• raceman

    Zdar

    Mám tretry Sidi Genius 5.1 a kvůli problému s kolenem, který se projevuje bolestí vnější strany pravého chodidla při jízdě na kole, scháním vložky:

    Specialized Body Geometry  velikost EUR 43, nepo případně 44 – KLASICKÉ z bot…  "NE TYTO!!! ":http://specialized.cz/new/doplnek.php?…

    například z bot Comp MTB… dají se koupit i samostatně, ale za MOC 500 kč, zkoušel jsem je okolo prodejny a bylo to ok, ale kdyby mi náhodou po delší zkoušce nesedly, tak je to celkem škoda peněz..

    Proto se obracím na Vás: komu náhodou po pár km tyhle vložky nesedly a leží mu nevyužité v dobrém stavu doma, tak bych je odkoupil…

    Doufám, že se někdo najde…

    Díky

    Anketa: Sedí vám Body Geometry vložky?

    0 0
    • raceman  

      .

      0 0
    • kojot  

      mel bych BG vlozky z treter taho, nesedly mi. je to 44 nebo 45, kouknu doma, klidne ti je poslu.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Využiji vlákno k dotazu: Jakou máte zkušenost s životností vložek Specialized BG fit?

      Když jsem kupoval tretry, tak jsem hned dokupoval vložky od Spešlu, neb ty originální stály silně za houby, noha neměla v tretře stabilní pozici ( tendence vybočovat patu vně/dovnitř ). Zašel jsem do prodejny „S“, kde mi ta jejich podložka určila modré vložky – ty jsem koupil, nasadil a cca 12 000 km jezdil k maximální spokojenosti a pohodlí.

      Jenže letos mě hned z jara postihly různé problémy s koleny, které se projevují především na kole a tak stín podezření padl i na vložky. Především levé koleno se mi na kole „bortí“ směrem do X a když na to nemyslím, tak někdy kolenem otřu o rám… Je možné, že jsou vložky už sešlapané, byť na to nevypadají?

      0 0
    • cyklista86  

      Borci ma totok smysl na vysokou klenbu? https://www.kolasvorada.cz/…d-green-4445 Custom vlozky od doktora ted nepripadaji v uvahu. Tak potrebuju neco co aspon trochu pomuze..

      0 0
      • milan.v  

        Samozřejmě, že má, například Trek dělá obdobné, řekl bych i lepší materiál…

        0 0
        • cyklista86  

          objednal sem ty z odkazu tak uvidim.. Jinak divam se na ty obycejne co byly v tretre a vypada to, ze zespodu to je delane na pripevneni nejake te podlozky podle vysky te klenby.. Ale pak jim asi doslo, ze by moc nevydelali, tak prodavaji cele vlozky za 800 co.. :D

          0 0
          • cyklista86  

            Tak vlozky jsou ok(podpora klenby je snad dostatecna). Jen teda tim jak jsou dost vysoke, tak moje hobiti ploutve maji jeste stisnenejsi pobyt v tech tretrach. Budu doufat, ze ten material jeste casem trochu povoli. On je taky faktor teplo v kterem se noha roztahne.. V teplotach pod 20 stupnu coz je zde po vetsinu roku to bude idealni a bude se i hodit mensi vetratelnost tech recon 3.0.. Aspon v nich nebudu tak zmrzat.. :)

            0 0
            • tomxxx  

              Zklamu tě. Už jiné vložky nevozim, mám asi třetí nebo čtvrté a materiál si nesedne.

              0 0
              • Kysky  

                Navíc noha během dne pracuje, proto se mají boty vybírat odpoledne, kdy je noha největší…

                0 0
              • cyklista86  

                Heh to doufam, ze si vlozky co mi maji podeprit klenbu nesednou. Ja psal o tretrach, ktere doufam, ze trosku casem jeste povoli. O nejakem sednuti sem nic nepsal.

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.