• filo

    Chci si psát o bikech a furt to nejede, včem je problém ?

    0 0
    • Smazaný účet  

      biky jsou zakázaný slovo.

      0 0
    • T-Bag  

      zkus SKYPE!!!!!

      0 0
    • hojik  

      Bike je spam:))))

      predevcirem mi to taky blblo. kamosum ne. tem to blbne zase dneska. asi erupce na slunci…

      0 0
    • Dados  

      tak zkus psát o baicích… :)

      0 0
    • littlebiker  

      tady jeste nekdo pouziva ICQ?stydte se!!!QIP navzdy

      0 0
    • juebox  

      ne icq mi neblbne bo ho nemam,mam qip a ten je no problemos :-)

      0 0
      • Crempa  

        mno nevim ale blbne obecne ICQ sit (kluci v AOL maj bordel v serverech) a qip je jen ICQ klient tudiz blbne taky ne…?

        0 0
        • blue  

          přesně tak, blbne i miranda… problém není v klientech, ale v protokolu

          0 0
    • Tomcat  

      ICQ asi jako takové klient neblbne, vona blbne ICQ síť.

      Osobně nativní ICQ klient nepoužívám, ale používám klienty které taky ICq umí, teby Mirandu, JIMM, PreludeICQ a blbne to taky .

      Problém nemám s odpojováním, ale stím že se nemůžu připojit na poprvé.

      0 0
    • jirkacv  

      Mam mirandu a nemelsem zadnej problem, ale treba pritelkyne ktera ma stejnou instalaci jako ja jen jinej profil se posledni dobou nekolikrat za sebou nemuze pripojit, to samy obcas kluci v praci..

      0 0
    • Vojtas  

      ja teda tusim v utery se vubec nemohl pripojit, ve tri sem to vypnul a pak uz to neslo, az druhej den. pouzivam teda taky qip a posledni dobou se obcas na poprve prihlasit nepodari,

      0 0
    • Jarous1  

      ;-) Občas to chce pročítat i jiné než bikerské stránky ;-) www.zive.cz/…kovky/AR.asp?…

      0 0
      • Luka  

        jojo, taky. 3dny v kuse to vubec nejelo, pak se to zmitalo, mirandu ignorovalo, nastvala jsem se, nainstalovala icq (ke kterymu mam mega odpor) a svete div se, chodi to. tak zatim jedu na icq 2003a a az me to dostatecne nastve, zase najedu na mirandu.

        0 0
    • coolboy  

      zkoušel jsem Mirandu a nakonec jsem skončil u originálního MSN a ICQ puštěnýho zároveň. Prostě se mi tyhle prostředí líbí víc.

      0 0
    • Pi†el  

      icq dycky blbo a dycky bude.. prejdi na neco inteligentnejsiho ! treba qip nebo trilian..

      0 0
    • pened  

      ICQ mi jede v poho, obcas mam problemy s I.Q … :-)

      0 0
    • shark.A  

      Kdysi jsem se prostřednictvím čísla i nicku pokoušela nakontaktovat se známým … Netuším, jak je možné, že při zadání obou specifik se mi hlásil stále zcela někdo jiný… Musela jsem si založit nový icq účet, občas ho použiju, ale s averzí … preferuju skype

      0 0
    • sway  

      Kdyz to tak ctu, tak mi neda, abych trosku „nezaprovokoval.“ Pouzivejte jabber (www.jabbim.cz). Je to rychlejsi, spolehlivejsi, neni to zavisly na jednom serveru nekde v USA. Pres „transporty“ navic muzete mit veci jako RSS feedy, TV program, pocasi…a taky ICQ, AIM, MSN, IRC, Gadu-gadu a ostatní IM sluzby…just try it:)

      0 0
      • Martyss  

        K provokaci se přídávám i já… www.jabbim.cz/

        0 0
        • jano  

          a ktoreho klienta pre windows si mam vybrat?:-)

          0 0
          • sway  

            Na tyhle adresy by tu mel byt ban…to, co se tam nekdy muze clovek docist, je obcas tak absurdni, az je to k smichu, protoze to normalni clovek ani nemuze brat vazne. Takze si vylozte sami. A ohledne bezpecnosti jabberu – kdo umi, ten umi…jabbim je spickovy server, takze bych „obvineni“ RH rozhodne nebral vazne…a kdo je extra paranoidní, necht pouziva GPG…amen

            0 0
          • Martyss  

            Mno…Když už připustíme, že by admin monitoroval komunikaci např 2000 lidí v reálném čase, tak samozřejmě není problém šifrovat ani na Jabberu. Navíc, kdo říká, že naši komunika přes ICQ něčtou tamní admnin?:-)

            0 0
            • TheIF  

              To je taky možné, ale menší pravděpodobnost, protože na serverech ICQ bude asi mnohonasobně víc lidí. Já použival taky jabeera – PSI jako nahradu za mirandu, která mi furt padala a nevydržela víc jak 24hod nonstop a to jsem měl několik verzí… jneže pak se objevil tenhle článek a chvala na QIPa kterej ne nevěřitelně malej, jednoduchej, bez instalace a už jsem u něj zustal.

              0 0
              • Martyss  

                Já si myslím, že od určitého množství uživatelů je pravděpodobnost naprosto konstatní. Jediná šance proč by tě při větším množtví uživatelů někdo cíleně monitroval je, aby získal nějaké citlivé informace. Toto asi bude dělat hlavně člověk, který má k tobě nějaký vztah. Chápu, že taková šance je u ICQ menší, ale zase na druhou stranu řešením je šifrování.

                0 0
      • Tomcat  

        nesnáším jabber

        Už jen tím přístupem jeho propagátorů, Jabberový evangelium.

        To je jak u propagátorů Linuxu prostě na všechny problémy je řešením… …Jabber. Vono teda to samí propagátoři MSM výsledek je jeden a ten samej nativně se člověk nedomluví. Buť musí přetáhnou ostatní a to je utopie, nebo používat nejaký transport.

        Takže pokud mám kamarády, známé, obchodní partnery, kteří komukují pře ICQ protokol, tak používám něco přes ICQ(Mirandu). Ne nějakej podelanej free Jabber, kterej je jen morálně lepší otevřené řešení ale ne všespásné, nakonec bych ho opoužíval jen jako ICQ a jeste by ledas co neuměl (transport souborů, rozšířené stavy dostupnosti).

        Můj názor je že až bude u duší u jabberu tolik kolik u MSM nebo ICQ bude to blbnout taky.

        Fuhj to sem se zase vytočil.

        0 0
        • sway  

          Tak nemusis se hned rozcilovat. Ja te nenutim pouzivat jab, ja jsem jenom napsal, jaky ma vyhody. To, ze tobe nevyhovuje, je tvoje vec, ja ti to neberu. Myslim, ze neni nutny takhle vysilovat. A mimochodem, jabber pouziva dost „dusi“, ale ne jako klasicky IM system, ale jako vnitrofiremni komunikacni kanal, to jenom pro poradek.

          0 0
          • Tomcat  

            Fajn takze tvuj prispevek neni nejhodnější odpověď, protože pokud někdo má problémy s ICQ protokolem komunikace není systémovým řešením přejít na jiný protokol, ale snažit se ten konkrétní IM odladit. Pokud současné problémy ICQ pramení z samotné sítě, dá se očekávat že bude mít problém i u Jabberu s ICQ transportem, protože ten taky někde musí být na ICQ síť napojen.

            Jabber je dobrý, pokud někdo chce „nějaký IM(začíná)“ nebo má morální potřebu používat FSF, GPL a jiný free SW.

            Pokud potřebuje systémově zapadnout do už nastavene „sitě“ není bohužel vždy svobodného 100% funkčního výběru.

            0 0
            • Tomcat  

              Ještě dodám o Jabber sem se zajímal, protože sem přešel z telefonu s Windows Mobile2003 na telefon se Symbian S60 v3.

              Bohužel narozdíl od WM na nový Symbian není dostatek IM klientů pro síť ICQ , nebo univerzálních IM klientů vůbec.

              Na Symbian S60 v3 je prakticky jen Agile Messenger a IM+ placený a za ty $ to fakt nestojí a Javový JIMM s velice těžkopádným ovládání proti klientů v WM a trogu dost bugů. A pak dost Jabber klientů.

              Takže sem otestoval několik klientů na Jabber stím, že sem je používal jen jako „ICQ“. Prostě bylo to zase neohrabané , né 100% kompatibilní a taky nevyužité k původnímu účelu. A nakonec sem se zpokojil zase s JIMMem protože vlasně nic jinýho není.

              Takže Jabber pokud chci komunikovat s někým kdo je jen na Jabberu jinak není potřeba. Jinak pokud bych chtěl Jabber klient na PeCku, byla by to Mirranda, ta stavednice mi prostě sedí.

              0 0
              • fousac  

                co se ti nelibi na Jimmovi??

                a co mas za verzi?? aktualni 0.5.2b je velmi dobra… hlavne uz docela stabilni.. si sloz dle potreby jimm.wapland.or­g/online/0.5.2/cz/

                na ovladani je potreba si zvyknout, ale nic tak strasnyho to neni… imho lepsi nez agile messenger, kde dokud mas slovnikem podtrzeny slovo, tak nelze poslat.. a to je desnej wos*r…

                0 0
            • sway  

              Jo, ja to chapu. Sam musim pouzivat ICQ transport, protoze mam dost ICQ kontaktu, ale nastesti take stale vzrustajici pocet jabber kontaktu. Jabber protokol ma jednu zasadni vyhodu – neustale probiha vyvoj, ktery je naprosto transparentni a ovlivnitelny. Take jsem uvadel jako mozny klient Mirandu, protoze vim, ze spousta lidi ji pouziva, takze by nebyl problem pridat si k ICQ jeste jabber. Sam doufam, ze se nekdy dockam situace, kdy pro lidi v CR nebude synonemymem IM ICQ.

              A ohledne jabber klientu po Symbian – to neni chyba jabberu, ale programatoru. Sam vim, ze jsem shanel funkcni klient na PDA, a zadny nebyl dostatecne odladeny a komaptibilni s operacnim systemem.

              0 0
          • poiko  

            takže jabber neumí icq protocol? akorát sjem chtěl instalovat

            0 0
            • Tomcat  

              Jabber neumí ICQ protokol, protože Jabber je sám protokolem.

              Můžeš sehnat klienty který umějí několik protokolů nebo použí tvz ICQ transport, kdy skrz Jabber se dostaneš do ICQ sítě a můžeš komunikovat s lidmi kteří jedou ICQ. To samo není 100% kompatibilní , takže některé rozšířené funkce ICQ neprojdou

              0 0
        • Radek Broz  

          Mas naprostou pravdu!

          0 0
    • maajkee  

      Máte taky problém s připojením na icq potažmo qip? Od rána mi to pořád nejede, zkoušel jsem jak přes meebo tak icq2go a nic.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.