Tažná tyč adaptér na řidítka

10 nepřečtených
  • Ali.g .i

    Ahoj kamarádce jsem nabídl tažnou tyč ale chybí adaptér na řidítka.

    Nemá ho někdo navíc ?

    0 0
    • Tomcat  

      https://www.online-kola.cz/…olo-666.html

      A neupevňuje se to na řídítka ;-)

      1 0
    • Tatut  

      Potom co jí dáš svou tyč tak už to ale nebude kamarádka…

      Tohle byla největší kravina jakou jsem dětem na kolo koupil… použili jsme to 100m zlaté gumolano.

      1 1
      • Tomcat  

        Použitelnost je , ale ní to nic ala shotgun a podobný lana,gumy,vodítka na tahání dětí nahoru po trailu.

        0 0
      • Esi  

        Já na tom vozil děti přes město, na to to bylo fajn

        0 0
        • Kos_CZ  

          Pokud to někde vidím, tak skoro stoprocentně je kolo toho děcka nakřivo a malý něšťastník na tom sedí tím pádem pořád v náklonu, či blbě zkroucený. Upevnění k hlavové trubce je totiž blbě navrženo a je neskutečný oser to upevnit tak, aby to bylo správně. A spousta lidí to buď neumí, nebo na to dlabe. Já tuhle tyč měl taky, ale nakonec jsem se jí rád zbavil a koupil Follow me. Mnohem lepší a ač hmotnost to má o dost větší, neměnil bych!

          1 0
          • Tomcat  

            Jo jo lidi neumí montovat , křiví je to totiž adaptérem nejčastěji na sedlovku který se protáčí a způsobuje to nejčastější náklon. Konstrukčně je to pouze staré řešení ale i tak je to pro MTB použitelné . Problém mohou ale být nové dětské kola s velkou duralovou hlavou a adaptér bude malý.

            FollowMe Tandem je neskutečná předražená sračka do města a na silnici. Rozchodně kinematika a nájezdové úhly nejsou takový jako TG a pogobné tyče. Ideální na kroužení po Stromovce nebo okolo Ladronky. Skladnost je taky na .....

            0 0
            • Kos_CZ  

              Já s tm problém rozhodně neměl. Nájezdové úhly sice nejsou nic moc, ale zase na kole pak děcko nesedí jak na vzpínajícím se koni. Jezdili jsme s tím i přes lesy, polňačky a vždycky nějak projeli – beztak dítě, které na tom taháš není ve věku, že bys s ním jezdil nějaké dálky – tahal jsem na tom děti do cca. šesti let a pak jsem to dal sestře. Jo, je to drahé, ale stabilnější a bezpečnější než tyč a i připojení/od­pojení děcka je vteřinová záležitost (což bylo celkem překvapivé zjištění – třeba mám nedočkavé děti). Drobnou výhodou taky byl fakt, že když „zalomíš soupravu“ do úhlu, je to stabilní a tvoje i připojené kolo stojí bez nutnosti je opírat o plot, zeď nebé pokládat do trávy. Hodí se v případě, kdy potřebuješ hledat mlsík pro prťavce v brašně. :)

              0 1
          • Esi  

            to je tím že lidi mají obě ruce levé, když máš tu tyč k sedlovce upevněnou aby bylav ose kola a ten adapter na dětském kole tak aby byl taky v ose tak je to rovně. používal jsem to s dětka kterým bylo tak 3–4 roky a jezdili na starém 12" kole s torpédem a ocelovým rámem, u garáže jsem to zacvaknul převezl je přes město cca kilometr tam je odpojil a po cyklajdě nebo polňačce jsme dojeli pár km k babičce

            1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.