• sankax

    Tak už tu byl taky nějakej hajzl! Sebral kolo a vypařil se!!!

    Kdyby někdo někde potkal kolo Felt q250 tak se prosím ozvěte na tel 728 037 238 nebo na 158. Ukradeno bylo dne 3.10.v Brandýse nad Orlicí.

    Díky

    0 0
    • MirosPikos  

      http://www.kradenakola.cz/ a netřeba plevelit B-F.

      0 0
      • Josef Panek  

        Ty kráso, ty si hustej borec…

        0 0
      • Milan  

        Tímto jsi pro mne sám plevel B-F. Dříve BF.

        0 0
      • sankax  

        Takový jako ty jsou nejlepší,všechno vědí a znají, ale jak se šáhne na jejich věci tak nejvíce křičí. Prostě se mi nějakej kripl podíval do garáže a vzal mi kolo, bych chtěl vidět tebe kolik by si sem dal fotek tvého ukradeného kola. Ono je něco asi špatně, když člověk nemá kolo za 50–100 tisíc, ale třeba jen za 10. Znamená to, že je to něco podřadného a takové kola se nemají ani hledat?? Seš ubožák.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Nic ve zlém a je mi jasné že toto člověka vytočí, ale dle stránek z odkazu výše je denně ukradeno cca 20 kol (skutečnost bude horší). Bude-li na každé z nich založeno extra vlákno na B-F, bude těžké tu najít něco jiného. Jinak samozřejmě držím palce, ať se najde.

          0 0
          • joudys  

            Už vidím, jak ti šlohnou kolo a ty nevyužiješ možnost hodit to na BF kam často chodíš a jde o cykl. web, takže určitá šance a náhoda blbec tady může být, že to někdo uvidí.

            Taky je jasné, že to tady je tak zaplevelené ukradenýma kolama – asi tak 80 ze 100 příspěvků, že ani nejsem tady na BF schopen zorientovat se ve vláknech typu kolo do 18 tisíc, 26 nebo 29 či 2×10 vs. 3×10, zkušenosti s 1×10 apod.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Určitě bych nezakládal nové vlákno. Ostatní je věc názoru.

              0 0
              • sankax  

                Myslím, že je to hlavně věc lidskosti o ochotu někomu pomoci. Koukám, že sobeckost a nezájem je tu taky v dost velké koncentraci. Je to taky o povaze člověka. Můj názor.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Pokud ho nerozeberou, podle té kombinace košíků by snad i šlo poznat. Uvidím-li ho v Brně, dám vědět. Osobně bych si netroufal soudit někoho, koho neznám, na základě několika řádků. Hodně štěstí.

                  0 0
                  • sankax  

                    Dobře, nikoho tu nesoudím, jen mě přišlo zcela normální obrátit se na lidi od kol. A pak mě docela zarazilo jak se tu rozpoutala debata o tom zda to sem dávat nebo ne. Jak se říká lína huba holé neštěstí, tak sem to zkusil. Myslím, že se stejně zachová 95% lidí, které se s tím osobně setká. A tak dobrý, nechme to být.

                    0 0
                • Smazaný účet  

                  chápu, že je člověk nasr..j, ale zase si nemysli, že podle nic neříkající fotky ti tu někdo dá zprávu o tom, že to kolo někde viděl. Tady je podobných témat dost a pochybuju, že to má nějaký efekt. Navíc s přístupem, jaký tu máš…

                  0 0
                  • sankax  

                    Já si nemyslím, že se kolo najde hned jen jak tu vyvěsím, že mě ho někdo čmajznul. Ale vím, že i takový magoři který to kolo vezmou jsou schopni ho hnedka buchnout nějakému hospodskému povaleči za pár stovek aby měl na rum a pivko. A pak si takhle jedeš a vidíš svoje kolo u nějaké knajpy…Tak proto. Díky

                    0 0
                • karliner  

                  Podívej, šoupneš jsem zoufalou fotku naprosto tuctovýho kola (nic ve zlým), nenapíšeš jedinou podrobnost (číslo rámu, vidlice, jiné než standardní vybavení atd.) a ještě na základě jedné reakce (která mimochodem vůbec není od věci..) nařkneš většinu ze zbylých asi 36.000 uživatelů BF z nezájmu a sobeckosti. Co si jako představuješ, že až u vidím u hospody opřenýho Felta, že hned budu volat 158? Co jim asi tak řeknu?

                  0 0
                  • sankax  

                    Ty jsi přesně ten od kterého bych tak čekal nějakou pomoc. Že ti to stoji za to komentovat. Nejlepší je, že takový jako ty, to komentovat budou, ale zároveň si budou stěžovat ať sem nikdo nedává nic podobného. Hele tak to prostě nečti. To je objev, viď. Funguje to stejně jako ovladač k tv.

                    0 0
      • Tencovozikmin  

        sis nasral na bruch

        0 0
    • Mig_all  

      pitcho! :-D

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce