• Speedball

    Ahoj, chtel bych se zeptat, zda nekdo nema tip na nastveni sroubu u brzdy, popripade nema foto ze sveho Flow, jak je tento sroub nastaven.

    Po 4 jizde jsem chtel trenazer zkalibrovat a sroub vyjel z valecku a ani za nic nevim, do jake polohy ho mam dat-vzdy, kdyz se dostanu na max pri kalibrovani, znovu vyskoci…

    Diky za kazdou radu ci tip

    0 0
    • Prazak0  

      Mám Tacx Satori Smart, ale ta kalibrace bude v zásadě stejná. Na šroubu je nějaké kolečko, tím otáčím, tj žádný klíč ap. Kalibrace aplikací sleduje přítlak pneu vůči válci vzadu. Když je málo, tak buď trochu přifouknout, nebo utáhnout šroub. Je to dosti citlivé, takže točit po půl otáčce a zkusit znovu kalibrovat, tj. šlapat v režimu kalibrace.

      Nikdy nebylo třeba šroubem otáčet natolik, že by se zcela vyšrouboval ven. chová se to lépe, když je pneu docela nabušená, mám tam normální silniční plášť 28 mm.

      0 0
    • MTBIKER doporučuje

      Elite Quick-Motion válce Skladem 2 ks

      Elite Quick-Motion válce

      7 899 Kč MOC 11 299 Kč

      Tacx Antares válce Do 3 dní 1 kus

      Tacx Antares válce

      4 799 Kč MOC 4 949 Kč

    • Smazaný účet  
      0 0
    • Speedball  

      Ahoj, diky za informace, nicmene jsem postupoval presne podle manualu a instrukci.

      4 jizdy probehly zcela hladce, pred 5 jsem chtel trenazer zkalibrovat. Proto jsem plastovym koleckem dotahoval sroub-opatrne, a vzdy zkousel slapnout do pedalu a nastavit kalibraci pres apku abych se dostal do pozadovane stredove oblasti.

      Ale to uz se mi prave nepovedlo, jelikoz sroub pokazde vyskoci z valecku.

      Nejde mne to na rozum, proc to predtim slo bez problemu a najednou nejde.

      Pokusim se video natocit vecer, az se k tomu dostanu.

      0 0
    • Smazaný účet  
      0 0
    • Smazaný účet  
      0 0
    • Smazaný účet  
      0 0
    • Petr L2  

      Pomalu se blíží chvíle, kdy mě doktor pustí s kolenem na trenažér a tak bych rád na svém Tacx Flow T2240 místo sjíždění nahraných tras nastavil manuálně zátěž, ale nějak nevím kudy do toho.

      Doposud jsem to neřešil, zapnul, vybral trasu a jel, teď ale nějak na první dobrou nemůžu najít jak si tu zátěž regulovat a docela se bojím, abych si při tom laborování to koleno ještě nedojebal, takže bych se rád zeptal, jestli by mě někdo neporadil, kudy na to nastavení.

      Díky :-)

      0 0
      • milan.v  

        Propojit s Garmin Edge a nastavit tam odpor číslem natvrdo by jít mělo. Máš Garmina?

        0 0
        • Petr L2  

          Jezdím s Garmin Vívoactive, s těma to nepůjde. Ono v té Tacx desktop App to asi někde jde, ale zatím mě tedy nenapadá kde a představa, že mě to „chytne“ při tom laborování za nohu mě dost děsí…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.