• Petulak90

    Ahoj ahoj, co říkáte na slevy u treku? Je to umělé vytvořené nebo ne? Přemýšlím nad Emondou SL5 nebo Sl6 Pro. Otázka je,jestli se vyplatí připlatit si za ultegru, karbon kola atd. Chci přejít z hliníku. Jsem hobik, co bydlí v okolí, kde jsou samé kopce. Takže názor odborníků? :-) chci emondu. Krásné kolo a sedí mi ram. Do budoucna bych dal určitě karbonové kola.

    0 0
    • AussigBiker  

      Tak chces se zeptat na to co si mas koupit nebo na nazor na Trek fest? :)

      0 0
    • Petulak90  

      No právě oboje…jestli to jsou adekvátní ceny i po slevě a nebo se na to vykašlat a nechat si hliníku a nebo nevykaslat a zainvestovat do lepšího kola, který už se mnou zůstane nejspíš x let.

      0 0
    • Singlespeed  

      Pokud sem nedáš nějaké odkazy, tak to nikdo hledat nebude. Obecně, pokud chceš nové kolo, tak karbony a elektrika by měly být samozřejmostí, jsme v roce 2023.

      1 2
      • Petulak90  

        Pravda, na to jsem zapomněl. Ano dívám se po novem. Jen ty ceny mi přijdou trošku přes. Nějakou dobu jsem trh s koly nesledoval.

        https://www.trekbikes.com/…isc/p/32560/

        https://www.trekbikes.com/…pro/p/32562/

        0 0
        • jecnak  

          Emonda má dost hloupě vyřešený přechod představec / horní krytka hlávka. Vypadá to dost hnusně, pokud máš pod představcem podložky. Jinak jí není co vytknout. Mám pár tisíc najetých na SLR verzi a je paradoxne docela pohodlná – stejně jako staré Madony bez ISOspeedu. Výhoda Treku proti jiným výrobcům je doživotní záruka na rám pro prvního majitele.

          K cenové politice – Trek zlevnil jako pár dalších. Celý sektor cyklistiky bude letos ve velkých problémech, takže ceny spíš ještě půjdou dolů.

          0 0
          • keymaker  

            Nema tu zaruku i Spesl?

            0 0
            • vaclaw  

              Těch firem, co to takhle dělá, je víc. Ale určitě to není samozřejmost a zároveň je to něco, co chceš ;)

              0 0
            • Tomcat  

              Na některé modely a třeba jen na přední rámový trojúhelník.

              Doživotní záruka je do konce životnost té věci a ta může být třeba max 5let.

              Hlavně rozšířenou záruku drží výrobce nikoliv prodejce. Prodejce není Trek ani Specialized , ale Franta z Horni Dolní které v případě uplatnění dělá prostředníka. Ze zákona on jonak drží jen dva roky…

              0 1
              • gemini  

                Doživotní záruka je záruka na tak dlouhou dobu, jakou uzná výrobce nad rámec zákonné záruky – může to být 5, ale i klidně 15 let…A pokud ji drží výrobce, nemusíš ji ve většině případů uplatňovat tam, kde jsi koupil, ale u jakéhokoliv smluvního partnera, který značku zastupuje…

                1 1
      • AussigBiker  

        Tak tady je teda odemčenej :)

        https://archiv.hn.cz/…fed2f3745168

        0 0
      • Tomcat  

        Kdo by ro čekal když to zdraží a ošidí že misto odpružené vidlice tam dají držák kola RST, případně vsadí na low-end microShift , tak to lidi nechtějí.

        Přesně jak říkal jeden známý , že s kolama který měl objednaný a přišli pozdě a takhle po pozměněný konfigurace si můžu leda tak vytřít…

        Pro toho kdo by takový kolo bral je to prostě drahý. Kdo tomu rozumí takhle příšerně osazení kola neprodá ani za ještě menší cenu.

        Jinak nedá se čekat, že to spustí lavinu na maloobchodním trhu. Ale že neprodané velkoobchodní zásoby někdo skoupý a odveze třeba na východ což bude pro výrobce a distributory menší ztráta , nikoliv žádná. Která by byla kdyby to tady hnilo na krámě nebo nebo by měl jít do nereálné slev jak si někteří frantové vždycky myslí i když se to nikdy nestalo

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.