Tábor a okolí - dotaz na trasu

7 nepřečtených
  • kíto

    Rád bych se zeptal, zda tu není někdo kdo prozradí, jestli podél Lužnice vede mezi Harachovkou a Lužničankou sjízdná cesta pro horské kolo. V mapě jsem sice nějakou cestu našel, ale moc se v tom nevyznám. Já jen, jak to je případně náročná, abych se někde nevymáznul či jinak nepošramotil svého člověka :-). Plánuji trasu Borotín – Klokoty – Harachovka -Lužničanka a zpět. Díky za zprávu a případné typy.

    0 0
    • baboon  

      Byl jsem tam nedávno s gps,ale jen kousek za harachovku a vypadalo to báječně..Jen už jsem neměl moc čas..Jinak pěkné je to kolem řeky po druhé straně,po červený myslím..Pěkně až do bechyně..:) Sice jsem tam sebe kdysi za mokra pošramotil,ale ok..:) Za mokra jsem přejížděl mostek ze dřeva a skončil na zádech v potůčku asi metr a půl dolejc..:))

      0 0
      • fannytou  

        nemas nahodou nejake zajimave trasy zaznamenane na GPS (mam Garmin 60CSX), ktere bych si tam mohl projet? diky za odpoved

        0 0
    • rock  

      Asi 2 roky zpátky jsem jel podél řeky po TZ z Tábora do Bechyně, bylo to sjízdné v celé délce (akorát místy trošku zarostlé) a hlavně v okolí Tábora velmi pěkné (stezka místy vedená mezi skálou a řekou).

      0 0
      • marapara  

        Já jsem tam byl teďkom, ta červená kolem řeky je hezká. Je to z kopce do kopce, pár míst jsem musel tlačit, nejel jsem ji celou, jen kousek. Místy, od Příběnic směrem ke Stádleckému mostu je to docela zarostlé kopřivama.

        0 0
    • kíto  

      Díky všem za info, tak snad to projedu, už se na to těším. Pod Harachovkou/Ri­viérou přejedu na levý břeh Lužnice a pojedu po levém břehu až do Bečic/Lužničanka. Červená značka to jistí.

      0 0
    •  

      Baník pyčo!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.