• petulka_VP

    Zdravím, chtěl jsem se zeptat odborníků – co je lepší, mám k dispozici cca. 25.000,– na nové kolo, jezdím často, jednou dvakrát do roka něco náročnějšího (hory) a semtam nějaký maratonek (max. 5×/rok), je lepší si koupit hůře vybavené celoodpružené kolo (např. Rock Machine Adrenaline 2000) nebo líp vybavené klasické? Nebo si třeba počkat, jestli tady někdo nebude prodávat nějaké třeba rok jeté lepší za nižší cenu? Nebo to nějak vysvětlit přítuli a pořídit si něco, co bych sám chtěl, ale v ceně ojeté felicie (Rock Machine Wildfire 70 nebo Merida Mission C -Pro Disc) (nad 45.000,– uz nepujdu)? Nebo něco jiného? Jsem v koncích.. Předem díky za jakékoli rady.

    0 0
    • Pijer  

      přidej 3000 a máš www.canyon.com/…s/index.html?…

      0 0
    • jakub  

      www.ivelo.cz/…kola/prodej/?…

      ahoj vážně tu nechci lobovat za nějakéj inzerát na netu, ale jestli jsou k tomuto doklady a vse je OKA, tak stěží seženeš lepší kolo… hoodně jsem o něm přemýšlel, jako že bych ještě pustil mé RB/viz nick/ ale nechce se mi už tlačit na pilu…

      0 0
      • Pijer  

        Jestli to dobře chápu, tak za 16,5 je jenom rám s tlumičem a hlávkem a když si to dosadí sám, tak je na ceně toho novýho Canyona. No a když by chtěl vzít to kolo celý, tak si s penězma určitě taky nepomůže a bude mít cca. dvě sezóny jetý kolo (myslím, že tohle byl první ročník Anthemu)

        0 0
    • KAPLIS  

      Já bych ti doporučil fulla. Osazení časem můžeš poměnit, ale s rámem je to horší. Na ježdění jak popisuješ je to ideální. Shodou okolností mám jedno s těchto dvou kol na prodej (viz foto). Bylo to tu na bazaru (nevím jestli jěště je). Jestli tě to zajímá dej vědět.

      0 0
      • petulka_VP  

        Díky všem, půjdu do toho nerva, co jsem pročítal ostatní diskuze, tak má asi nejlepší poměr cena/výkon a je to fakt krasavec. Jenom takový dotaz – asi se nedá sehnat někde v ČR? Ikdyž shipping z D je za páďo, což ještě nění tak hrozné. Mám nutkání ho objednat rovnou, mají jen Sko a Mko, což na mě bude asi malý (185 cm, 80 kg) a prej se docela čeká, pokud není skladem, tak aby do dubna bylo.. A líbí se mi, jak to hnedka nastaví tak, aby to bylo akorát.. No, ještě jednou dík a ať to šlape:-)

        0 0
    • wojta  

      ja bych to slozil,ram a kompose sezenes skoro nejety treba na cyklobazaru,treba crossmaxy sl disc splasis kolem 10 jety,rebu/sidku novou za 10 z kupkolo…atd kdyz to sikovne poskladas,sezenes do 40 super bike skoro new

      0 0
      • McBlacky  

        problem je v tom, že skoro new, může být někdy docela past a 40 tisíc je hodně peněz.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.