• camron

    Tak jsem měl dneska den volna a byl jsem řádně namlsaný na dlouhou projížďku. Po obloze se honily pěkné mraky, ale říkám si, že to přejde, jako spoustakrát, kdy jsem raději zůstal doma a nespadla pak ani kapka. Jenže jsem dal asi 12 km a začlo to. Fakt parádní slejváček, vše totál durch, včetně batohu, paráda…:-(

    0 0
    • roud  

      nejen že sem zmoknul ale ještě ke všemu sem si rozbil hubu (takova školacka chyba jakou sem dnes udělal na biku se jen täk nevidi) :o(

      0 0
    • XC-biker1  

      kua u nás hic jak prase,se nedalo ani jezdit :D

      0 0
      • werža  

        ale dalo:) dneska bylo parádně až bylo moc horko tak sme zkočily na štěrkovnu do Hlučína vykoupat a zase o dům (hospodu) dál:)

        0 0
        • hribik A1  

          9. augusta 2007 (datum pisania toho prispevku) bolo mozno este teplejsie, uz si nepamatam :-)

          0 0
          • werža  

            nerad zajíždím až dolů na poslední příspěvek:D radši si tady debatuju s historií:)

            0 0
    • Krys  

      Ani mi to nepripomínaj. Od štvrtej som v práci čakal, či sa nevyjasní. O šiestej ma to prestalo baviť tak som sa vybral domov. Kým so došiel na Výtoň, bol som durch mokrý. Cestou k Barranďáku som absolvoval búrku. Na moste tak fúkalo, že tie kvapky až boleli. Samozrejme, keď som prišiel domov už nepršalo.

      0 0
    • Drus  

      Dneska ne, ale včera odpoledne za Zlatníkama…těsně před deštěm jsme ale s kámošem potkali hezkou bikerku, červený dres, černé vlasy…kolo si nepamatuju a na pivko jet nechtěla,měli jsme dlouho neprané dresy :-)

      0 0
    • Roman2  

      Brutálně jsem zmoknul i s dětma.

      Nejdříve k poledni šílený vedro a pak to začlo.

      Nakonec jsme skončili pod malou stříškou na jednom pražským sídlišti, vodu všude. Ale děti to vzali dobře.

      Na cestě zpátky mě ještě krutě ohodilo jedno auto, ale bylo vcelku fajn.

      0 0
    • TinkTink  

      Jo jo…ale ja uz do deste vyjizdel…bylo to prima, konecne zmena…

      0 0
    • Stendy  

      Že bych byl, pánové, jeden z mála, co si to dneska parádně užil? Nenechal jsem nic na náhodě, vyrazil od Výtoně v 7:30h. Přes Točnou do Pikovic, Posázavskou stezku a Psáry. Buřina mě chytla až v Hostivaři okolo 15h a to vyřešil dlabanec v restauraci. A kolo jsem aspoň nemusel drhnout od bláta:-) Jinak celý den bylo nádherně.

      0 0
    • Hanysek  

      Rano do prace v pohode. Suchou nohou. V 17h zpatky 2× decentni destik. Ale bylo docela teplo, takze to nebylo zase tak hrozny.

      0 0
    • St1c  

      vysiel som si v peknom pocasi dva kopceky, krasne slniecko ale ked som zisiel z druheho tak som dosiel na mokru vozovku…hovorim si ze v pohodicke, tu uz prsalo, dojdem domov pekne na sucho. Ale hovno.ani neviem z coho zacalo zrazu liat jak z krhly, nastastie som siel okolo zastavky, kde som nasledne stravil 1,5 hodiny.presli hadam 4 burky a uz len kvapkalo a kedze som bol este 60km od domova tak som uz sral na to a vydal sa na cestu. to co je inokedy vyhodou sa dnes ukazalo ako velka neprijemnost… bez slapania som siel stale cez 20, lenze frkalo to vsade naokolo tak som musel este pribrzdovat…stale este prsalo tak som bol zaxvilu mokry, tym ze som neslapal tak mi zacala byt taka zima ako mi byva teda malokedy. nastastie po 20km sa cesta umudrila a zase sa dalo slapat normalne a rychlo,po xvilke som bol suchy… to ale nestacilo a tak som 5km pred domom chytil dalsi lejacik. proste dnes to bola paradicka, a to mam pocit ze v tej zime som este navyse prechladol. nic ine uz teraz nepotrebujem:((

      0 0
      • Milenius  

        Taky jsem to dostal, ale nasadil jsem plastenku a jel jsem dal, pokud clovek neproleje na tele durch, tak neprochladne, s cekam na zastávce mam zkušenosti jako ty, tak už na to prdim a jedu dal, hlavně nezastavovat a mit plastenku

        0 0
        • St1c  

          no to hej, ale ja som so sebou nemal nic :) zato dnes uz som sa patricne vybavil a pokracoval aj v lejaku

          0 0
    • hribik A1  

      sice hej, ale to bol taky dazd ze to sa ani nerata. tak do jednej bolo slnko a ku koncu az nechutne teplo. na briestennom som sa vyvaloval na slnku a pri hadam 30 stupnoch. od fatry sa hnali asi 3 burky, ale vsetky som zazracne obisiel ked som pokracoval na rajec. v nasledujucich 60 kilometroch pokvapkavalo a mrholilo tak nejak stale, ale to cez bundu nebolo vobec ani citit. len ked som siel na kunerad tak prsalo trosku viac, ale s pamatnym „banovskym dazdom“ (to bolo 14. 8. 2006 ked som sa vracal zo zarnovice, vecerny navrat uz potme z banoviec, zrazu sa spustil dazd z ktoreho som sa za par sekund mohol zmykat, prsiplast nemalo ani zmysel vytahovat lebo nez som ho vytiahol bol som komplet mokry, otvorena cesta, okolo nej nikde nic a trvalo to 40 minut, jak tam auta valievaju 100 tak vtedy isli zrazu vsetky 30 lebo stierace im nestihali) sa to absolutne neda porovnavat. ked som tadial isiel potom dolu po tej mokrej ceste, z blatnikov sa spravili paradne ostrekovace co striekali vodu tak asi 10 metrov za mna. zato ten dazd vytvoril vsetky tie pekne scenerie s horami a udoliami v hmle a neskutocny pokoj vsade naokolo. taky klud v rajeckom a cicmanskom udoli byva ozaj len za dazda. a vecer sa trochu vyjasnilo a nakonec som videl aj zapad slnka

      0 0
      • hribik A1  

        tak vcera zase, cely cas okrem prvych asi 8 km. taxom siel svoju oblubenu cestu tn – banovce – bojnice – nr rudno – val.bela – homolka – ilava – tn a celu cestu tak jemne mrholilo, akurat dvakrat zacalo liat tak ze to stalo za to. k tomu taka jemna hmla, ze bolo videt cely den tak do dvoch km. ale aj tak mam rad prave taketo pocasie a taketo scenerie.

        0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • SELMIRA  

      taky jsem si včera užila tu spršku :o)) ráno to bylo v pohodě, ale z práce jsem vyrazila kolem šesté, akorát, když začal ten slejvák Bylo ale docela teplo! Než jsem dorazila do Radotína, kde jsem chtěla dešti zdrhnout do vlaku, zalíbilo se mi to tak, že jsem nakonec odšlapala celou cestu kolmo. :o)

      0 0
    • Eilyn  

      Tak jsem se dneska taky projela a jen co jsem schovala kolo tak začlo pršet :)

      0 0
    • DaveBury  

      Já tomu uspesne ujel :)

      0 0
    • MatyxCZ  

      Já ne, ale z okna jednačky jsem koukal ven a chvíli to vypadalo podobně jako tohle ;o))))

      0 0
    • Krys  

      Ja to môžem celé … Už nikdy v živote nepôjdem z práce o šiestej. ./

      0 0
      • hribik A1  

        tak tak, treba chodit uz o dvoch, naco trcat v robote celu pracovnu dobu? :D

        0 0
      • Krys  

        No jo, dávno to bolo. Už som zabudol, čo som si sľúbil. A tak som šiel z práce o šiestej. Mezi autami chaos, začalo sa mračiť, na cyklostezke masaker (Žluté Lázně chrlili kvantá národa), pod Barranďákom to bolo o držku (Václavak prd).

        A bonus: V Prokopáku ma chytil brutálny lejak, ktorý štandardne skončil, keď som bol sto metrov od domu. Vietor fúkal samozrejme presne do tváre. Ako som mal sklonenú hlavu, aby som neschytával najväčší nápor, tak som dostal preplesk od zmietajúceho sa konára, našťastie bez újmy.

        Celý čas som rozmýšľal, ako vysvetlím mojej ročnej dcére, že tentokrát ju nemôžem vystískať už vo dverách. To bolo plaču.

        0 0
        • Krys  

          Ja som asi boh dažďa. Od 15.5. (hrozne vtedy zmokol), som vôbec nesedel na bajku. Tak som sa rozhodol, že vytiahnem bajk a pôjdem na ňom aspoň do práce. Z práce som vyrazil o šiestej.

          Hádajte, čo sa mi stalo cestou domov.

           

          Skurvené počasie!!! Niekoľko týždňov skoro vôbec neprší. A akurát tú hodinku čo sa presúvam na bicykli sa strhne búrka, lejak, vietor, v Prokopáku sa vᵝajú popadané konáre, všade blato…

          0 0
    • ares  

      Já se na déšť těšil, hned jak začlo pršet, vyrazil jsem. Nikde ani živáčka, jen vlahý déšť. Jediní, kdo venku řádili, byli Skauti :-) Parádní projížďka i se světelnými a zvukovými efekty. Úzké cestičky nabízely vodní rallye, neodolal jsem. Mokré říční balvany se prima klouzaly a Šemíkovi se to moc líbilo. Dvakrát jsem dal i totální koupel v řece – supr teplá voda! Zavzpomínal jsem na Slovinskou Učju, už se moc těším do neoprenu :-) Jen budu muset vozit nějaký futrál na mobil, po promáčení deštěm se mu moc nechtělo zobrazovat data na displeji – fén mu domluvil :-) Skvělá projížďka, jen toho deště mohlo být více…

      0 0
    • borda  

      ja, asi trikrat

      0 0
    • orca.1  

      Já. Odjezd a příjezd za sucha, v lese liják. Aspoň jsem vyzkoušel pláštěnku na batoh :), ale domů jsem si přivez „bohatství z lesa“..:(

      0 0
      • saab  

        dneska sem fpráci, ale fčera jsem byl úplně durch. Říkal jsem si o to, já už do mírného deště vyjel, páč to mám rád, ale pak začalo lejt a v jizerkách byla zima, taxem to obrátil a jel zpět. Jen 25km, ale bylo tam krásně ikdyž krutě..

        0 0
    • tachmude  

      Dneska ne,ale před pár dny dost řádně.Ale jak zpívá Míša Tučný ani sníh ani mráz ani déšť na ,,bajkera" neplatí.....

      0 0
    • mkkw  

      ja se hlasim! :)), vypadal jsem jak mokry stene, zrovna me to chytlo, kdyz jsem jel podel Chuchelske zeleznicni trati, kde se vracel zbytek pole z Tour a slapal jsem az do BikeCentra, kde me potkal totalni lijavec, kluci me nechali trosku oschnout, za coz jim dekuju a taky za pekny tretry, uz jsem je prubnul (v lijavci cestou zpatky), no a pak jsem musel pokracovat dal nahoru … potkal jsem jeste par desitek lidi, kteri v tom lijaku museli jet jeste tou lesni cestou, asi pekny bahynko :)

      0 0
    • sway  

      Na svihu v Jizerkach jaxvin…mokry naplech:)

      0 0
    • vlkouš  

      A nezaprší a nezaprší. Včera se mraky kolem nasi chaty na Sázavě jen honily, ale nakonec na ty přiblblý záhonky padlo 10 konví zalejvání. Biking jsem zvládnul vcera dopoledne suchou nohou, jen v Senohrabech byly popadany stromy po pondelni bource a hasici s pilama v akci. V.

      0 0
    • Nainen  

      V Radotíně pod mostem jsme se včera vlivem bouřky a chvíli dokonce i krup postupně sešli 3 bikeři, 3 bikerky a ještě pár se psem. Po čtvrt hodině už začal protékat i ten most :-( Dneska pojedu dohnat ty zanedbané kilometry ;-)

      0 0
      • Pebe  

        já jsem včera z Radotína ujížděl zpátky domu, když jsem viděl to černo nad Černošicema, nakonec jsem dojel suchej ;-)

        0 0
      • prvniodkonce  

        Jsem právě vjel do bouřky na Brdech, tak jsem to otočil a ujel tomu a dojel domu za sucha, chvíli po tom to přišlo.

        0 0
    • hribik A1  

      ked sa skvarim v plnom slnku do kopca, vtedy nezaprsi a nezaprsi, ale ked zacnem ist z kopca z 800 do 200 metrov, vtedy zacne samozrejme chcat…skoro som tam zmrzol a prejazd trojnasobnou ostrou zatackou z najvacsieho kopca po ceste po ktorej tiekol suvisly niekolkocenti­metrovy prud vody snad z celej dediny bol tiez zaujimavy…

      0 0
    • fluider  

      Na jednej strane vás poprovokujem, ale na druhej možno poteším. V Bratislave bolo celý deň krásne, večer som si dal lahkú vychádzku na biku a práve. Lenže počasie tu chodí asi s 2-dňovým oneskorením z ČR, takže cez víkend tu asi bude pršať a u vás bude možno pekne.

      0 0
      • hribik A1  

        s dvojdnovym oneskorenim? to sa zdrzi v kolone na dialnici D2? :-D lebo k nam chodi pocasie odtial s oneskorenim skor v rade hodin, resp. do pol dna

        pocasie pre BA podla wetteronline: sobota polojasno, nedela burky

        0 0
    • jojina20  

      Tak mi jsme dneska taky zmokli :-)

      Berte to s rezervou…

      0 0
      • Zlomka  

        Ti jsou krásní :-) Náš andulák, když se koupe, vypadá stejně :D

        Taky jsem dnes zmokla, ale při návštěvě jedné cykloprodejny. Déšť mi znemožnil odchod, protože se přihnal pěkný slejváček. Tímto bych chtěla poděkovat dvoum sympatickým pánům, kteří se mi nadstandartně věnovali a výborně mi zlepšili náladu. Děkuju kluci – jste super. ;-)

        0 0
    • Jogador  

      Já si vyrazil dnes na silničce, chytlo mě to tak 8 km od baráku, tak sjme se schoval u jednoho baráku, z něhož asi po deseti minutách vyšla Barbora a Michal z milionáře, tak přeci jsou spolu:)

      0 0
    • vlkouš  

      Dnes odpoledne V Polabí Lysá – Stará Boleslav – Měčeříž – Benátky na silničce kolem mraky, vítr, černo......ale nekáplo. V.

      0 0
      • Stendy  

        Tak já měl dnes stejné štěstí jako jsem psal už v tomhle příspěvku před rokem:-) Dnes to bylo na silničce – a super: Sobín, Břve, Chýňava, Beroun, Srbsko, Hlásná Třebáň, Černošice, Radotín, Ořech, Řepy. Počasí nádhera, příroda pučí, že se člověk nestačí kochat. Vyrazil jsem dopo a první kapky začaly padat, až když jsem dojížděl k baráku. Jak říkám – prostě paráda:-)

        0 0
    • oupi  

      Včera okoo jedenácté jsem si řekl, že dám něco trošku delšího, nejspíš okruh na Křivoklát. Naplnil jsem velblouda, pod gumu dal bundu, návleky a pláštěnku na batoh. Pak se na to dívám a říkám si, že stejně pršet nebude. No a ve výsledku začalo pršet na 90. kilometru a nepřestalo těch zbývajících 40. Takže včerejší den byl opravdu príma. Ani jsem pak neměl sílu umýt kolo, tak mě to čeká dneska.

      0 0
    • mastihuba  

      no tak fčera s bouřkou v zádech sem si v tom kopci na spálenisko asi udělal rekord. Už vim co platí na mou vrozenou lenost :)

      0 0
    • Luka  

      tak a kdo dneska? videla jsem cestou par zoufalcu, kteri byli v tom monzunu uplne durch. Rano me to skoro zlomilo, radar neukazoval nic vyraznyho a u nas to vypadalo jako prijemne lehce mlzne rano..........

      Jednomu chudakovi bikerovi se omlouvam, dostal to ode me primym zasahem div ze se nesvalil do lesa, budiz mi omluvou, ze silnice Horni-Dolni Pocernice byla prakticky jeden velkej potok, kterej i za pomale jizdy svlazoval bocni okynka.......­.......a urcite uz byl stejne uplne mokrej durch. PROMIN!

      0 0
    • mara53  

      já se přiznávám, ale bylo to jen takový příjemný osvěžení na konci cesty před naší „kolbenkou“, víc mě vadí moje včerejší kolize s vlčákem na polní stezce, .. metr před kolem mi vyskočil do cesty a já se přes něj přerazil/kata­pultoval přes řidítka, sem se pěkně lek-jestli po mě nepůjde, ale jen kviknul a utekl pod břeh, kde jsem záhy seřval vystrašenou majitelku,která si tam poodešla odložit, se ani neomluvila, koukala jak blůma a v klídku mě minula krotíc vrčícího hafana, lituju koho dalšího tenhle pes potká, si naši kolizi asi bude pamatovat   … kurňa, už aby ten zákon o psech na vodítku platil – hlasuju pro něj všema 10-ti..... a to mám psy rááád,

      0 0
    • jojina20  

      Dnes Brno-Slavkov u Brna. cca 26 km, 1hod. 14 minut. Celou cestu pršelo a lilo. Tak 50:50.

      Ale dalo se to.

      0 0
    • tom_777  

      krásně jsem zmoknul cestou z práce a jako na potvoru jsem ráno sundal blatníky, že nebudou potřeba

      0 0
    • Pavel  

      Durchung zcela durch. Teklo ze mne jako z vodníka…

      0 0
    • hribik A1  

      od priehrady pri banove (zo suchej lozi) som to do dediny (bystrice pod lopenikem) nestihol zhruba o 3 minuty. pri letnych burkach je typicke, ze je uplne jedno, ci nestihnes o 3 minuty alebo o 3 hodiny, potom uz chcalo az domov (30 km) aj ked menej

      0 0
    • marapara  

      Jsem si vzal sice do práce kolo, že na něm pojedu dom, ale nakonec zostalo v Hodoníně :). Takže jsem přijel busem suchý :)

      0 0
    • Pavel  

      Já! A dvakrát! A podruhé úplně durchung durch. Doslova jako vodník, voda tekla odevšad (teda skoro ;-)). Ze 120 km (silnice) půlka ve vodě (skoro pod vodou)…

      0 0
    • hribik A1  

      nezmoknul, cely den bolo slnecno bez jedineho mracka. cca za hodinu tu asi bude burka (mam kristalovu gulu :-))

      0 0
    • Pi†el  

      Mno ja mel „kliku“. Vylez sem s kolem z domu a zacalo lejt.. :-(

      0 0
      • Lord_looser  

        taky se hlasim do rad zmoklych ..... cca na 20.km :( …snazil jsem se tomu ujet, ale mraky jsou holt rychlejsi :)

        0 0
        • Žulda  

          Dneska byly nejrychlejší mraky, co jsem kdy viděl. Žena mě poprosila, abych sundal na balkóně prádlo, že se něco žene. To ještě svítilo sluníčko. Než jsem sundal asi tak 20 ks prádla, vodorovně tu chcalo, lítali kroupy a blesky.

          0 0
    • Martin  

      já taky… když jsem vyjížděl, bylo na západě trochu šedo. během 15 minut se přihnala děsná bouřka a pěkně mě pochcala :-)

      0 0
      • Femme_Fatale  

        vidim ze Olomouc to pěkně zasáhlo, právě z Olomouce sem jela do Velké Bystřice a podělaná až za ušima :-))

        0 0
      • vlk  

        To jsi jako jel okolo té 9 PM na kole v té šílenosti co nastala. Já v tom měl problém jet autem :)

        0 0
        • Martin  

          jo,v tom masakru jsme valili :-) ale docela se dalo

          0 0
    • Femme_Fatale  

      mě stačilo jet před hodinou z práce na kole :-( totalni horor

      0 0
    • Radek Broz  

      Já úplně.

       

      Test novho kusu trailu v totální průtrýi proběhl úspěšně:o)

      0 0
    • mr.nobody  

      Včera mě to chytlo v Klopotech (bouře a kroupy), cestou do Chocně po červený jsem se tak 10 km brodil po kolena v ledový bahnitý vodě, okolo padaly větve a stromy a mlátily blesky. Ve vaně po mně zústalo asi kilo písku. Dnes budu muset vymejt písek z kola – hlavně brzdy a řetěz dostaly zahulit :-)))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.