila zasekne jakože se ti zasekne :-) tak to nebude problém

      0 0
    • chose-cb  

      myslim ze bych sel do toho Pellsu:) Ma lepsi ram a vidli komponenty neres na vsech kolech v teto kategorii nic lepsiho nenajdes. A az odejdou coz nebude trvat zastak dlouho budes muset koupit nove. Ulejvej si penizky stranou a az k tomu dojde pokoupis lepcejsi a troufnu si rici ze na tom to kolo bude lepe diky ramu ma to kolo potencial!!:)

      0 0
      • Evilcleaner  

        musíš být opravdu znalec jestli jsi schopen rozlišit co je strašnější vidlice z výběru xcm vs gila. vzhledem k tomu že nefunguje ani jedna. jinak jsi mu napsal docela opak reality. zatímco rámy jsou v této kategorii prakticky identické tak komponenty na pellsu jsou o třídu horší, což ty z nějakého mi neznámého důvodu popíráš. tak mě napadá, otevřel jsi vůbec ten druhý link?

        0 0
      • jachymk  

        XCM a gila jsou šílený vidlice, a mezi acera a deore/slx je rozdíl myslím dost velký a když pak vymění vidli má celkem slušný kolo zatímco u toho pellsu bude mít slušnou plečku a do roka ho to bude stát jako nové kolo

        0 0
    • marapara  

      Než tohle, raději bazar.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.