• z9ma

    V pátek mi z auta ukradli mého Cube Agree (moje profilové kolo). Pokud byste ho někde zahlédli, nebo měli jakékoliv jiné info, dejte mi prosím vědět na 721 244 378. Budu vděčný za jakékoliv informace.

    Díky.

    0 0
    • rasto  

      no to je hukot. ruce trhat!

      citim s Tebou, sam jsem prisel o 2 kola :-/

      0 0
    • Zdenda CUBE  

      Cítím s tebou, vážně bych jim sekal pazoury :-( …

      0 0
    • Krab  

      Jsi ho mel V aute nebo NA aute? Ptam se proto, ze obcas nechavam kolo v kufru, ne proto, ze bych te chtel lyncovat – soucitim s tebou..

      0 0
      • z9ma  

        Kolo bylo V autě, zamčené uvnitř. Ale evidentně to prostě není pro tyhle odborníky problém… :(

        0 0
        • xshreck  

          Taky jak už se to tu řešilo – asi není dobrý dávat na net spousty fotek kola + mít zveřejněnou přesnou adresu kde bydlíš …

          0 0
          • jirin  

            Ja myslim, ze tohle nepomuze, kdyz ti nekdo ukradne kolo z auta. Ale jinak souhlasim, ze psat na net adresu kde bydlim, je blbost.

            0 0
          • dieegoo  

            Si myslim, že tohle už je fakt paranoia. Člověk by pak nesměl na ulici chodit v drahém oblečení, nesměl by vytáhnout drahý telefon – to aby někoho nenapadlo – jó, ten se asi nemá špatně, schválně mrknu, kde bydlí a pak ho vykradu.

            Spíš bych řekl, že tyhle šulini narazí na „kořist“ zcela náhodně, v hlavě jim blikne obrázek pětistovky, kterou dostanou v prvním bazaru za kolo a šup, už se dloubou v zámku auta.

            0 0
            • xshreck  

              Tohle byla asi náhoda ( kdo by lezl do auta kdyby to měl vyhlídlé že… ) ale adresu hned vedle fotky kola za 50k ( nevím kolik takový Cube stojí … plácám ) bych si nedal :-)

              0 0
    • jirin  

      Mel jsi kolo zabezpecene jeste nejak uvnitr auta? Ptam se proto, ze obcas takhle kola taky vozime. Mam na mysli treba jeste kolo v aute pridelat zamkem k necemu pevnemu (napr. v kombiku mam za zadnima sedackama takove ocka co jsou pripevnena k ramu auta)

      Kde a jak dlouho jsi mel auto zaparkovane?

      0 0
      • z9ma  

        Kolo v rámci auta už dál zabezpečené nebylo, žádný zámek, nic.

        Auto stálo v centru Brna a věc se udála někdy mezi 8. hodinou ranní a 14. hodinou odpolední.

        0 0
        • Roman1492  

          tak to já mám teda strach nechat kolo v autě jen na pár minut a odskočit si na kafe :) asi jsem paranoidní, ale fetky co ti vlezou do auta třeba jen kvůli drobnejm v kastlíku je všude dost :(

          0 0
          • Krab  

            Je to tak, ja taky mivam strach a ruzne se snazim ty kola zakryvat dekama (ale teda nevim, jestli neni kontraproduktivni). Taky casto spoleham na to, ze jsou kolem lidi, kteri by nenechali vytahovat zlodeje sklem ze zadnich dveri kolo.. Musim prehodnotit.

            Asi bych obesel brnenske zastavarny (jestli jsi to uz nezkousel), sledoval inzeraty a pomalu setril na novy.

            0 0
            • Roman1492  

              myslím že to děláš dobře, když už není vyhnutí a musíš tam to kolo nebo cokoliv jinýho nechat – co smažka nevidí to nevezme…

              0 0
          • Igor Hnizdo  

            na jednom takovem miste v brne, kde ti vyberou auto treba i 10× za mesic pokud jsi tam donucen zaparkovat pro nedostatek mist u domu a v okolnich ulicich – ne skutecne to neni okoli cejlu ani nikde pobliz – se takhle znamy dozral a ma v prihradce funkcni peprovou bombu. roznetka je na otevreni prihradky. pak to odpali nejakou pyrotechniku a rozprasi to nasyceny roztok cistyho capsaicinu. od ty doby co jich nekolik vyrobil nevim o tom, ze by si stezoval na to, ze mu nekdo leze do auta.

            0 0
            • mr.nikdo  

              a uz musel nejakou doplnovat? – byla pouzita?

              na cejlu mi pride ze ti zmizne i vyztuz dveri – co tam furt stoji za auta… a v jakym stavu..

              0 0
    • Bren  

      Ahojky. Nějaký pátek jsem dělal u firmy, co se jmenuje Policie ČR. Bylo by dobré krádež nahlásit, protože i když na to policajti z většiny kašlou (kolům nerozumí a nevědí ani kde hledat čísla) dají výr. číslo kola do PC a v podstatě to má pak celá republika k dispozici. Jedna věc.

      Druhá věc: protože jsem tam dělal dvacet let a brňáky a „nápad“ všeho možného neřádu v tom městě znám, ti se z hluboka vyprdí, aby se pokusili vytěžit záznamy z kamer, které tam všude v centru jsou. Nenech se ošálit jejich kecama, neudělají to.

      Nemají na to ani fyzicky čas, jenom spisy evidují a když není pachatel, urychleně to odkládají. A to ještě každý z nich má v budlině stoh dalších, co nestíhá vyřídit ani odložit.

      Žádné šetření v Brně k nějakému ukradenému kolu fyzicky neprobíhá, to ti můžu dát písemně.

      Tím nechci říct, že policie v tomto případě něco flinká, prostě je toho tolik a zpracovatelů tak málo, že to nejde časově stihnout.

      Zkus proto zajít na městskou v Brně a požádat je, zda by byli schopni vytěžit záznam z kamer v okolí. Když tak se ozvi na můj mejl.

      0 0
      • Richi  

        Jako vždy. Poradit si sám a najít zloděje taky sám. V pořádku, nakonec, proč ne.

        Jen mi není dost jasný, proč se policie ČR sere do toho, když někdo zloděje i sám potrestá.

        A nic ve zlém Brene, není to namířeno vůči tobě.

        0 0
        • Krab  

          A me to jasne je.. Kdyby kdokoliv mohl kohokoliv trestat trestem dle sveho uvazeni, byla by tady anarchie a spousta mrtvych nevinnych ;)

          0 0
    • beavis  

      No vono nechat v aute kolo na ktery je hezky videt byt jen chvili si koleduje o slusny ponauceni:-( Kdepak, v aute nesmi na ocich nic zustat. Jinak ti ho cikani a podobny smejdi tak rychle vymydli ze se nestacis divit:-(

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.