Trekkové kolo pro důchodce do 10k

25 nepřečtených
  • Ploskutacek

    Ahoj,

    neptám se za sebe, ptám se za tatínka mé kamarádky. Je v důchodu a rád by si pořídil kolo, výška tatínka je cca 180, váhnu nevím, ale nadsadím, řekněme 90 kg. Vyjížďky po Vysočině, jsme okres Havlíčkův Brod.

    Já sám se jmenuji Martin, jsem od narození na vozíku v důsledku mozkové obrny a často pomáhám vybírat kamarádům různé věci, telefony, velké spotřebiče, notebooky atd. Když jsem si projel Heuréku, padl mi do oka Fox Leader. Samozřejmě jsem si pročítal i nějaká témata zde a k tato značka se zde netěší nějaké oblibě či uznání. Konkrétně se mi jedná o model FOX LEADER Away 2023. Volal jsem si i do dvou bike-shopů a v obou mi řekli, že je to za ty peníze relativně slušné kolo a že nic lepšího se kolem těch 10 tisíc vymyslet nedá.

    Neberte si následující odstavec špatně či útočně, ale když jsem pročítal starší témata k této značce, častno doporučovali připlatit 5 nebo 10 tisíc. Ani já neumím vybrat nový notebook za 5 000, ale za 10 už se použitelné stroje na internet a filmy sehnat dají a numím si představit, že bych někomu radil něco za dvojnásobek rozpočtu, když na tom kamarádčin tatínek bude jezdit jednou týdně. Jsou za 10 tisíc opravdu špatná kola, nebo to na rekreační ježdění ujde? Pořád platí, že než nové kolo za 10 tisíc, tak radši kvalitnější z bazaru? Díky všem za odpovědi.

    Martin

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.