Trek Supercaliber- dlouhodobá zkušenost ,máte někdo?

10 nepřečtených
  • klopi

    Chci vyměnit Specialized Epic 2018 za Trek SuperCaliber .Co mne ale zaráží ,že jsem jich našel tolik naprodej po bazarech během pár měsíců ,na to že to není zrovna kolo který bych chtěl po 2 letech prodávat kdy je natom největší

    finanční propal. Nemůžu na to najít nějakou dlouhodobou recenzi od uživatele a ty superlativa od prodejců a těm co to kolo někdo půjčil v prodejně na svezení na víkend ,aby jim udělal vychvalovací reklamu v časopise nebo soc sitích to stejný… jsou to pro mne recenze o ničem … Za poslední 2 měsíce jsem jich našel snad 10ks naprodej stáří 2–3 roky .To se žádný tak drahý kolo neprodává jak tento model ,tak brzo i když vyjede novějši model až mě zaráží proč se toho tolik lidí zbavuje po 2 max 3 sezonách až mám z toho obavy tento model kola koupit..Mám jen jednu recenzi od člověka co měl Supercalibra teď má nového Scotta spark full ,že úplné uzamčení předek zadek, má Scott lepší .Trek prý lechce propružuje -zadek při zamčení zadního tlumiče ,ale Scott je prý nekompromisní HT v momentě uzamčení předek +zadek .

    0 1
    • Gru  

      Co bych ti na to rekl. Bud ho chces a nebo nechces. Pokud nevis a nebo si nejsi jist tak si nekde na testovacce vyzkousej, ale ridit se podle inzeratu je fakt trolovina. Ja mam 1 rok procalibra, ale nemuzu na nej rict nic spatneho, jen to ze az ho vymenim, tak to bude zase Trek.

      0 0

        MTBIKER doporučuje

      • klopi  

        Mám Spezialized Epic od nova už několik roků ale nepamatuji že když vyšel nějaký facelift modelu že by těch předešlých bylo tolik v prodeji jak tady u tohoto . Tak mě to zarazilo jestli není někde s něčím problém. Spiš hledám někoho kdo ho má 3 roky a dlouhodobá recenze.

        0 0
      • klopi  

        Já taky po roce neměl na Epic Spezialized zápornou recenzi. Dnes už to vidím po X letech jinak, spíš kdyby mě tohle někdo řekl kdo ho má 3 sezóny a fakt jezdí několik 1000 km ročně. Jedná se mě spíše o rám, tlumení.

        0 0
        • worlusho  

          Dcera už ho má čtyři roky a jezdí na něm závodně triatlon, zatím si ho stále tuní a jako kolo jí vyhovuje. :D Žádná komplikace se zatím neobjevila. Já mám Prokalibra, ale když přišla 2gen Supercalibra, tak jsem do něj šel. Vyhovovala mi geometrie hlavního trojúhelníku, zdvih a šíře a délka zadní stavby. Což jsou hlavní rozdíly obou generací.

          0 0
      • zdenek  

        To je fakt rada. By mě zajímalo, jak za půl hodiny na testovačce zjistí dlouhodobou uživatelskou zkušenost…

        0 0
    • worlusho  

      Přišel nový model, který je dost rozdílný i když vypadá skoro stejně. Dnes za mnou dorazili mladý, tak že mi tu přibyly další dva ;).

      0 0
    • novas752  

      Je to starý model – teď už je Supercaliber gen 2, který je trochu jiný = nutno rozlišovat i v recenzích.

      A tyhle dražší kola mnoho lidí do roka nebo do dvou prodává aby se jich po záruce zbavili a koupili si nějaké aktuální. Často to mohou být nějací závodníci, kteří to kolo měli za výhodnější cenu a ani na tom moc neprodělaj.

      Navíc supercaliber tehdy bylo něco úplně novýho a mnoho lidí určitě mělo trochu jiný očekavání – je to full ale ne moc pohodlný, zadní stavba funguje v režimu nic nebo skoro doraz…

      0 0
    • esmo  

      Zadek rozhodně nepropružuje při zamčení :D

      0 0
    • worlusho  

      Zadní pružení funguje úplně v pohodě, spíš je problém v hlavě co by to mělo dělat. Někteří nepochopili, že to je jako u aut, když si pořídíš auto se sportovně laděným podvozkem, to asi bude takové nejpodobnější přirovnání. :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.