• kankrlicek

    S koupí nového polaru bych chtěl používat test přetrénování. Má někdo z místních s tímto testem zkušenosti? Podle mého je rozdíl v textu manuálu a vlastním polarem (s725×). Konkrétně v manuálu je text Rozbor výsledků testu vlastní optimalizace, kde se hovoří o přetažení údajů z přístroje do PC. Ale toto přetažení nevím jak se děje. Můžete poradit? Chci se tímto testováním trvale zabývat, protože jsem to nikdy nedělal a potkala mě minulý listopad nepříjemnost – únavová zlomenina kyčelní chrupavky. Domnívám se, že při pravidelném sledování něco podobného nenastane :) Díky mk

    0 0
    • jecnak  

      Pretrenovani je trochu neco jinyho nez prilisna trvala zatez kloubu + chrupavek. Nemyslim, ze by to melo primou souvislost. Nebo se mylim?

      Co se tyce pretrenovani nejspolehlivejsim ukazatelem je sledovat sam sebe jak se citim, pripadne tepy pri zatezi (pokud nelezou pri max vykonu k nekam k maximu tak je problem).

      0 0
    • MARIN  

      to ze tam mam test kondice vim uz jsem si ho i parkrat delal ale o testu pretrenovani nic nevim a ted koukam do manualu a taky tam nevidim nic

      0 0
      • kankrlicek  

        Poslal jsem ti na mejl anglický návod v pdf. Moudra mám z českého, který byl přiložen k polaru, neručím, za to, že jsou totožné :)

        0 0
      • MARIN  

        no jo mam jenom s 725 bez x :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.