• Honza729

    Nema nahodou nekdo zkusenost s temito tretrami ?

    www.hbsuspension.com/items.asp?…

    0 0
    • TOMahawk  

      Jezdím je 3 roky, předtim vypadaly jen trošku jinak ale vypada to ze jen zmenili design. Moje prvni spd, tak nemuzu moc porovnavat. Jednodussi bota ve ktery je hodne prostoru pro sirsi chodidlo. Jinak myslim ze kvalitne udelana, nic se nepretrhlo neupadlo neprasklo. Tedka jsem s nima 10 dni radil po italii po ostrejch kamenech, fakt extrem, a podrážka to ustála skvěle, myslim že je trochu měkčí guma a na skále držela skvěle.

      Toz tak, jsem s nima spokojenej :-)

      0 0
    • micu  

      Mam 1,5 roku tretry Speeder a jedina vec co mi na nich vadi(a vidim ze u techto je to stejne) je ten prostredni suchy zip smerem ke kolu. Mozna mam uzkou nohu, ale celkem dost mi presahuje takze pri jizde se otira o kliku coz je neprijemne. Resim to tak, ze to nezapominam na plno, tzn. ze je to tam nanic. Ale jinak preckaly i dost hrube zachazeni, dest apod.

      0 0
      • sportovni_biker  

        Tak ten suchej zip mi na nich dělá to samé. Je hodně dlouhý :-(

        0 0
        • ropman  

          mám ještě starší Speeder s jen dvěma přeskama a jsem spokojen. Taky nemám srovnání, ale jsou pohodlné, dobře dýchají, dobře sedí, …

          0 0
      • Honza729  

        Tak ja koupil ty Impacty a tam je ten prostredni suchac kratsi, takze absolutne nevadi nicemu......botky jsou super, vetraj, takze se muzu doma i bez obav zout… :-)))

        0 0
    • coffield  

      Mam starší model, 2005, ale vypadá velmi podobně. Ani třetí sezónu není znát opotřebení, povrch je velmi odolný. Můžu srovnat se Specialized BG Sport a Shimano SPD botkami. Answer mají pocitově trošku vyšší podrážku, takže se stojí a šlape jako na kopytech. Ale to je spíš nadsázka. Jsou absolutně prodyšné, rychle vyschnou při creekingu („potočení“ :-) Ve sjezdech je cítit, jak proudí vzduch. Jsou velmi pohodlné. I po více než 100km výletech v terénu jsou chodidla jedna z mála částí, která nebolí. Jinak pojaté podobně jako zmíněné spešly – podrážka ne úplně tuhá, lehce ohebná. Dobře se ohýbá v místě před úchytem kufrů, tudiž při chození ohebná, při šlapání relativně pevná. I při úplném stažení mají chodidla při šlapání v botě lehce vůli, ale to spíš oceníš :-) Špunty drží, pouze se ochodí, stejně jsem je sundal, škrábaly dlažky :-)) Kufry přes podrážku nejsou cítit. Prsty v botě nebolí (v tomhle jsou Shimano SPD na delší jízdy hrozné). Že by spešl tretry bránily pohybu kolene do strany jsem si nevšiml, ale možná se to děje někde uvnitř. Tyhle nápodobně – jen to narozdíl od Spešlů neslibují. Bohužel jsem nikdy nejel žádné závodní sidi nebo něco podobného, takže neumím říct, jak moc se to liší.

      0 0
      • Honza729  

        Dikes. Ja uz je mam, ty Impacty. Diky ochote par lidi jsem mel moznost vyzkouset Specialized dve provedeni (jedno s preskou á la ráčna), jedny Shimana a pak prave tyhle Impacty. Presne jak pises, prodysne, coz ja rad, podrazka pevna, ale ohebna a kufry necejtim, noha jak v backore (no dobre, utazenejsi backore :-)) ). Takze to nakonec vyhraly. Koupil jsem je v Hostivicich v shopu u jedne moc krasne bikerky :-)

        0 0
    • Corbett  

      Mám je od roku 2005, na biku ročně 4 – 5 tisíc km, dlouhé maratony kde poslední kopce chodím, Beskydy, kde prudké kopce také chodím a proto podrážka trochu trpí. Ale jinak naprostá spokojenost, sedí mi jak ulité a to mám hubenou nohu, pata mi v nich neplave, prostě spokojenost.

      I když nyní je ti to houby platný, ale chtěl jsem si přidat svojí trošku do mlýna:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.